- 29 Nisan 2017
- 81
- 45
- 3
- 39
Kan testi derken hamilelik testi canım eğer kesin hamile degilsen dr sokturucu falan verir normalde ama bilemedim.Doktora gittim ama kan testi istemedi kist felanda demedi
Aslında ben onun için gitmedimya sanırım onun için vermedi zaten garip bi doktordu :/Kan testi derken hamilelik testi canım eğer kesin hamile degilsen dr sokturucu falan verir normalde ama bilemedim.
olur canımda hepsinin sayısını ne yapacaksın kızCnm testi sana atsam yorymlayabilrmisin?? Ayrıca hepsinin sayısını nasıl hesaplayabilirim. M2 olarak çarpsam olurmu? Nasılda zekiyim ben ya
Ne bilim merak ediyorum :)olur canımda hepsinin sayısını ne yapacaksın kız
Sen şöyle düşün 1damlasında 30milyon varsa ohoo içeride savaş oluyordurNe bilim merak ediyorum :)
Savaş olmasın bebek olsun bana bebek lazım :)Sen şöyle düşün 1damlasında 30milyon varsa ohoo içeride savaş oluyordur
Deli kız ya işte bebek olmak isteyen spermcikler yarış yapıyorlar inşaallah bi tanesi yarışı kazanırda bebeklerimiz bize gelirSavaş olmasın bebek olsun bana bebek lazım :)
Ayy inşAllah :) bizimkiler fazla hırslı degil sanırım hemen pes ediyorlar :) daha ulaşamadılar 14 aydırDeli kız ya işte bebek olmak isteyen spermcikler yarış yapıyorlar inşaallah bi tanesi yarışı kazanırda bebeklerimiz bize gelir
Bizimkiler de öyle yada yumurtam beğenmiyor geleni ikisinden biri nazlı ama bu kadar naz yeter yani biz evleneli 2yıl olacak ama bebiş isteyeli 17-18ay olduAyy inşAllah :) bizimkiler fazla hırslı degil sanırım hemen pes ediyorlar :) daha ulaşamadılar 14 aydır
Begenmek zorundalar hiç kusura bakmasınlar :)Bizimkiler de öyle yada yumurtam beğenmiyor geleni ikisinden biri nazlı ama bu kadar naz yeter yani biz evleneli 2yıl olacak ama bebiş isteyeli 17-18ay oldu
Bata kaç var seninBegenmek zorundalar hiç kusura bakmasınlar :)
1 mayıs. Senın ne zaman cnm??Bata kaç var senin
22si canım1 mayıs. Senın ne zaman cnm??
Hadi bakalım hayırlısı olsun hkkımızda :)22si canım
ah canim benim neler denemedik pekmezler kürler havuç suları. 2 günde vir iliski ama rabbim vesile etsin insallahSayısı süper hateketlilikte sayısa göre iyi. Bizimde harekrtli sperm %30 .ama sizin 155 milyom sperm oldugu için aslında hareketli sayınız daha fazla. Bizim 30 milyon sperm var. Bizim sansımız daha düşük.istersen eşine keçi boynuzu pekmezi yedir. Birde sadece yumurtlama günlerinde birliktelik olmasın. 1 ay boyunca haftada 2-3 defa birliktelik yasayın. Rabb'imin izniyle hamile kalırsın inşAllah
Cnm kaç çıktı prolaktin hormonu
Bizde neler neler yaptık bizede nasip olmadı dahaah canim benim neler denemedik pekmezler kürler havuç suları. 2 günde vir iliski ama rabbim vesile etsin insallah
23 civarı. Adet oldum ilk deneme olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?