Hamilelik Haberi ve Aranmamak

Arkadaşlar eltisi bir sene once düşük yapmış. Velev ki öyle olsun, bu kadincagiz hamile kalip kendince sevincini yasamayacakmi? Kv ile paylasanayacakmi? Bu kadar asiri duyara gerek yok ki? Ha, kalkip abuk subuk davransa gösteriş delisi olsa eyvallah eltininde canini yakmaya çalışıyor dicemde. Bi sene gecmis üzerinden insanin eltisi gorumcesi hamile kalamaz mi nasip olamaz mi sevinemezmi ailede bunun muhabbeti dönemez mi

Dogru olani yapmis bence kendini eltinin yerine koyarsan anlarsin Allah her isteyene versin yalniz belliki hassas davranmak istemis kaynanan bence boyle dusuncelisi zor bulunur bebeginiz oluyor siz nabacaksiniz boswerin ayol aa simdiden hormonlar dört nala

Esiniz neden kardeslerine kendisi haber vermiyor ki? Kendisi arayip anlatabilir. KV yapmasi gerekiyor diye bir sey mi var? Gercekten bilmedigim icin soruyorum. Aslinda yakinlariniza kendiniz söyleseniz daha güzel olmaz mi?

Kvnizin telefonda eltinizden bahsetmesi çok yanlış.Orda haksız buldum.Ama diğer konuda beklentiniz fazla gibi geldi.Benim cinsiyeti de belli oldu ama hala akrabalarımız bilmez.5 senedir de beklediğimiz bir bebek.Kendi içimizde yaşamak şu an için daha iyi..Bi de eltinizin kötü bir deneyimi varken ben kolay kolay kimseye duyuramazdım.

Sizin ağzınız yok mu da birine havadis verip saha sola anlatmasını ve telefon trafiği bekliyosunuz. Dert aramissiniz kendinize

ben olsam bende beklerdim eşim adına
ama çok da kafaya takmazdım
eltinizi düşünerek çekinmiş üzülür diye düşünmüş olabilir (ben olsam belki bende böyle düşünürdüm)

siz sakın eşinize aramadılar sormadılar vs demeyin inşallah dememişsinizdir

Kayınvalideyi hatalı buldum.
Empati demek, sizin güzel haberinizi saklamak değildir. Empati demek ölçülü bir şekilde taşkınlık yapmadan aileye haber vermektır. O saklamış. Birine taraf olup diğerini yok saymak en illet olduğum şeydir.

Kayinvalidenizin yapması gereken sizin haberinizi taşkınlık olmadan söylemekti. Yapmamış. Boş verin. Zaten haberiniz duyulunca arayacak olan arar.

Hayırlı olsun..

su an sevincinizi doya doya yasama, paylasma sirasi sizde ama.. eltinizin oldugu ortamda onlari uzmeyecek sekilde davranilabilir ama herkes kendi evinde.. arayip doya doya sevinc yasamaktan dogal ne var.. eltinize yansitilmaz bu cosku o kirilmasin diye.. oldu bitti..

muhtemlen duydugunda saklandigi icin elti daha da kirilacak aslinda kv pek de iyi bir sey yapmamis. Nenyop

Beni de kimse aramadı eşimin tarafından kardesleri, niye beni tebrik etsinler ki seviştik diye saçma Bi beklenti
sizin ailede bu haber icin araninca tebrikler sevismissiniz mi deniyor?

sizin mantiginizla yaklasirsak her sey bizim icin. biz ev aldik icinde biz oturacagiz diye niye arayip hayirli olsun desinler ki? benim bir yakinim öldü ben uzgunum diye niye basin sagolsun desinler.. benim canim acidi diye niye bana gecmis olsun desinler..

sevistik diye tebrik edilmiyor. ailemize bir birey katiliyor, hayatimiz degisiyor, guzel bir olay.. sevincinizi paylasiyoruz diye tebrik ediyorlar.

Tesekkurler yorumunuz icin
Dediginiz gibi zaten hep farkli sehirlerde oldugumuz icin yuz yuze gelip de gosteris yapma gibi bir durum olmadi olmaz da. Sadece acılar paylasiliyorsa mutluluklar da paylasilmali. Benim anladigim kadariyla kayinvalidem bizden değil onlardan bebek haberi bekliyordu ve bu duruma malesef bozuldu.. en azindan belli etmeseydi keske diyorum

İlk çocuk değil herhalde?

Tebrik etmek zorunda mı insanlar, ev de aldım kimse arayıp tebrik etmedi küçük hayatlarımızı bu kadar önemsemeyin, elalem için yaşamayın. Eve ihtiyacınız olduğu için çocuk sevdiğiniz için yapın, millete hava atma tebrik yağmuruna tutulmak için değil

Ev almanin ya da cocuk yapmanin amacini tartismiyoruz burada. Alindiktan veya cocuk yapildiktan sonraki insan iliskilerinden bahsediyoruz. Ya siz soguksunuz cevrenize karsi ya cevreniz, aile iliskileriniz boyle.. Neyseki hayatta sizin gibi dusunen cok fazla insan yok en azindan benim cevremde.

Beni de kimse aramadı kayınvalidemi ben ararsam konuşuyor. Bir görümcem dışında arayan soran olmadı. Kırıldım mı hayır bebeğimin sağlığı yerinde olsun.

Merak etme
Doğumdan snr eşini yeterince ararlar.
Hala , amca olurlar fazlası ile

Benim kvde aynı eltimi sürekli kayırır. Ben hasta olsam sen gençsin bişey olmaz der . Eltim olunca karalar bağlar . Üstelik aynı yaştayız eltimle. Bizimki zil takıp oynar diye bekliyorum. Evlendiğim günden beri çocuk çocuk diye beynimi etini yedi . Ben olsam bende alınırdım şahsen . Eltini araya katması da sinir bi durum bilinen bişeyi niye anlatırsın ki ? Besbelli keşke onun çocuğu olsaymış demeye getirmiş lafı . Allah sabır versin sana . Ama kafana takma bence hamilelikte olabildiğince rahat ol çocuğu stresten etkileme. Bakalım beni neler bekliyor hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…