- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi seyrekyagmur
Selamm kızlar, Ben aşağıda görüldüğü üzere 5 Aylık evliyim. Sanırım benim gibi birçok arkadaş var hem burada bilgili arkadaşlardan yararlanalım hem ben de derdime çare bulayım istedim.
İşe giriş tarihim : 07.03.2011
Evlilik tarihim : 15.09.2013
Size sorum şu; biz çocuk istiyoruz belki de şuan hamile bile olabilirim.
ve benim yasal hakkım olan Eylül 15 e kadar çıkışımda alabileceğim bir tazminatım var.
Hamile olduğumu farz edelim. Tahmini tarih kasım oluyor doğum için. ve ben Eylül ayında 7 aylık iken tazminatımı almak istiyorum ama hala çalışıyor görünüp 5 aylık evde olduğum sürece sigortadan maaş almak istiyorum. Bir de yeni yasalarda hamile çıkartmak yasak. Sizce bu mümkün mü ? Yani hem eylül de tazminatımı almak, hem çalıyor görünüp evde olduğum sürece sigorta dan maaş almak ve yasal süre bittiğinde bi süre çalışıyor görünüp çıkış yapmak. Ya da işsizlik maaşı oluyor mu ?
Bu arada sigorta mı kendim şirkete ödeyeceğim.
Sizce mümkün mü ? Yoksa insiyatiflere mi bağlı ?
İşe giriş tarihim : 07.03.2011
Evlilik tarihim : 15.09.2013
Size sorum şu; biz çocuk istiyoruz belki de şuan hamile bile olabilirim.

Hamile olduğumu farz edelim. Tahmini tarih kasım oluyor doğum için. ve ben Eylül ayında 7 aylık iken tazminatımı almak istiyorum ama hala çalışıyor görünüp 5 aylık evde olduğum sürece sigortadan maaş almak istiyorum. Bir de yeni yasalarda hamile çıkartmak yasak. Sizce bu mümkün mü ? Yani hem eylül de tazminatımı almak, hem çalıyor görünüp evde olduğum sürece sigorta dan maaş almak ve yasal süre bittiğinde bi süre çalışıyor görünüp çıkış yapmak. Ya da işsizlik maaşı oluyor mu ?
Bu arada sigorta mı kendim şirkete ödeyeceğim.
Sizce mümkün mü ? Yoksa insiyatiflere mi bağlı ?