- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
Kavga arıyorum resmen hem iğnenin verdi stres hem bekleyiş hemde bu tedavinin verdi rahatsızlık vücuta degişikliklerEvet geçmez valla:)
Ha Türkiye ha bura kullandıkları ilaçlar bile aynı birde burda ilgi bile yok arkadaşım Türkiye'ye gidip denedi ilgiden çok memnunOo öylemi anladim canm.
Hakkında hayırlısı olsun canım eger ciddi bi sorun yoksa sana tavsiyem gonal f iğne tedavisi iste hap sagdece zaman kaybı bence...Benim de 1.5 senedir olmuyor. 5 hazirandan Üniversite hastanesine randevu aldık. Hem araştırılsın hem de tedaviye başlayalım dedik. Hayırlısı artık
İnşallah başka tedaviye gerek kalmadan pozitifi görürsün canm. Zor valla bu süreçlerHa Türkiye ha bura kullandıkları ilaçlar bile aynı birde burda ilgi bile yok arkadaşım Türkiye'ye gidip denedi ilgiden çok memnun
2 kez klomen denedim zaten artık klomenden soğudum. Muhtemelen dediğiniz gibi iğne kullandırırlar veya aşılama yapılır diye düşünüyorumHakkında hayırlısı olsun canım eger ciddi bi sorun yoksa sana tavsiyem gonal f iğne tedavisi iste hap sagdece zaman kaybı bence...
Aynen canım ya eşim anlayışsız bu durumda ben çok sinirli oldum oda anlayış yerine oda karşılık verince daha çok sorun oluyor... hayırlısı artık 9 güne ak koyun kara koyun belli olacakİnşallah başka tedaviye gerek kalmadan pozitifi görürsün canm. Zor valla bu süreçler
Bende 2 ay kullandım sagdece zaman kaybı ama iğnede daha çok olumlu şeyler duyuyorum ...2 kez klomen denedim zaten artık klomenden soğudum. Muhtemelen dediğiniz gibi iğne kullandırırlar veya aşılama yapılır diye düşünüyorum
Aslında büyütmüştü yumurtamı, 22 mm olmuştu. Bu sefer de gittiğim doktor biraz fazla büyük dedi çatlatma iğnesi yapmadı. Yani belki de çatlamadı bile. O yüzden artık detaylı bi araştırma ve tedavi olsun istiyorum yoruldum artıkBende 2 ay kullandım sagdece zaman kaybı ama iğnede daha çok olumlu şeyler duyuyorum ...
Aşılama için başarısı düşük diyorlar bilmiyorum ama. Onu denemeden de herhalde tüp bebeğe geçilmiyorBenimde klomenle 2 negatif aşılamam vardi. Pek işe yaramiyor bencede.
Aslında bizde yapılıyor ama neden çatlatmadı ilginç 19-22 arası oluyor bende 19mm di riske atmamak için çatlattık bu ayAslında büyütmüştü yumurtamı, 22 mm olmuştu. Bu sefer de gittiğim doktor biraz fazla büyük dedi çatlatma iğnesi yapmadı. Yani belki de çatlamadı bile. O yüzden artık detaylı bi araştırma ve tedavi olsun istiyorum yoruldum artık
Devlette evet aşılama yapilmadan tüp e geçmiyor. Ama özelde öyle bi zorunluluk yok.Aşılama için başarısı düşük diyorlar bilmiyorum ama. Onu denemeden de herhalde tüp bebeğe geçilmiyor
İşte doktorlar da değişik değişikAslında bizde yapılıyor ama neden çatlatmadı ilginç 19-22 arası oluyor bende 19mm di riske atmamak için çatlattık bu ay
Tamam benimki de devlet zaten. Üniversite hastanesi. Demekki aşılamayla başlanırDevlette evet aşılama yapilmadan tüp e geçmiyor. Ama özelde öyle bi zorunluluk yok.
Kimi vicdanını kaybetmiş kimi acımızı bizimle paylaşıyor...İşte doktorlar da değişik değişik
Malesef cnmKısmet canım işte hepimizin bi sınavı var demek ki bizlerinde sınavı bu....
İnşallah canım benim seninde gözün aydın hayırlısı ile bebiş kucagına almayı nasip etsin rabbim sizlere bagışlasınhepinize selam . burdan size umut olmak için bu konuyu açıyorum. iki yıldır evliyim evlendiğimiz ilk aylardan sonra çocuk sahibi olmaya karar verdik ,herkes gibi iyi bi jinekolog arastırmaya basladım bulduk giitik hersey yolundaydı fakat bir sene bitmesine rağmen çocuk sahibi olamadık daha sonra eşimde doktora görünmek istedi testleri yapıldı sperm sayısı sıfır çıktı hayatımızın en zor aylarını gecirdik tedavi yontemlerini arastırdık neler yapılabileceğimizi araştırdık.daha sonra baska bi hastanede baska bir doktorun yanında testleri yenilemek istedik çünkü üç haftada bir degerler değişiomuş,testi yaptık sonuç mucizeydi hersey olması gereken değerlerdeydi .üç hafta sonra yine aynı testleri istedi doktorumuz sonuç lar yine olması gereken değerlerdeydi,nasıl böyle oldugunu anlamadık ilk hastenedeki cihazlarmı sorunluydu doktormu yanlış bilgi verdi sınavmıydı ,sınanmamıydı,ne oldugunu anlamadık .su anda dokuz haftalık hamileyim hersey yolunda :) hiç bi zaman dünyanın sonu demeyin mucizelere inanın .inşallah cocuk sahibi olmak isteyen herkes bu ay hamile kalır =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?