:( hamilelik döneminde kaşıntı nedem olur? Yasayan varmı? Ne yapabilirim?

Kullanıyorum zaten ona ragmen
Mustele kullaniyorum 4 aydan itibaren. Ilk gunden beri de bebe yagi kullaniyorum ama s hic bisey fayda etmemis
Ben catlaklar icin suna inaniyorum. Insan bedeninin yapisi ve elastikiyeti bunu belirliyor. Eger vucudunuz esnekse catlama olmadan bile atlatiyorsunuz eger tam tersi ise kullanilan kremler yine fayda ediyor ama tam engellemiuor maalesef. Benim arkadasim gunde 5 kere yaglardi farkli kremlerle doguma yakin gordum karni fenaydi tamamen genetik. Ben haftada 1 surdum sadece son ay surmedim bile hic olusmadi bu sadece insan bedeniyle ilgili diye yazi okumustum.

İnşallah... bir sonraki kontorulumde mutlaka soracağım teşekkür ederim

Merhabalar.. Hamileyken ürtikerden hastaneye yattim. Eger vucudunuzda kabarma varsa minik minik veya su toplamış gibi doktorunuza basvurun.. Gobekte olmasi catlak haberciside bacagimda kasiniyo demissiniz. Insallah urtiker değildir..rabbim dusmanimin basina vermrsin o rahatsizligi.. 5 aylik hamileyken geldi basima aglaya aglaya soguk suyun altina girdim kasinmamak icin

Allah Allah.. Gözle görülür bir çatlama varmı peki? Yada yaz aylarındayız malum alerjik bir durum olabilirmi acaba? Kabarcık falan varmı kızarıklarda?

Suan gozle görülür bir catlak yok. Alerjimde yok normalde ama bilmiyorum. Kabarcık yok. Kaşıntı sonrasinda kızarık bir gobek. Ve yanıyor kasidikça ama kendimi tutuyorum kaşimiyorum

İnşallah... bir sonraki kontorulumde mutlaka soracağım teşekkür ederim
Kasidiginizda sinek isirigi gibi yaralar oluyorsa bu catlak degildir onu bilin. Benim arkadasim boyle kasinma icin gitmisti onada karaciger enzimleri sorunlu cikmisti. Bebegide etkilememesi icin tedavisini oldu. O nedenle buda bir alternatif durum hamilelikte olusan. Siz kasintiyi anlatirsiniz o zaten bakip sizi yonlendirecektir. Hayirli dogumlar tekrardan..

Hemen hemen herkes kasinir gebelikte geriliyor vücut sonrada çatlıyor aman diyim nemlendirici sür badem yağı vs bu kez çatılarda ömür boyu izi kalır bir arkadaşım harita gibi kaldi

Ben zayıfım bu yuzden asiri kilo alirsam catlama olma olasılığı yüksekdi bu yuzden en basindan beri krem ve yag kullanıyorum ama dediginiz cok mantıklı. Benimde etrafimsa hic birsy kullanmayip catlamayan insanalr var, kremler kullanıp çatlağı olanlarda..

benimde bugun baya şiddetli kaşınmaya başladı. Umarim kotu birsey yoktur ve olmaz. Sizede gecmis olsun. Şuan icin kabarma yok umarım olmazsda catlaga dua edeceğim simdi altından baska biseyler çıkmasında

İki ihtimal var
1 çatlaklar
2 ciğerle alakalı sıkıntı

Teşekkür ederim

Ben soylemeye utaniyorum 18 kilo aldim. Duba gibiydim resmen...

ben 49 kilo ile hamile kaldım 25 kilo aldım ..hiçbirşey kullanmadım çatlamadım. tamamen cilt yapısı ile alakalı..

Bende çok kaşinmiştm sinirden agliyordum Kıpkırmızı oluyordu heryerım. Bende çok şey kullandım ama fecı çatlaklarım oldu basenlerimde ve karnımda. Bebek büyüdükçe. Karın gerılıyor. Bu yüzden. Kaşinti oluyor. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…