- 29 Nisan 2017
- 81
- 45
- 3
- 39
Canım çok yüksek değil. Benim 52 civarında ydı testere disli aslan pençesi çayı içtim düzeldi tavsiye ederim23 civarı. Adet oldum ilk deneme olmadı
Ah ahhhh bende 1.5-2yıl istemem dedim 1.5yılı geçti benimde olmuyor Allah dilimizden yakaladı bizi sen çocuk gibi bi nimeti istemezsen al sana şimdi ara diyorBen bekarken diyodum 2 3 sene çocuk yapmam sonra yaparım 2.5 senedir istym olmuyo
Amin canım inşaallah benim ki dolmak üzere inşaallah bu ay hamileyimdir Haziran 8de evlilik yıldönümümüz Allah isteyen kimseyi bekletmesinValla öyle Allah'tan 1.5 2 sene demişim 2.5 senedir yok valla dediğin gibi Allah al gör dedi bi daha demem tobeeee Allahım hayırlı zamanda versin hepimize
Hadi ya Allahım inşallah bu ay hamilesindir :)Amin canım inşaallah benim ki dolmak üzere inşaallah bu ay hamileyimdir Haziran 8de evlilik yıldönümümüz Allah isteyen kimseyi bekletmesin
İnşaallah canım aslında 2gün kaldı adet tarihimede eşime söz verdim geçmeden test yapmak Yok diye yapamıyorum bide testleri sakladı zaten arıyorum bulamıyorum bulsam yapacağımHadi ya Allahım inşallah bu ay hamilesindir :)
Sabret canım iki güncuk kalmış zaten belirti tarzı bişey var mı:)İnşaallah canım aslında 2gün kaldı adet tarihimede eşime söz verdim geçmeden test yapmak Yok diye yapamıyorum bide testleri sakladı zaten arıyorum bulamıyorum bulsam yapacağım
Hiçbirşey hissetmiyorum ki belirti aramak istemiyorum her adet öncesi gibi göğüs ağrım var o kadarcıkSabret canım iki güncuk kalmış zaten belirti tarzı bişey var mı:)
Inşallah olmazsın da hamissindir canım inşallah:*Hiçbirşey hissetmiyorum ki belirti aramak istemiyorum her adet öncesi gibi göğüs ağrım var o kadarcık
İnşaallah canım siz doktora gitmişsinizdir bi sıkıntı var mı pekiInşallah olmazsın da hamissindir canım inşallah:*
Adet düzensizliğide vardı bende. Bebekte isteyince duphaston diye bi ilaç verdi. Günde iki sefer olmak üzere 10 gün toplam 20 tane içtim. Ama olmadı ve büyük hayal kırıklığına uğradm. 3 senedir olmuyodu. Dr'a gidince olur die çok ümitlenmiştimCnm iyi sanki senin benim 27.22 doktor iyi diyor İbrahim Saraçoğlu da 20 min üstünde olmucak diyor ben anlamadım nasıl bı ilaç verdi sana
İnan artık napcağımı şaşrdm acıkcasıCanım çok yüksek değil. Benim 52 civarında ydı testere disli aslan pençesi çayı içtim düzeldi tavsiye ederim
Aynen bende cnm 10 ay oldu okur sandm olmadı adetim bir gün geçti bugn ikinci gün bakalmBirbirimize destek olalım hanımlar...bu işin bu kadar zor olacağını hiç düşünmezdim...
Üzülme herşeyin bir vakti vardır. Biz bize düşeni yapicaz gerisini Allah a bırakıp tevekkül edicez. Biraz teslim olmak gerekiyor biliyorum çok zor ben de 5 yıllık evliyim 3 yılı geçti çocuk için uğraşıyoruz. Geçen ay aşılama yaptırdım gene olmadı. Ama olacak inanıyorum sadece biraz sabır..İnan artık napcağımı şaşrdm acıkcası
Eşinde gittimi doktora??Adet düzensizliğide vardı bende. Bebekte isteyince duphaston diye bi ilaç verdi. Günde iki sefer olmak üzere 10 gün toplam 20 tane içtim. Ama olmadı ve büyük hayal kırıklığına uğradm. 3 senedir olmuyodu. Dr'a gidince olur die çok ümitlenmiştim
Bende bi ara fakülteye gittim.rahimde perde vardı aldılar.şimdi pembe maviye gidiyorum.fakültede yumurta takibi pek mümkün olmuyor çünkü çok kalabalk.pembe mavi necdet kırker e gidiyorum 2aydır.Ben tıp fakültesi ne gidiyorum infertilite. Prof Gürkan Uncu var ekibin başında ama başka birsürü dr da ilgileniyor. Sen ?
Aslında gayet güzel oldu benim yumurta takibim gün aşırı gibi çağırdılar ve öyle fazla da beklemedim hakkımızda hayırlısı kim sifasi nerdeyse orayı bulsun inşallah.Bende bi ara fakülteye gittim.rahimde perde vardı aldılar.şimdi pembe maviye gidiyorum.fakültede yumurta takibi pek mümkün olmuyor çünkü çok kalabalk.pembe mavi necdet kırker e gidiyorum 2aydır.
Tedavi görüyor musun canımKızlar merhaba ben aranızda yeniyim ben 6 yıllık evliyim 6yıllık evliliğimde her ay bi umutla hamile kalmayı bekliyordum bütün testleri rahim filmi hepsini yaptırdım doktorum bi sorunun yok dedi eşiminde bi sorunu olmadığını söyledi ama gel gelelimki yine olmuyor ben artık dualara sığınıyorum ve anne özlemi çeken herkezin bu duyguyu tatmasını istiyorum yüce rabbim bizleri evlat hasretiyle sınamasın en yakında umarım hepimizin yüzü güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?