Hamilelik HSG

Kızlar bugün adet günüm ama olmadım iki gündür adet olacakmışım gibi ağrı var iki gün önce Endo kalınlığım 15 mm çıktı sizce gebelik olabilir mi evdeki test negatif çıkıyor

Erken gebelik testi yapsanız çıkardı belki kaset testte o kadar erken çıkmıyor ama siz nasıl isterseniz öyle yapın 1 kaç gün bekleyip kan verin :)
Aynen beklemedeyim doktorum Perşembe günü var birde pazartesi bende Perşembe gideyim diyorum eğer adet olursam femara yazacaktı tekrardan hem diyorum gider reçeteyi yazdırdım pazartesiye kadar adet olursam doktor yok ilacı alırım bari eğer olmazsam da gecikmenin 2. Günü oluyor kanda çıkar mı

Mantıklı gayet çıkar benim döngum kısa olmasına rağmen 3.gunu çıktı kanda baya da yüksek bi değer cikmisti çıkar kesin

Adetim 5 gün gecikti hsg den dolayı sanıp test yapmamıstım dün test yaptım sonuç bu şekilde çıktı gidip kan verdim inşallah gebelik vardır silik çizgi de negatif olma durumu oluyor mu

Eklentiler

• IMG_20240619_102730.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 26
Hamilesiniz bence kaset testlerde silik çıkıyor genelde yani benimkide silikti
Adetim 5 gün gecikti hsg den dolayı sanıp test yapmamıstım dün test yaptım sonuç bu şekilde çıktı gidip kan verdim inşallah gebelik vardır silik çizgi de negatif olma durumu oluyor mu

Sevinemiyorum da valla kan sonucunu görene kadar bekliyorum sevincim kursağımda kalmasın diye kan sonucu için 1-1.5 saat dediler zamanda geçmiyor bekleyince
Umarım kan sonucunuz çok güzel çıkar bende öyleydim 2 gün sonra bi daha kan veriliyor değer yükselecek mi diye baya endiselenmistim o endişe hiç bitmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…