Hamilelik HSG

Yaaa bu ay olur inşallah hayırlısıyla. Benim yumurtlama yeni oldu. Bekliyorum bakalım.
Benim hastalığım 2 gün gecikti ama testte negatif olduğu için ümidim kalmadı bu aydan hsg den sonra adet gecikmesi yaşıyorum muhtemelen. İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız bu ay

Benim hastalığım 2 gün gecikti ama testte negatif olduğu için ümidim kalmadı bu aydan hsg den sonra adet gecikmesi yaşıyorum muhtemelen. İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız bu ay
Amiin inşallah pek umudum yok ama Hepimizin beklediği güzel haberler tez zamanda gelsin inşallah hayırlısıyla

Daha önce yaptıran kişilerde gecikme olmuş diye okumuştum internette de olabileceği yazıyor ben de o yüzden bekliyorum söktürücü vs kullanmıcam kendiliğinden gelsin bakalım

Yumurtlama döneminizi takip etmiş miydiniz? Belki geç yumurtlamışsınızdır o yüzden gecikmiştir. Dolayısıyla geç döllenme ihtimali de var tabi

Gayet normal. Kasık karın ağrısı ve adette düzensizlik.

Merhaba bende 29 mayısta rahim filmi çektirdim bana da 1 hafta ilişki yasak bu ay korunacaksın dediler çektirdiğim hastanede ama kendi doktorumda 2-3 ilişki olmasın sonra yumurtlama döneminde ilişkiye gir dedi bu ay kesin hamile kalırsın dedi şuan adetim 18 Haziran'da sağ kasığımda ağrı oldu 3 gün sonra biraz hafifledi şuan yine ağrı var beyaz krem gibi akıntı var sizce olmuş mudur

Kasik agrisi bende de çok olmuştu ben hatta hsg den dolayı olduğunu düşündüm hep ama hamile olduğum için agriyormus inşallah hamilesinizdir ama en iyisi regl gecikmesini beklemek başka belirti yoktu bende mesela sadece kasik agrisi vardı ve hiç adet olmayacak gibiydim adet belirtilerimin hiç biri yoktu ama kişiden kişiye değişiyor tabi bu belirtiler

Evet bende de kasık ağrısı var adet olacak gibi belirtide yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…