- 29 Nisan 2017
- 81
- 45
- 3
- 39
Ben de bursadayim
Bende Bandrmada oturuyorum memleket MersinBen de bursadayimmemleket te balıkesir / bandırma
Aa süper.. hangi doktora gidiyorsun?Ben de bursadayimmemleket te balıkesir / bandırma
Zor ama beklemekle gelir güzel şeyler unutmayalım demi umutsuzluğa düşme hiç bi zaman gelcek megelegin insallah canim bu cuma gününde rabbim istediğini nasip etsinMutlaka bi zamanı vardır doğru zamanda hayırlısını versin inşallah beklemek çok zor
Sayısı süper hateketlilikte sayısa göre iyi. Bizimde harekrtli sperm %30 .ama sizin 155 milyom sperm oldugu için aslında hareketli sayınız daha fazla. Bizim 30 milyon sperm var. Bizim sansımız daha düşük.istersen eşine keçi boynuzu pekmezi yedir. Birde sadece yumurtlama günlerinde birliktelik olmasın. 1 ay boyunca haftada 2-3 defa birliktelik yasayın. Rabb'imin izniyle hamile kalırsın inşAllahkızlar gunaydinlar herkese iyi ğunler diliyorum. bizde eşimle tam 18 aydir deniyoruz ama malesef kimyasalda dahil olmak üzere hiç hamile kalamadım o eevinci yaşayamadım. 3.5 yıllik evliyiz. eşimde varikosel teşhisi koyuldu hareket problemi var. 6 ay önce ameliyatimizi olduk. spermler 3. ay yapilan tahlillere göre biraz düzledi. sayi 155 milyon. ileri hareket %30 yerinde hareketli %5. bu ayda dün adet oldum.
Canım ben laborantım tabi işsiz bi laborant ama sadece bir damlasındaki sayı 30milyondurKızlar ben birşey merak ettim aklıma takıldı. Eşim sperm testi verdıkten sonra affedersiniz ama cok az sperm cıktı. Hatta eşimin moralı baya bozuldu. Bende gülsün diye dedimki ' len o kadar çabalıyordun bunun içinmiymiş' diye :) o da sinitlendi tabi labratucardaki adama meni olan bardagı goturdum eşimde arkamdan geldi. Abi ya cok az cıktı dedi. Bi sorun olurmu diye sordu. Adamda kardeşim biz sadece 1 damlasına bakıyoruz zaten onemli degil dedi. Yanı şimdi benım eşimin sperm sayısı 1 damladakimi 30 milyon yoksa toplamımı kafam karıstı benım vAllah.
Amin canım benim çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkeze versin RabbimZor ama beklemekle gelir güzel şeyler unutmayalım demi umutsuzluğa düşme hiç bi zaman gelcek megelegin insallah canim bu cuma gününde rabbim istediğini nasip etsin
Ama adet olmadımki yinede yumurtlama olurmu :/Adetten 13 gun geçtiyse yumurtlama doneminde olabilirsin. Ovulasyon testin negatifse bile değerlendirin siz bu günlerinizi bence.
Ben tıp fakültesi ne gidiyorum infertilite. Prof Gürkan Uncu var ekibin başında ama başka birsürü dr da ilgileniyor. Sen ?Aa süper.. hangi doktora gidiyorsun?
Kan testi negatif se dr gitmeni öneririm canım. Kist oluşmuş olabilir.Adetten 13 gun geçtiyse yumurtlama doneminde olabilirsin. Ovulasyon testin negatifse bile değerlendirin siz bu günlerinizi bence.
Doktora git sen muhakkak. İnşallah her sey yolundadir.Benimde 49. Günüm şuan
Cnm testi sana atsam yorymlayabilrmisin?? Ayrıca hepsinin sayısını nasıl hesaplayabilirim. M2 olarak çarpsam olurmu? Nasılda zekiyim ben yaCanım ben laborantım tabi işsiz bi laborant ama sadece bir damlasındaki sayı 30milyondur
Doktora gittim ama kan testi istemedi kist felanda demediKan testi negatif se dr gitmeni öneririm canım. Kist oluşmuş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?