Evet ilk kez kullanıyorum. İlaç bitti. Çatlatma iğnesi bi kaç gün içinde olur diye düşünüyorum. Belki de yarın. Bat 10 haziran.İlk kezmi kullanıyorsun catlatma ignesi vuruldunmu canmadetin nezmn
Direk randevu aldım ve gittim canım ama telefonla ulaşmak zor oluyor gidipte randevu almanın tavsiye ederim. Tüp bebek bölümü acil girişinin ordan giriyorsun hemen orda. Ben ilgiden memnunum.Tüp bebek bölümüne direk başvurabiliyormusun yoksa özel muayene mi oluyorsunuz.yada sevk mi oldunuz kadın doğumdan?
İnsallah canım en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruzMerhabalar benimde henüz bir sene olmadı ama 9 ayıma giriyorum rahim filmi tahlil ne gereklıyse yaptım hicbir sıkıntı yok ama rabbim nasip etmiyorbu ay klomene basladım ve dün catlatma ignesi vuruldum umarım bu ay hamis olurum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım benim 14 günde vuruldu igne yanı dun senın yarın kacıncı gunun ay haberleselm seninle insAllah ilk denememiz olur amin aminEvet ilk kez kullanıyorum. İlaç bitti. Çatlatma iğnesi bi kaç gün içinde olur diye düşünüyorum. Belki de yarın. Bat 10 haziran.
İnsAllah hepimizin güzel haberleri olur bu topikteİnsallah canım en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz
Benim 9.gün canım. İnşallah canım sevinelim artıkCanım benim 14 günde vuruldu igne yanı dun senın yarın kacıncı gunun ay haberleselm seninle insAllah ilk denememiz olur amin amin
Hayırlı olsun canım1.5yıldır uğraşıyorduk olsun diye çok şükür bu güneymiş kısmset rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sakın umutsuz olmayın Allah çokk büyük...
9 ncu günde yumurtan yeterınce gelismemis olur snırım sen yınede haberdar et bizi merak ettmBenim 9.gün canım. İnşallah canım sevinelim artık
Hadı insAllah hayırlı haberlerini alırız canm senindemi ilk denemenBenim de 7. Günüm iğneyi vuralı
Birde igneden sonra nasıl ilişki onerdi dr size bana igne vurldugum gunden sonra 3 gunu degerlendr sonra gün aşırı devam et dedi sizinki nasl onerdi acaba merak ettmBenim de 7. Günüm iğneyi vuralı
İgneyi kacıncı gununuzde vuruldunuz insallah cift cizgi bosa cıkmaz insAllah bebesiniz sizinledrBenim 2 klomifen 2 iğne denemem canım .. inş kader bizede Güler .. bugün çift çizgi gördüm ama sevinemedim ilaçtan olur dediler
Benim dr tavsiyesi iğne vuruldum gün birde ertesi gün dedi yeterli olacağını söyledi ama ben 2 gün aralıkla 1 hafta devam yaptım artık beklemedeyizBirde igneden sonra nasıl ilişki onerdi dr size bana igne vurldugum gunden sonra 3 gunu degerlendr sonra gün aşırı devam et dedi sizinki nasl onerdi acaba merak ettm
19 mm de oldum 2 hafta sonra canımİgneyi kacıncı gununuzde vuruldunuz insallah cift cizgi bosa cıkmaz insAllah bebesiniz sizinledr
Hersey Allahtan nekadr uzuldekte istesekte rabbimin bir bildgi var oncelikle rabbim evladınızı size bagıslasın Allahım en kısa surede evladınıza bir kardes nasıp etsin insAllahMerhaba arkadaslar bebek konusunu gorunce icim sıkılıyorbenim 7 yasinda bi oglum var cok şükür iki yıldır ogluma bi kardes istiyoruz olmadi.. yani oldu da birincide düşük.. ikinci mart 17de kurtaj oldum.. simdi neden böyle oluyor diye tetkikler yapilacak yani bende bekliyorum
Canım şükür etki rabbim 1 tane bağışlamış hayırlı ömürler versin yavruna bizler o sevgiye muhtacızMerhaba arkadaslar bebek konusunu gorunce icim sıkılıyorbenim 7 yasinda bi oglum var cok şükür iki yıldır ogluma bi kardes istiyoruz olmadi.. yani oldu da birincide düşük.. ikinci mart 17de kurtaj oldum.. simdi neden böyle oluyor diye tetkikler yapilacak yani bende bekliyorum
Cok sru sordum ama yani adetn kcıncı gunu igne oldunuz onu merak ettim ben 14 gün oldum igne sag tarfımda iki tane 20 mm yumurta oldugunu soyledi sizin kac yumurtanz vardı1
19 mm de oldum 2 hafta sonra canım
seve seve sora bilirsin canım adetin 3. Günü başladım 1 yumurtam büyümüştü onu çatlatık benim çok yumurtam vardı 15-20 tane ama büyüyen 1 tane 19 mm ... benimde sağımda yumuşlarımCok sru sordum ama yani adetn kcıncı gunu igne oldunuz onu merak ettim ben 14 gün oldum igne sag tarfımda iki tane 20 mm yumurta oldugunu soyledi sizin kac yumurtanz vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?