Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Ne harika bir tarih di mi

Beni hep gulumsetmistir nedense sanki biraz fazlaca ozel ..

Yoksa herkes kendi doğumgünü için böyle mi hissediyor bilemedim
Ben kendimi ozel hissediyorum :) 9 eylül izmirin kurtulusu ve tüm izmir venım dogum gunumu kutluyor. Eşim unuttum diyemez :) o derece yanı.

Teşekkür ederim. Sen napıyosun doktora filan gidiyo musun
Evet cnm gittik. Eşimin sperm hareketinde sorun cıktı. Birde tınzatepe hastanesinde erdal bey varmış cogu giden hamile kalıyormuş cnm. Ben duydum bunu. Ama hiç gitmedim. Özel ve biraz tuzlu bi hastane

Evet cnm gittik. Eşimin sperm hareketinde sorun cıktı. Birde tınzatepe hastanesinde erdal bey varmış cogu giden hamile kalıyormuş cnm. Ben duydum bunu. Ama hiç gitmedim. Özel ve biraz tuzlu bi hastane
Erdal Aktan dimi. Alsancak devlet hastanesinde bi doktor da bana onu önermişti ama ben de gitmedim. Bize bi hayli uzak. Ege ye iyi diyorlar bakalım gidip göreceğiz

Erdal Aktan dimi. Alsancak devlet hastanesinde bi doktor da bana onu önermişti ama ben de gitmedim. Bize bi hayli uzak. Ege ye iyi diyorlar bakalım gidip göreceğiz
Soy ismini bilmiyorum. Cogu giden hamile kalıyormuş. Şuan borçlarımız var ve gidemeyiz. Bende gidebilicek olanlara oneriyorum :)

Simdi baktım nettende evet erdal aktanmış

Bana doktor SSK anlaşmalı demişti tınaztepe için. Değil miymiş
Ben Atatürk araştıma hast. Giditorum engin beye eşimde osman köse gidiyor. Eşimin doktoru cok sempatik ve ilgili benım doktor ilgili ama cok asabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…