bi bilsem varya olsam bari hemen bi de onu bekle işin yoksa ramazan da geliyor olsa da bitse pöffSağlık olsun canım. Niye gecikmiş açaba..
bence çok erken canım henüz iğnenin etkisi devam ediyor olabilir halaKizlarrrr acil yardimq ihtiyacim var catlatma iğnesi yapalı 7. Gün ve dayanamayıp erken testlerden aldım ve iki çizgi çıktı ama sevinemiyorum hamilemiyim iğne etkisi var mı Hale'n diye .....
Hiç sorma:) Allah kolaylık versinbi bilsem varya olsam bari hemen bi de onu bekle işin yoksa ramazan da geliyor olsa da bitse pöff
İğnenin etkisidir o canımKizlarrrr acil yardimq ihtiyacim var catlatma iğnesi yapalı 7. Gün ve dayanamayıp erken testlerden aldım ve iki çizgi çıktı ama sevinemiyorum hamilemiyim iğne etkisi var mı Hale'n diye .....
Ya anlamadım canımki merkezi aradım bayisinin biri erken iğne etkisidir dedi kendi semtindeki merkezi hamile olabilirsin kan için cuma gel dedi insan uzun zaman dileyip ardından çift çizgi görünce umutlanıyorbence çok erken canım henüz iğnenin etkisi devam ediyor olabilir hala
Cuma belli olacak canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında.İğnenin etkisidir o canım
Haklısın canım ben olsam bende umutlanırım inşallah bir an önce belli olur tutmuştur inşallahYa anlamadım canımki merkezi aradım bayisinin biri erken iğne etkisidir dedi kendi semtindeki merkezi hamile olabilirsin kan için cuma gel dedi insan uzun zaman dileyip ardından çift çizgi görünce umutlanıyor
İnşallah güzel haberler alırsın canım. Allah aratmasın..Cuma belli olacak canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
İnş canım rabbim hepimizi sevindirir inş şu mübarek aydaHaklısın canım ben olsam bende umutlanırım inşallah bir an önce belli olur tutmuştur inşallah
İnş canım benim şu mübarek ay hepimize şans getirir inşİnşallah güzel haberler alırsın canım. Allah aratmasın..
Amin hepimizi inşallah canımİnş canım rabbim hepimizi sevindirir inş şu mübarek ayda
Amin canım amin ........Amin hepimizi inşallah canım
Merhaba hoşgeldin canım sıkıntılarımız benzer gibi ben de 5 yıllık evliyim 3 yılı askindir çocuk için uğraşıyoruz. Ama ben hiç hamile kalamadim. Ben dede 3 buçuk cm lik çikolata kisti var ama 2 tarafta da var.Merhabalar kızlar bende 5 yıllık evliyim 3 yılı aşkındır bebek düşünüyorum bir kimyasal bir de Aralık ayında kalp atışı durduğu için kaybettiğim bebeğim var ayrıca çikolata kistim var 3.5 cm lik eşimde ileri hızlı sperm Yok sadece ileri yavaş hızlı sperm ile yerinde hızlı sperm mevcut toplamda 180 milyon küsür sperm var bunun %55 i felan ileri yavaş hareketli
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın. Yanlız 9 gün nasıl beklediniz bravo vallahi ben adet gecikince saatleri sayiyorumbende varım kızlar 2 buçuk sene olacak hiçbir gebelik geçirmedim eşimde varikosel var. bizimde ileri hızlımız hiç yok ve sperm sayımız 16 milyondu en son.. adetim 9 gün gecikti sıkıldım bugün kan testi vercem artıkbeklemek insanı çok yoruyor. hiçbirşeyden zevk almaz hale dönüşüyorum evlat olmayınca herşey boş gibi..
bende varım kızlar 2 buçuk sene olacak hiçbir gebelik geçirmedim eşimde varikosel var. bizimde ileri hızlımız hiç yok ve sperm sayımız 16 milyondu en son.. adetim 9 gün gecikti sıkıldım bugün kan testi vercem artıkbeklemek insanı çok yoruyor. hiçbirşeyden zevk almaz hale dönüşüyorum evlat olmayınca herşey boş gibi..
Canım inşallah hamilesindir ama büyük ihtimalle iğne etkisi .. vucuttan atılması 10 günü buluyormuş.Kizlarrrr acil yardimq ihtiyacim var catlatma iğnesi yapalı 7. Gün ve dayanamayıp erken testlerden aldım ve iki çizgi çıktı ama sevinemiyorum hamilemiyim iğne etkisi var mı Hale'n diye .....
Valla olmaya olmaya alıştık kuzu ondandırHadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın. Yanlız 9 gün nasıl beklediniz bravo vallahi ben adet gecikince saatleri sayiyorum
Bir bilsem ah bir bilseeem canım doktora gitmedim ya bıktım ilgisizliklerinden inan ki stres mı yaptım yoksa mevsim değişikliği mı geç döllenmemi bilmem kiSağlık olsun canım. Niye gecikmiş açaba..
Nerelisin sen canımValla olmaya olmaya alıştık kuzu ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?