Normal. 50 civarı duymuştum ben de. Özel hastane sonuçta.Hiç bilmiyorum . Ama arkadaş muayenesine bile 63 lira dedi. Diger masrafları düşünemiyorum bile
O nerde peki. Ben izmire gelin geldim de o yüzden hala her yeri bilemiyorumBen Atatürk araştıma hast. Giditorum engin beye eşimde osman köse gidiyor. Eşimin doktoru cok sempatik ve ilgili benım doktor ilgili ama cok asabi :)
Bana cok pahlı geldi ya :)Normal. 50 civarı duymuştum ben de. Özel hastane sonuçta.
Karabğlarda bu hastaneO nerde peki. Ben izmire gelin geldim de o yüzden hala her yeri bilemiyorum
Özellerin hepsi böyle. Bizim burda var bi tane, 50 lira o da. Çok iyi bi hastane değil. 2-3 defa gittim. Progesteron ve beta hcg baktırdım para ödemedim. Sadece muayene ücreti aldılarBana cok pahlı geldi ya :)
Özele hayatımda 1 kere gittim betaya 40 lira aldılar bi dahada gitmedimÖzellerin hepsi böyle. Bizim burda var bi tane, 50 lira o da. Çok iyi bi hastane değil. 2-3 defa gittim. Progesteron ve beta hcg baktırdım para ödemedim. Sadece muayene ücreti aldılar
Evet ilk yeni evli sayılırımŞaka yaptım kız :) senın ilk bebekmi
Özele hayatımda 1 kere gittim betaya 40 lira aldılar bi dahada gitmedim
Aynenn hee suan yeni bi hastane kefettim remene. 9 eylül hastanesi ilk defa geldım boyle temiz böylw ilgili çalışan görmedimBen medikal park a sadece b hcg ye gittim 110 du sanırım saglik sigortam oldugu halde acilden giris yaptigim icin bu ucreti aldilar mesai öncesinde gitmek zorundaydım diye gittim
Kazık yani çoğu hastane
İyi cnm hayırlısı olsun :)Evet ilk yeni evli sayılırım
Evet medicalpark ne yazık ki pahalı. Sen hangi ildekine gittin canımBen medikal park a sadece b hcg ye gittim 110 du sanırım saglik sigortam oldugu halde acilden giris yaptigim icin bu ucreti aldilar mesai öncesinde gitmek zorundaydım diye gittim
Kazık yani çoğu hastane
Aşılama yapmayı düşündünüz müMerhabalar kızlar bende 5 yıllık evliyim 3 yılı aşkındır bebek düşünüyorum bir kimyasal bir de Aralık ayında kalp atışı durduğu için kaybettiğim bebeğim var ayrıca çikolata kistim var 3.5 cm lik eşimde ileri hızlı sperm Yok sadece ileri yavaş hızlı sperm ile yerinde hızlı sperm mevcut toplamda 180 milyon küsür sperm var bunun %55 i felan ileri yavaş hareketli
Tedavi gördünüz mü. 9 gün gecikme az değil. Belki de hamilesinbende varım kızlar 2 buçuk sene olacak hiçbir gebelik geçirmedim eşimde varikosel var. bizimde ileri hızlımız hiç yok ve sperm sayımız 16 milyondu en son.. adetim 9 gün gecikti sıkıldım bugün kan testi vercem artıkbeklemek insanı çok yoruyor. hiçbirşeyden zevk almaz hale dönüşüyorum evlat olmayınca herşey boş gibi..
tedavi devam ediyor canım ameliyattan sonra doktor 1 yıl olmayabilir dedi 8. ay bitti işte ilaç kür çay vs kullandı iki ay, kan testi için kan verdim şimdi beklemedeyim pek umudum yok ama gönlüme göre versin inşallah rabbim.. hepimizin..Tedavi gördünüz mü. 9 gün gecikme az değil. Belki de hamilesin
Amin canım hayırlısı olsun.tedavi devam ediyor canım ameliyattan sonra doktor 1 yıl olmayabilir dedi 8. ay bitti işte ilaç kür çay vs kullandı iki ay, kan testi için kan verdim şimdi beklemedeyim pek umudum yok ama gönlüme göre versin inşallah rabbim.. hepimizin..
Evet medicalpark ne yazık ki pahalı. Sen hangi ildekine gittin canım
test negatif canım 1.7 hcg çıktı hayırlısı olsun artıkAmin canım hayırlısı olsun.
Sağlık olsun canım. Niye gecikmiş açaba..test negatif canım 1.7 hcg çıktı hayırlısı olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?