- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
Kısmet canım işte hepimizin bi sınavı var demek ki bizlerinde sınavı bu....Benım eşimin amcasınında 7 sene olmamış. Sonra üst üste 3 tane olmuş
Amin canm inşallahhArtık herşeyin çagresi var hiç üzülüp kafanıza takmayın rabbim hepimize bol sabır versin canım
Klomifen yada gonal f tadevisi oldun mu canım....Amin canm inşallahh
Hadi inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda çift çizgi görürsün..... bende 9 gün sonra belli olacak hayırlısı ile ....Tüp bebek tedavisindeyim şu an. Çarşamba yumurtalarım toplanacak
İnşallah seninde tez zamanda olur canm. Sizde sıkıntı neydiHadi inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda çift çizgi görürsün..... bende 9 gün sonra belli olacak hayırlısı ile ....
Amin canım ...Bizimki daha beter sıkıntı yok eşimde bende çok sağlıklı olmamıza rağmen olmuyor sağlıklı olduğumuz için tüp bebekte tavsiye etmedi doktorum iğneyle devam ettikİnşallah seninde tez zamanda olur canm. Sizde sıkıntı neydi
Anladim canm. Aşılama mi oldun yoksa yumurta takibi tedavisi mi görüyosun?Çatlatma iğnemi oldum artık sonuçu bekliyorum...
Yumurta takibi geçen ay da takipteydim erken çatlama nedeniyle olmadı bu ay 19 mm çatlattım artık beklemekten başka çagre de yok...Anladim canm. Aşılama mi oldun yoksa yumurta takibi tedavisi mi görüyosun?
Anladim canm. Kaç yıllık evlisiniz? Bi de yaş kaçYumurta takibi geçen ay da takipteydim erken çatlama nedeniyle olmadı bu ay 19 mm çatlattım artık beklemekten başka çagre de yok...
1.5 senelik evliyim ama biz en baştan belli istiyorduk olmadı... 28 yaşındayım canımAnladim canm. Kaç yıllık evlisiniz? Bi de yaş kaç
Bizimde temmuzda 2 sene olacak. Bizde evlenince 2 ay sonra başladık ama bizede nasip olmadı daha. Bende 29 yaşımdayım1.5 senelik evliyim ama biz en baştan belli istiyorduk olmadı... 28 yaşındayım canım
Yaşlarda evliliklerimizde yakın inş bizde en kısa zamanda mutlu oluruz..Bizimde temmuzda 2 sene olacak. Bizde evlenince 2 ay sonra başladık ama bizede nasip olmadı daha. Bende 29 yaşımdayım
Ayy amin vallaYaşlarda evliliklerimizde yakın inş bizde en kısa zamanda mutlu oluruz..
En kötüsü de bekleyiş şu 9 gün geçmek bilmiyorAyy amin valla
Yok canım ben Almanya'da yaşıyorum özel hastanede görüyorum...En kötüsü de bekleyiş şu 9 gün geçmek bilmiyor
Evet geçmez valla:)En kötüsü de bekleyiş şu 9 gün geçmek bilmiyor
Oo öylemi anladim canm.Yok canım ben Almanya'da yaşıyorum özel hastanede görüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?