Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Devlet ilgilenmiyor evet.
Devlete hiç gitmedim kuzu hep özel ama onlarda pek ilgili değil ya ne bilim beni tatmin etmedi ben birşey bilmeyerek gidiyorum doktor bana birşey demiyor açıklama yapmıyor tavsiye vermiyor

Devlete hiç gitmedim kuzu hep özel ama onlarda pek ilgili değil ya ne bilim beni tatmin etmedi ben birşey bilmeyerek gidiyorum doktor bana birşey demiyor açıklama yapmıyor tavsiye vermiyor
Öyleyse Dr unu değiştir. Dr önemli. Bende özele gidiyorum gayet memnunum. Devlet adam yerine koymuyor!

1.5yıldır uğraşıyorduk olsun diye çok şükür bu güneymiş kısmset rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sakın umutsuz olmayın Allah çokk büyük...

Çok sevindim canım. Tedaviye gerek kalmadan gelmesi de sevindirici kucağına da al inş.

Merhabalar benimde henüz bir sene olmadı ama 9 ayıma giriyorum rahim filmi tahlil ne gereklıyse yaptım hicbir sıkıntı yok ama rabbim nasip etmiyor bu ay klomene basladım ve dün catlatma ignesi vuruldum umarım bu ay hamis olurum rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu pko luların çoğunda bende dahil kşmyasal gebelik olmuş.Bi alakası var mı acaba?

Klomen ve oviterelle ya da türevleri hormonlu olduğu için bolca bence kimyasala meyilli oluyor ayrıca biz bebek istediğimiz için anlıyoruz yoksa regl 1 hafta gecikti ve parçalı oldu diyecektik belki yani annelerimiz teyzelerimiz de aslında kimyasal gebelik geçirip fark etmemişler bile..

Evet haklısın canım

Amin.pko değilsin dimi?

Bende 15 aylık evliyim. Rahim filmi falan temiz çıktı. Klomen kullandım bu ay. Yarın kontrol var. Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…