Osmaniyeliyim canım neden sordun :) sen nerelisin:)Nerelisin sen canım
MerSinliyim 33 ü görünce nickindeOsmaniyeliyim canım neden sordun :) sen nerelisin:)
Eşim Mersinli canım bi ayağımız Mersin'de :)MerSinliyim 33 ü görünce nickinde
Devlet ilgilenmiyor evet.Bir bilsem ah bir bilseeem canım doktora gitmedim ya bıktım ilgisizliklerinden inan ki stres mı yaptım yoksa mevsim değişikliği mı geç döllenmemi bilmem ki
Devlete hiç gitmedim kuzu hep özel ama onlarda pek ilgili değil ya ne bilim beni tatmin etmedi ben birşey bilmeyerek gidiyorum doktor bana birşey demiyor açıklama yapmıyor tavsiye vermiyorDevlet ilgilenmiyor evet.
Öyleyse Dr unu değiştir. Dr önemli. Bende özele gidiyorum gayet memnunum. Devlet adam yerine koymuyor!Devlete hiç gitmedim kuzu hep özel ama onlarda pek ilgili değil ya ne bilim beni tatmin etmedi ben birşey bilmeyerek gidiyorum doktor bana birşey demiyor açıklama yapmıyor tavsiye vermiyor
Hayırlı olsun canım. Tedavi görmüş müydün1.5yıldır uğraşıyorduk olsun diye çok şükür bu güneymiş kısmset rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sakın umutsuz olmayın Allah çokk büyük...
Bu pko luların çoğunda bende dahil kşmyasal gebelik olmuş.Bi alakası var mı acaba?20 ayla ben varım 1 kimyasalım var
Canım bi tek tiroid yüksk çıkmıstı eşiminde normLdi değerlrr 2ay tiroid hapı kullandım tam 2 ay doldu hamile kaldım ama doktorum bu ay da olmasa rahim filmi çekelim tedaviye başlayalım demişti gerek kalmadı çok şükürHayırlı olsun canım. Tedavi görmüş müydün
Tüp bebek bölümüne direk başvurabiliyormusun yoksa özel muayene mi oluyorsunuz.yada sevk mi oldunuz kadın doğumdan?Ben tüp bebek bölümüne gidiyorum canım
Çok sevindim canım. Tedaviye gerek kalmadan gelmesi de sevindiriciCanım bi tek tiroid yüksk çıkmıstı eşiminde normLdi değerlrr 2ay tiroid hapı kullandım tam 2 ay doldu hamile kaldım ama doktorum bu ay da olmasa rahim filmi çekelim tedaviye başlayalım demişti gerek kalmadı çok şükür
Bursada özel hastane muayeneler 180tl. 60tl çok ucuz canım..Bana cok pahlı geldi ya :)
Bu pko luların çoğunda bende dahil kşmyasal gebelik olmuş.Bi alakası var mı acaba?
Evet haklısın canımKlomen ve oviterelle ya da türevleri hormonlu olduğu için bolca bence kimyasala meyilli oluyor ayrıca biz bebek istediğimiz için anlıyoruz yoksa regl 1 hafta gecikti ve parçalı oldu diyecektik belki yani annelerimiz teyzelerimiz de aslında kimyasal gebelik geçirip fark etmemişler bile..
Amin.pko değilsin dimi?Merhabalar benimde henüz bir sene olmadı ama 9 ayıma giriyorum rahim filmi tahlil ne gereklıyse yaptım hicbir sıkıntı yok ama rabbim nasip etmiyorbu ay klomene basladım ve dün catlatma ignesi vuruldum umarım bu ay hamis olurum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende 15 aylık evliyim. Rahim filmi falan temiz çıktı. Klomen kullandım bu ay. Yarın kontrol var. HayırlısıMerhabalar benimde henüz bir sene olmadı ama 9 ayıma giriyorum rahim filmi tahlil ne gereklıyse yaptım hicbir sıkıntı yok ama rabbim nasip etmiyorbu ay klomene basladım ve dün catlatma ignesi vuruldum umarım bu ay hamis olurum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayır degilimAmin.pko değilsin dimi?
İlk kezmi kullanıyorsun catlatma ignesi vuruldunmu canmBende 15 aylık evliyim. Rahim filmi falan temiz çıktı. Klomen kullandım bu ay. Yarın kontrol var. Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?