:( hamilelik döneminde kaşıntı nedem olur? Yasayan varmı? Ne yapabilirim?

Ben yaşadım canım 26 hafta civarıydı. Karnım kızardı kabardı alev alev yandı. Gebelikte pup diye tanı aldım.
Acile gittim doktorumun da onayıyla kortizon verdiler. 3 güne toparladım.
bynpikolata
 
Ben yaşadım canım 26 hafta civarıydı. Karnım kızardı kabardı alev alev yandı. Gebelikte pup diye tanı aldım.
Acile gittim doktorumun da onayıyla kortizon verdiler. 3 güne toparladım.
bynpikolata

Zaten okudum araştırdım bir kac sebebi oluyormuş bu kaşıntının. Umarım kötü bisey cikmaz. Dunden beri moralim cok bozuk( kaşıntım karın bolgemle başlayıp bacaklar kollar eller ayaklar sırt vs diye devam ediyor. Kaşınmamaya ozen gösteriyorum ama kaşıyinca kızarıyor. Ama kabarcıklar yok suan. Teşekkür ederim. Doktoruma msj attim donus yapmasını bekliyorum.
 
Konuyla ilgili de ceza aldım hayır da bir derdim var???? Kaşınıyorum çözüm bulamadım sordum ? Dert kategorinize neden girmedide ceza aldım anlamış degilim.
 
Canım ben rahat atlattım sadece karnımdı ve bir anda olmuştu kaşıntıyla geldi saat içinde göbeğimi kapladı
Umarım sende rahat atlatırsın geçmiş olsun
 
Ben de erken aldırdım 38.haftada
 
İlgili bölüme açsaydı bu kadar bilgi veren olmazdı ki mesela ben yaşadım aynı durumu bdvde olduğu için gördüm cevap verdim
En azından gebelik bölümüne taşınabilirdi
Neden hiçbir başlığa uymayan kısmına geçti anlamadım
 
Hayır bir de gerçekten dert bu sıkıntısını çeken bilir.
 
Sitem kuralları neyse o uygulanmalıdır.
Herkesin konusu taşınıyor. Kaldı ki dün bir arkadaşımız bir derdim var'a gebelikle alakalı bir konu açmış kimse yorum yazmamış, jinekoloji bölümüne açsaydı cevap alabilirdi.
 
Burası jinekoloji bölümü mu taşınan yer?ilk taşınan yer baslik bulunamayan miydi öyle bir yerdi.dert yanmış arkadaş. Taşıyan kimse konunun bile farkında değil.olsaydı direkt hamilelik konusuna taşırdı. dün bdv de biri önüne gelene hakaret etti uzun süre müdahale edilmedi sonrasını bilmiyorum ne oldu.ilginç.
 
canım oncelikleseni çok iyi anlıyorum benim göbeğim 27.haftadan sonra deli gbi kaşınmaya başladı tarakla fln kaşıyodum artık berbat bişeydi ve birden o kdr cok çatladıkı fenisitil sürdüm ehh biraz işe yaradı bebe yagı hergün suruyodm nemli tutuyordu oda işe yaradı kısmen. gecen haftada bacaklarım bastan aşagı kıpkırmızı oldu kabardı alerjikmiş su tpladı artık kasımaktan kanatmıştım uyuyamıyordum ağlıyordum fito diye bi krem var geceden surdum sabaha kdr kızarıklar gecti izler gitti 2.gününde de komple gecti hamd olsun doktora sordum fitoyu karnımada sürebilir miyim diye kullan dedi alerjik,mantar,gebelikten kaynaklı çatlaklar bunlar için kullanılıyormuş kesinlikle fitoyu kullan
 
Ben de erken aldırdım 38.haftada
Bende 37. haftada doğum yapmak zorunda kaldım. Hemde kontrollü bir normal doğumla dünyaya getirdim bebeğimi. Bu arada 2. gebeliklerde tekrarlama riski çok yüksekmiş. Sanırım ikinci gebeliginiz. Tekrar yaşadınız mı acaba?
 
Şimdilik yok çok şükür. Ama kolun kasindi az önce mesela yine mi başladı diye hemen korku sarıyor içimi.enzimler 2 hafta önce çok düşük çıktı.şimdilik sıkıntı yok dedi Dr bu arada dahiliye de gorecek yine.bir ignesi cikmis eskisi gibi zor olmaz dedi Dr. Haftaya tekrar baktiracagim korkum 35.hafta gibi çıkması.
 
Insallah degildir cnm.ben ilk hamileligimde yasadim.ve erken dogum yapmak zorunda kaldim.ihmal etme sakin.
Karaciger enzimlerinin yukselmesine kullanilab vitaminler vs de sebep olabilirmis.istersen bikac gun icme kullandigin ilac varsa.bakalim yine ayni etkiyi gosterecekmi
 
Merhaba lar karaciger enzimi tahlilinin adini biliyormusunuz? Hemogrammiydi ben tahlil sonucu kagitlarini bulamiyorum hamileyim tahlil yapin doycem doktora yardimci olursaniz sevinirim
Canim hic bilmiyorum ismini.kasinma problemim var dersen kan ona gore incelenir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…