Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

kızlar gunaydinlar herkese iyi ğunler diliyorum. bizde eşimle tam 18 aydir deniyoruz ama malesef kimyasalda dahil olmak üzere hiç hamile kalamadım o eevinci yaşayamadım. 3.5 yıllik evliyiz. eşimde varikosel teşhisi koyuldu hareket problemi var. 6 ay önce ameliyatimizi olduk. spermler 3. ay yapilan tahlillere göre biraz düzledi. sayi 155 milyon. ileri hareket %30 yerinde hareketli %5. bu ayda dün adet oldum.

Mutlaka bi zamanı vardır doğru zamanda hayırlısını versin inşallah beklemek çok zor
Zor ama beklemekle gelir güzel şeyler unutmayalım demi umutsuzluğa düşme hiç bi zaman gelcek megelegin insallah canim bu cuma gününde rabbim istediğini nasip etsin

Sayısı süper hateketlilikte sayısa göre iyi. Bizimde harekrtli sperm %30 .ama sizin 155 milyom sperm oldugu için aslında hareketli sayınız daha fazla. Bizim 30 milyon sperm var. Bizim sansımız daha düşük.istersen eşine keçi boynuzu pekmezi yedir. Birde sadece yumurtlama günlerinde birliktelik olmasın. 1 ay boyunca haftada 2-3 defa birliktelik yasayın. Rabb'imin izniyle hamile kalırsın inşAllah

Kızlar ben birşey merak ettim aklıma takıldı. Eşim sperm testi verdıkten sonra affedersiniz ama cok az sperm cıktı. Hatta eşimin moralı baya bozuldu. Bende gülsün diye dedimki ' len o kadar çabalıyordun bunun içinmiymiş' diye :) o da sinitlendi tabi labratucardaki adama meni olan bardagı goturdum eşimde arkamdan geldi. Abi ya cok az cıktı dedi. Bi sorun olurmu diye sordu. Adamda kardeşim biz sadece 1 damlasına bakıyoruz zaten onemli degil dedi. Yanı şimdi benım eşimin sperm sayısı 1 damladakimi 30 milyon yoksa toplamımı kafam karıstı benım vAllah.

Canım ben laborantım tabi işsiz bi laborant ama sadece bir damlasındaki sayı 30milyondur

Kızlar adet olunacağı zaman illaki kurulukmu olur akıntı olurmu yani 13 gün geçti su gibi akıntım var ama testlerim hep negatif

Adetten 13 gun geçtiyse yumurtlama doneminde olabilirsin. Ovulasyon testin negatifse bile değerlendirin siz bu günlerinizi bence.

Ben yanlış anlamısim o zaman. Adet olduktan sonraki gunlerde oluyor yumurtlama, olmadan olmaz. Gecikme sanirim sizinki. Ben de gecen aylarda 40. günde adet olmustum.

Canım ben laborantım tabi işsiz bi laborant ama sadece bir damlasındaki sayı 30milyondur
Cnm testi sana atsam yorymlayabilrmisin?? Ayrıca hepsinin sayısını nasıl hesaplayabilirim. M2 olarak çarpsam olurmu? Nasılda zekiyim ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…