Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Özellerin hepsi böyle. Bizim burda var bi tane, 50 lira o da. Çok iyi bi hastane değil. 2-3 defa gittim. Progesteron ve beta hcg baktırdım para ödemedim. Sadece muayene ücreti aldılar
Özele hayatımda 1 kere gittim betaya 40 lira aldılar bi dahada gitmedim

Ben medikal park a sadece b hcg ye gittim 110 du sanırım saglik sigortam oldugu halde acilden giris yaptigim icin bu ucreti aldilar mesai öncesinde gitmek zorundaydım diye gittim

Kazık yani çoğu hastane
Aynenn hee suan yeni bi hastane kefettim remene. 9 eylül hastanesi ilk defa geldım boyle temiz böylw ilgili çalışan görmedim

Ben medikal park a sadece b hcg ye gittim 110 du sanırım saglik sigortam oldugu halde acilden giris yaptigim icin bu ucreti aldilar mesai öncesinde gitmek zorundaydım diye gittim

Kazık yani çoğu hastane
Evet medicalpark ne yazık ki pahalı. Sen hangi ildekine gittin canım

Merhabalar kızlar bende 5 yıllık evliyim 3 yılı aşkındır bebek düşünüyorum bir kimyasal bir de Aralık ayında kalp atışı durduğu için kaybettiğim bebeğim var ayrıca çikolata kistim var 3.5 cm lik eşimde ileri hızlı sperm Yok sadece ileri yavaş hızlı sperm ile yerinde hızlı sperm mevcut toplamda 180 milyon küsür sperm var bunun %55 i felan ileri yavaş hareketli

Aşılama yapmayı düşündünüz mü

bende varım kızlar 2 buçuk sene olacak hiçbir gebelik geçirmedim eşimde varikosel var. bizimde ileri hızlımız hiç yok ve sperm sayımız 16 milyondu en son.. adetim 9 gün gecikti sıkıldım bugün kan testi vercem artık beklemek insanı çok yoruyor. hiçbirşeyden zevk almaz hale dönüşüyorum evlat olmayınca herşey boş gibi..

Tedavi gördünüz mü. 9 gün gecikme az değil. Belki de hamilesin

Tedavi gördünüz mü. 9 gün gecikme az değil. Belki de hamilesin
tedavi devam ediyor canım ameliyattan sonra doktor 1 yıl olmayabilir dedi 8. ay bitti işte ilaç kür çay vs kullandı iki ay, kan testi için kan verdim şimdi beklemedeyim pek umudum yok ama gönlüme göre versin inşallah rabbim.. hepimizin..

Amin canım hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…