- Konu Sahibi depresyonmood
-
Kasik ağrım oldu benin sadece başka bi belirti yoktuBekleyeyim diyorum direk kan veririm. Sizin akıntınız oldu mu
Benim de adet tarihim bugün dediğim gibi 10 gün öncesinden sağ kasık ağrım başladı hafif hafif devam ediyor başka da birşey yokKasik ağrım oldu benin sadece başka bi belirti yoktu
Bende öyleydim sanki hiç adet olmayacak gibiydim olmadım da :)Benim de adet tarihim bugün dediğim gibi 10 gün öncesinden sağ kasık ağrım başladı hafif hafif devam ediyor başka da birşey yok
Bende öyleyim kaç gün gecikince kan verdinBende öyleydim sanki hiç adet olmayacak gibiydim olmadım da :)
3.gunde verdim ama evde de test yapmıştımBende öyleyim kaç gün gecikince kan verdin
Bende adetime 4 kala yani cuma günü evde kaset test yaptım negatifti en iyisi kan vermek3.gunde verdim ama evde de test yapmıştım
Kaç gün sonra adet oldunuz benimde 5 gün gecikti daha olamadım2 defa erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif
Erken gebelik testi yapsanız çıkardı belki kaset testte o kadar erken çıkmıyor ama siz nasıl isterseniz öyle yapın 1 kaç gün bekleyip kan verin :)Bende adetime 4 kala yani cuma günü evde kaset test yaptım negatifti en iyisi kan vermek
Aynen beklemedeyim doktorum Perşembe günü var birde pazartesi bende Perşembe gideyim diyorum eğer adet olursam femara yazacaktı tekrardan hem diyorum gider reçeteyi yazdırdım pazartesiye kadar adet olursam doktor yok ilacı alırım bari eğer olmazsam da gecikmenin 2. Günü oluyor kanda çıkar mıErken gebelik testi yapsanız çıkardı belki kaset testte o kadar erken çıkmıyor ama siz nasıl isterseniz öyle yapın 1 kaç gün bekleyip kan verin :)
Mantıklı gayet çıkar benim döngum kısa olmasına rağmen 3.gunu çıktı kanda baya da yüksek bi değer cikmisti çıkar kesinAynen beklemedeyim doktorum Perşembe günü var birde pazartesi bende Perşembe gideyim diyorum eğer adet olursam femara yazacaktı tekrardan hem diyorum gider reçeteyi yazdırdım pazartesiye kadar adet olursam doktor yok ilacı alırım bari eğer olmazsam da gecikmenin 2. Günü oluyor kanda çıkar mı
Bugünden beri hep uyku hali halsizlik birde karbımda mı desem bağırsaklarda mı desem hep ses geliyor böyle guruldar gibi gaz haliMantıklı gayet çıkar benim döngum kısa olmasına rağmen 3.gunu çıktı kanda baya da yüksek bi değer cikmisti çıkar kesin
Uyku hali bende de vardı inşallah hamilesinizdir:)Bugünden beri hep uyku hali halsizlik birde karbımda mı desem bağırsaklarda mı desem hep ses geliyor böyle guruldar gibi gaz hali
Bugün mü gidip kan versem yarın mı bilmiyorumUyku hali bende de vardı inşallah hamilesinizdir:)
1 Gün daha bekleyin benceBugün mü gidip kan versem yarın mı bilmiyorum
Adetim 5 gün gecikti hsg den dolayı sanıp test yapmamıstım dün test yaptım sonuç bu şekilde çıktı gidip kan verdim inşallah gebelik vardır silik çizgi de negatif olma durumu oluyor mu
Sevinemiyorum da valla kan sonucunu görene kadar bekliyorum sevincim kursağımda kalmasın diye kan sonucu için 1-1.5 saat dediler zamanda geçmiyor bekleyinceHamilesiniz bence kaset testlerde silik çıkıyor genelde yani benimkide silikti
Umarım kan sonucunuz çok güzel çıkar bende öyleydim 2 gün sonra bi daha kan veriliyor değer yükselecek mi diye baya endiselenmistim o endişe hiç bitmiyor :)Sevinemiyorum da valla kan sonucunu görene kadar bekliyorum sevincim kursağımda kalmasın diye kan sonucu için 1-1.5 saat dediler zamanda geçmiyor bekleyince
414 geldi sonucum 4 haftalık sanırım iki gün sonra tekrar mı kan vermem lazım yoksa hemen doktora gideyim miUmarım kan sonucunuz çok güzel çıkar bende öyleydim 2 gün sonra bi daha kan veriliyor değer yükselecek mi diye baya endiselenmistim o endişe hiç bitmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?