Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Canım bıraktım artık tedavi görmeyi doktorum herşeyin normal gayet güzel olduğunu söylüyor klomen folikasit rahim filmi yumurta çatlatma hepsinin tedavisini yaşadım ama olmadı her ay bi umutla bu defa olucak umuduyla beklemekten vazgeçtim rabbime sığındım artık

Hoşgeldin canım kaç yasindasin bilmiyorum ama 6 yıl uzun bir süre aşılama ya da tüp bebek denemediniz mi ? Benim de 3 yıldır olmuyor bir başarısız aşılama var önümüzdeki ay bir tane daha yapılacak bakalım inşallah Rabbim bizi fazla bekletmez de evlatlarimizi verir bize .

30 yaşındayım canım aşılama tüp bebek bunları düşünmedim. Çünkü doktorum zamanının olduğunu söylüyor yarın tekrar gidicem bugün reglimin 2. Günü yarın son olarak gidicem birdaha da gitmeyi düşünmüyorum çünkü aşırı kafama takıyorum aşırı üzülüyorum her ay bi depresyon geçiriyorum hiç bi problem olmadığı halde eşime sarıyorum oda haliyle alttan alıyor ama onada üzülüyorum ikimizin bi parçası olması için dua etmekten başka çarem kalmadı artık

Benimde 20 aydır olmuyor malesef. 2 olumsuz aşılamam var. Bu ay tüp bebege başladık. Çarşamba yumurtalarım toplanacak bakalım.

Hayırlısı olsun canım bende 30 yaşındayım. Ama sebepsiz infertilite diye bir şey de var yani illa görünür bir sorun olması gerekmiyor. Ama en büyük sorun çok fazla kafamıza takıp stres yapmak sanırım.

Benimde 20 aydır olmuyor malesef. 2 olumsuz aşılamam var. Bu ay tüp bebege başladık. Çarşamba yumurtalarım toplanacak bakalım.
İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın canım . Sizden sorun neydi benim de ilk aşılamam olmadı bir daha ki ay tekrar aşılama olucak. Ben de çikolata kisti var

Slm kızlar bende 1.5 senedir istiyorum ama kısmet olmadı 2 kez klomifen kullandım başarısız geçen ay gonal f igne tedavisi oldum erken çatladı bu ay 19 mm oldu ve 4 gün önce çatlattım büyük stresle bekliyorum ....rabbim hiç bi kuçagı boş bırakmasın

Hepimizin belki bir zamanı var.... benim rahmetli halam 7 sene çocuk istedi olmadı 7 sene sonra iki evladı oldu doyamadan mefat etti... rabbim hayırlısıyla versin hepimize inş tanıdık tanımadık herkes duamda canlar...

Allah razı olsun canım elbette zamanı var herşeyin Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri

Amin inşallah beklemek kadar zor bişi yok gelen gidenin karnın çıkmış hamilemisin lafında piskoloji felan kalmadı
Aynen öyle canım doktora gittiniz mi ikinizde gidin çocuk zamanı geldi canım aaaa yapın bi tane diyenler diyenler sırf bu yüzden insanlardan kaçar oldum

Benım eşimin amcasınında 7 sene olmamış. Sonra üst üste 3 tane olmuş

İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın canım . Sizden sorun neydi benim de ilk aşılamam olmadı bir daha ki ay tekrar aşılama olucak. Ben de çikolata kisti var
Valla canm bizde eşimin spermlerimde biraz sıkıntı var doktorlar sebep olarak onu söylüyorlar.

Tüp bebek denediniz mi?

Aynen öyle canım doktora gittiniz mi ikinizde gidin çocuk zamanı geldi canım aaaa yapın bi tane diyenler diyenler sırf bu yüzden insanlardan kaçar oldum
Aynen canım insanların yüzünü göresim gelmiyor sanki varda saklıyormuşum gibi tavırlar sergileniyor daha çok üzülüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…