- Konu Sahibi depresyonmood
-
Benim hastalığım 2 gün gecikti ama testte negatif olduğu için ümidim kalmadı bu aydan hsg den sonra adet gecikmesi yaşıyorum muhtemelen. İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız bu ayYaaabu ay olur inşallah hayırlısıyla. Benim yumurtlama yeni oldu. Bekliyorum bakalım.
Amiin inşallah pek umudum yok amaBenim hastalığım 2 gün gecikti ama testte negatif olduğu için ümidim kalmadı bu aydan hsg den sonra adet gecikmesi yaşıyorum muhtemelen. İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız bu ay
Daha önce yaptıran kişilerde gecikme olmuş diye okumuştum internette de olabileceği yazıyor ben de o yüzden bekliyorum söktürücü vs kullanmıcam kendiliğinden gelsin bakalımAdet gecikmesi oluyor muymuş hsg çekildikten sonra?
Daha önce yaptıran kişilerde gecikme olmuş diye okumuştum internette de olabileceği yazıyor ben de o yüzden bekliyorum söktürücü vs kullanmıcam kendiliğinden gelsin bakalım
Evet takip ediyorum 17.gunde yumurtlama oldu normaldede o günlerde oluyorYumurtlama döneminizi takip etmiş miydiniz? Belki geç yumurtlamışsınızdır o yüzden gecikmiştir. Dolayısıyla geç döllenme ihtimali de var tabi
Hayırlısı olsun inşallah bebeğiniz sizinledirEvet takip ediyorum 17.gunde yumurtlama oldu normaldede o günlerde oluyorbayramda da hasta olmazsam kan verip baktirmayi düşünüyorum
Hanımlar merhaba 14 mayısta anestezili HSG çekindim adetime 9 gün var ve kasık ağrısı yaşıyorum sık sık birazda sarı akıntım var sebebi nedir sizce HSG sonucum temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok kasık ağrılarım sık sık oluyor yaşayan varmı bu durumu
Ay amin inşallahHayırlısı olsun inşallah bebeğiniz sizinledir
Çatlamadan sonra sayarsam 15 gün sonrası 28 haziran a denk geliyorAy amin inşallahsizin adet gününüz ne zaman
Merhaba bende 29 mayısta rahim filmi çektirdim bana da 1 hafta ilişki yasak bu ay korunacaksın dediler çektirdiğim hastanede ama kendi doktorumda 2-3 ilişki olmasın sonra yumurtlama döneminde ilişkiye gir dedi bu ay kesin hamile kalırsın dedi şuan adetim 18 Haziran'da sağ kasığımda ağrı oldu 3 gün sonra biraz hafifledi şuan yine ağrı var beyaz krem gibi akıntı var sizce olmuş mudurBencede uzun bi süre bana sadece 1 gün korun demişti 20 haftalik hamileyim hsg den hemen sonra oldu diye kaç tane doktora çıktım olumsuz hiç bisey duymadım benim zaten döngum kısa 10 gün korunsam o ay zaten yumurtlamaya denk gelmesi imkansızdı :)
Kasik agrisi bende de çok olmuştu ben hatta hsg den dolayı olduğunu düşündüm hep ama hamile olduğum için agriyormus inşallah hamilesinizdir ama en iyisi regl gecikmesini beklemek başka belirti yoktu bende mesela sadece kasik agrisi vardı ve hiç adet olmayacak gibiydim adet belirtilerimin hiç biri yoktu ama kişiden kişiye değişiyor tabi bu belirtilerMerhaba bende 29 mayısta rahim filmi çektirdim bana da 1 hafta ilişki yasak bu ay korunacaksın dediler çektirdiğim hastanede ama kendi doktorumda 2-3 ilişki olmasın sonra yumurtlama döneminde ilişkiye gir dedi bu ay kesin hamile kalırsın dedi şuan adetim 18 Haziran'da sağ kasığımda ağrı oldu 3 gün sonra biraz hafifledi şuan yine ağrı var beyaz krem gibi akıntı var sizce olmuş mudur
Evet bende de kasık ağrısı var adet olacak gibi belirtide yokKasik agrisi bende de çok olmuştu ben hatta hsg den dolayı olduğunu düşündüm hep ama hamile olduğum için agriyormus inşallah hamilesinizdir ama en iyisi regl gecikmesini beklemek başka belirti yoktu bende mesela sadece kasik agrisi vardı ve hiç adet olmayacak gibiydim adet belirtilerimin hiç biri yoktu ama kişiden kişiye değişiyor tabi bu belirtiler
Hamile olabilirsiniz inşallah hamilesinizdir kaç gün var regleEvet bende de kasık ağrısı var adet olacak gibi belirtide yok
18 Haziran'daHamile olabilirsiniz inşallah hamilesinizdir kaç gün var regle
İnşallah olur yaHamile olabilirsiniz inşallah hamilesinizdir kaç gün var regle
Çok az kalmış hadi inşallah18 Haziran'da
İnşallah daha giden gelen yokÇok az kalmış hadi inşallah
Erken gebelik testi yapsanız çıkar aslında ya da garanti olsun diyorsanız 2 3 gün gecikmeyi bekleyin:)İnşallah daha giden gelen yok
Bekleyeyim diyorum direk kan veririm. Sizin akıntınız oldu muErken gebelik testi yapsanız çıkar aslında ya da garanti olsun diyorsanız 2 3 gün gecikmeyi bekleyin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?