Hamilelik eşimin davranışları+Mastürbasyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım birsüre forumdan uzak kalmalıyım buradaki konuları okuyup hormonların etkisiyle çok kötü oluyorum

konunu silmişsin de foruma suç atma boşuna, sen kendin dedin ben lohusayken adam aldatsın mı beni yani? gözlemlemeyeyim mi diye. sanki elinde buyuteçle çamaşır incelemeyen hepimizin kocası aldatıyor gibi.
fazla naz yapıyorsun, yapma.
yaşın da öyle kuçuk değil 26 yani.
 
Off aksine aklıma her türlü haltlar gelceği için sopayla bile atabilirim😂 acaba bu donu inceleyenler kokluyor mu hanı hangi sıvı diye bak bunuda yapıyorlardır net:kusmuk:
Donu noktasına varana kadar inceleyen,koklar tabi neden koklamasin 😂

Karı koca arasında kirli donun, onda ki kokunun lafı olmaz. 😌
 
konunu silmişsin de foruma suç atma boşuna, sen kendin dedin ben lohusayken adam aldatsın mı beni yani? gözlemlemeyeyim mi diye. sanki elinde buyuteçle çamaşır incelemeyen hepimizin kocası aldatıyor gibi.
fazla naz yapıyorsun, yapma.
yaşın da öyle kuçuk değil 26 yani.
Kimseye suç atmıyorum yorumlarda doğru yorumlardan yana bi düşüncem yok genel olarak hamileyken aldatma hikayeleri okuyup kötü etkilendiğimi yazdım yorumlarınızı kastetmedim
 
Valla hamile olup isteklisini 50 den sonra gün aşırı sevisenini kk gördum bir üye sizin yakınlarınızın üstüne ölü topraği var o zaman demişti normalmiş.. inanacağım artık galiba bizde sorun var :KK14:
hamileler genelde hormonlardan dolayi istekli oluyor zaten ozellikle 18.haftadan sonra
 
Şuan bende hamileyim.. Aldatılma korkum asla yok ama insanoğlu söz konusu olunca kefil olamam kimseye.. Olursa da herkes yoluna bakar o bakımdan her türlü rahatım..

Ama eşimin mastürbasyon yaptığını, porno izlediğini falan görsem anlasam gerçekten bende kırılırdım..O kunuda eşlerin özel hayatı o kadar da didiklememek lazım düşüncesine katılmıyorum..Fakat iç çamaşırı takibi biraz enteresan açıkçası.. Kendinizi bu kadar da zora sokmaya gerek yok..
 
Kabul, hamileliğin verdiği hormonal iniş çıkışlara dayanarak kendinizi farklı hissediyor olabilirsiniz. Fakat bir adama alarm takmadığınız kalmış.

Çamaşır dediğiniz şey makineye tıkılırken renklerine göre ayrılır. Hele iç çamaşırı ise ışık hızında makineye fırlatılır. Nasıl leke fark edebiliyorsunuz? Anlayamıyorum.

Sakin olun. Hamilesiniz o kadar. Geçici bir süreç. Şisman değilsiniz, çirkin hiç değilsiniz. Karnınızda canınızdan bir can var. Ne mutlu size! Keyfini çıkarın. Varsın günde 3-5 kere sevişmeyiverin. Eşinizi de anlamaya çalışın. Neticede başlangıçta riskli bir dönem geçirmişsiniz. Eşiniz ister istemez korku yaşayacaktır. Bunu hemen arzulanmamaya bağlamayın.
 
hamile kalmak için tonlarca tedavi görüyoruz, şu an hamile kalsam düşüneceğim son şey eşimin beni aldatması olur herhalde
şunu hep söylerim eşinizin sizi aldatmaması için kendinizi paralıyorsanız asıl orada bir yanlış vardır, eğer birazcık saygısı sevgisi varsa zaten aldatmaz. sizin zorunuzla böyle iç çamaşırı kontrolüyle ıvır zıvırla aldatmıyor ve ilişkiye giremediğiniz için aldatmayı düşünüyorsa zaten bırakın aldatsın, o adamın aklında vardır. siz de tekmeyi vurursunuz. bu hayat böyle aman beni aldatmasın diye çabalamakla geçmez. karşılıklı güven gerek. he aldatacak adam da donuna kilit vursanız bir yolunu bulup yine aldatır. bu sadece kadınların elinde olan bir şey değil yani
hamilelik hormonlarından dolayı belki dolmuşsunuzdur, ama eş kişisi hamilelikteki ilişkiden zaten genelde zarar vereceğim korkusuyla biraz uzak durur. ikidir burada okuyorum iç çamaşırı didiklemeyi, bence hoş değil
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X