Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Kizlarrrr acil yardimq ihtiyacim var catlatma iğnesi yapalı 7. Gün ve dayanamayıp erken testlerden aldım ve iki çizgi çıktı ama sevinemiyorum hamilemiyim iğne etkisi var mı Hale'n diye .....

Kizlarrrr acil yardimq ihtiyacim var catlatma iğnesi yapalı 7. Gün ve dayanamayıp erken testlerden aldım ve iki çizgi çıktı ama sevinemiyorum hamilemiyim iğne etkisi var mı Hale'n diye .....
bence çok erken canım henüz iğnenin etkisi devam ediyor olabilir hala

İğnenin etkisidir o canım

Ya anlamadım canımki merkezi aradım bayisinin biri erken iğne etkisidir dedi kendi semtindeki merkezi hamile olabilirsin kan için cuma gel dedi insan uzun zaman dileyip ardından çift çizgi görünce umutlanıyor
Haklısın canım ben olsam bende umutlanırım inşallah bir an önce belli olur tutmuştur inşallah

Merhaba hoşgeldin canım sıkıntılarımız benzer gibi ben de 5 yıllık evliyim 3 yılı askindir çocuk için uğraşıyoruz. Ama ben hiç hamile kalamadim. Ben dede 3 buçuk cm lik çikolata kisti var ama 2 tarafta da var.

Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın. Yanlız 9 gün nasıl beklediniz bravo vallahi ben adet gecikince saatleri sayiyorum

Canım inşallah hamilesindir ama büyük ihtimalle iğne etkisi .. vucuttan atılması 10 günü buluyormuş.

Sağlık olsun canım. Niye gecikmiş açaba..
Bir bilsem ah bir bilseeem canım doktora gitmedim ya bıktım ilgisizliklerinden inan ki stres mı yaptım yoksa mevsim değişikliği mı geç döllenmemi bilmem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…