Ayy bende cok bilgi edindim vAllah :)
Ben tüp bebek bölümüne gidiyorum canımHangi bölüme ve hangi doktora gidiyorsn cnm?
Aa sende 9 eylül dogumlumusun :)sevgili başak doğumgününüz aynı..
Yılları saymazsak tabii
Ne harika bir tarih di miAa sende 9 eylül dogumlumusun :)
Ben kendimi ozel hissediyorum :) 9 eylül izmirin kurtulusu ve tüm izmir venım dogum gunumu kutluyor. Eşim unuttum diyemez :) o derece yanı.Ne harika bir tarih di mi
Beni hep gulumsetmistir nedense sanki biraz fazlaca ozel ..
Yoksa herkes kendi doğumgünü için böyle mi hissediyor bilemedim
Ben 95liyim sen :)Ne harika bir tarih di mi
Beni hep gulumsetmistir nedense sanki biraz fazlaca ozel ..
Yoksa herkes kendi doğumgünü için böyle mi hissediyor bilemedim
88Ben 95liyim sen :)
Ablamsın saygılar
TeyzeAblamsın saygılar
Şaka yaptım kız :) senın ilk bebekmi
Daha başlamadım. Ama 5 hazirana ege Üniversitesinden randevu aldık eşimle. Araştırılacak sanırım. Sonra da herhalde aşılama olurİzmirde hangi doktora gidiyorsun cnm??
Anladm cnm hyırlısı olsun.Daha başlamadım. Ama 5 hazirana ege Üniversitesinden randevu aldık eşimle. Araştırılacak sanırım. Sonra da herhalde aşılama olur
Teşekkür ederim. Sen napıyosun doktora filan gidiyo musunAnladm cnm hyırlısı olsun.
Evet cnm gittik. Eşimin sperm hareketinde sorun cıktı. Birde tınzatepe hastanesinde erdal bey varmış cogu giden hamile kalıyormuş cnm. Ben duydum bunu. Ama hiç gitmedim. Özel ve biraz tuzlu bi hastaneTeşekkür ederim. Sen napıyosun doktora filan gidiyo musun
Erdal Aktan dimi. Alsancak devlet hastanesinde bi doktor da bana onu önermişti ama ben de gitmedim. Bize bi hayli uzak. Ege ye iyi diyorlar bakalım gidip göreceğizEvet cnm gittik. Eşimin sperm hareketinde sorun cıktı. Birde tınzatepe hastanesinde erdal bey varmış cogu giden hamile kalıyormuş cnm. Ben duydum bunu. Ama hiç gitmedim. Özel ve biraz tuzlu bi hastane
Soy ismini bilmiyorum. Cogu giden hamile kalıyormuş. Şuan borçlarımız var ve gidemeyiz. Bende gidebilicek olanlara oneriyorum :)Erdal Aktan dimi. Alsancak devlet hastanesinde bi doktor da bana onu önermişti ama ben de gitmedim. Bize bi hayli uzak. Ege ye iyi diyorlar bakalım gidip göreceğiz
Simdi baktım nettende evet erdal aktanmışErdal Aktan dimi. Alsancak devlet hastanesinde bi doktor da bana onu önermişti ama ben de gitmedim. Bize bi hayli uzak. Ege ye iyi diyorlar bakalım gidip göreceğiz
Bana doktor SSK anlaşmalı demişti tınaztepe için. Değil miymişSoy ismini bilmiyorum. Cogu giden hamile kalıyormuş. Şuan borçlarımız var ve gidemeyiz. Bende gidebilicek olanlara oneriyorum :)
Hiç bilmiyorum . Ama arkadaş muayenesine bile 63 lira dedi. Diger masrafları düşünemiyorum bileBana doktor SSK anlaşmalı demişti tınaztepe için. Değil miymiş
Ben Atatürk araştıma hast. Giditorum engin beye eşimde osman köse gidiyor. Eşimin doktoru cok sempatik ve ilgili benım doktor ilgili ama cok asabi :)Bana doktor SSK anlaşmalı demişti tınaztepe için. Değil miymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?