- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
- Konu Sahibi bynpikolata
-
Ben yaşadım canım 26 hafta civarıydı. Karnım kızardı kabardı alev alev yandı. Gebelikte pup diye tanı aldım.
Acile gittim doktorumun da onayıyla kortizon verdiler. 3 güne toparladım.
bynpikolata
Karaciğer enzimlerine baktirin en iyisi
Canım ben rahat atlattım sadece karnımdı ve bir anda olmuştu kaşıntıyla geldi saat içinde göbeğimi kapladıZaten okudum araştırdım bir kac sebebi oluyormuş bu kaşıntının. Umarım kötü bisey cikmaz. Dunden beri moralim cok bozuk( kaşıntım karın bolgemle başlayıp bacaklar kollar eller ayaklar sırt vs diye devam ediyor. Kaşınmamaya ozen gösteriyorum ama kaşıyinca kızarıyor. Ama kabarcıklar yok suan. Teşekkür ederim. Doktoruma msj attim donus yapmasını bekliyorum.
Canım ben rahat atlattım sadece karnımdı ve bir anda olmuştu kaşıntıyla geldi saat içinde göbeğimi kapladı
Umarım sende rahat atlatırsın geçmiş olsun
Ben de erken aldırdım 38.haftadaSevgili konu sahibi, lütfen yarın ilk işiniz doktorunuzu aramak olsun. Bende kaşınmaya başlayınca doktorumu aramıştım ve hemen kontrole cagirmisti. Sonrası malum, gebelik kolestazi, karaciger enzimlerim bozulmuş ve ne yazık ki bu bebekler için tehlikeli bir durummuş. Sonrasında kontrollerim haftada bire indi ve bebeğim erken doğdu. Lütfen ihmal etmeyin.
İlgili bölüme açsaydı bu kadar bilgi veren olmazdı ki mesela ben yaşadım aynı durumu bdvde olduğu için gördüm cevap verdimMune bu konu neden bir derdim vardan çıkarıldı ki.kusura bakmayın ama yasayan bilir bu orda dert denilen olaylarin çoğundan büyük dert.konu benim değil ama yönetimin tavrı hoşuma gitmedi.burada kim gorecek ki bunu.
Hayır bir de gerçekten dert bu sıkıntısını çeken bilir.İlgili bölüme açsaydı bu kadar bilgi veren olmazdı ki mesela ben yaşadım aynı durumu bdvde olduğu için gördüm cevap verdim
En azından gebelik bölümüne taşınabilirdi
Neden hiçbir başlığa uymayan kısmına geçti anlamadım
Mune bu konu neden bir derdim vardan çıkarıldı ki.kusura bakmayın ama yasayan bilir bu orda dert denilen olaylarin çoğundan büyük dert.konu benim değil ama yönetimin tavrı hoşuma gitmedi.burada kim gorecek ki bunu.
Sitem kuralları neyse o uygulanmalıdır.Mune bu konu neden bir derdim vardan çıkarıldı ki.kusura bakmayın ama yasayan bilir bu orda dert denilen olaylarin çoğundan büyük dert.konu benim değil ama yönetimin tavrı hoşuma gitmedi.burada kim gorecek ki bunu.
Burası jinekoloji bölümü mu taşınan yer?ilk taşınan yer baslik bulunamayan miydi öyle bir yerdi.dert yanmış arkadaş. Taşıyan kimse konunun bile farkında değil.olsaydı direkt hamilelik konusuna taşırdı. dün bdv de biri önüne gelene hakaret etti uzun süre müdahale edilmedi sonrasını bilmiyorum ne oldu.ilginç.Sitem kuralları neyse o uygulanmalıdır.
Herkesin konusu taşınıyor. Kaldı ki dün bir arkadaşımız bir derdim var'a gebelikle alakalı bir konu açmış kimse yorum yazmamış, jinekoloji bölümüne açsaydı cevap alabilirdi.
Şu an uygun bölümde.Burası jinekoloji bölümü mu taşınan yer?
Bende 37. haftada doğum yapmak zorunda kaldım. Hemde kontrollü bir normal doğumla dünyaya getirdim bebeğimi. Bu arada 2. gebeliklerde tekrarlama riski çok yüksekmiş. Sanırım ikinci gebeliginiz. Tekrar yaşadınız mı acaba?Ben de erken aldırdım 38.haftada
Şimdilik yok çok şükür. Ama kolun kasindi az önce mesela yine mi başladı diye hemen korku sarıyor içimi.enzimler 2 hafta önce çok düşük çıktı.şimdilik sıkıntı yok dedi Dr bu arada dahiliye de gorecek yine.bir ignesi cikmis eskisi gibi zor olmaz dedi Dr. Haftaya tekrar baktiracagim korkum 35.hafta gibi çıkması.Bende 37. haftada doğum yapmak zorunda kaldım. Hemde kontrollü bir normal doğumla dünyaya getirdim bebeğimi. Bu arada 2. gebeliklerde tekrarlama riski çok yüksekmiş. Sanırım ikinci gebeliginiz. Tekrar yaşadınız mı acaba?
Insallah degildir cnm.ben ilk hamileligimde yasadim.ve erken dogum yapmak zorunda kaldim.ihmal etme sakin.Sadece karnım degil malesef. Ellerimin uzeri ici kollarım bacaklarım sırtım. Bugun doktoruma bilgi verecegim. Bakalım muayene gününe daha var ama çağırıp test felan isteyebilir. Insallah karaciger ile ilgili degildir.
Canim hic bilmiyorum ismini.kasinma problemim var dersen kan ona gore incelenirMerhaba lar karaciger enzimi tahlilinin adini biliyormusunuz? Hemogrammiydi ben tahlil sonucu kagitlarini bulamiyorum hamileyim tahlil yapin doycem doktora yardimci olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?