Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Tüp bebek bölümüne direk başvurabiliyormusun yoksa özel muayene mi oluyorsunuz.yada sevk mi oldunuz kadın doğumdan?
Direk randevu aldım ve gittim canım ama telefonla ulaşmak zor oluyor gidipte randevu almanın tavsiye ederim. Tüp bebek bölümü acil girişinin ordan giriyorsun hemen orda. Ben ilgiden memnunum.

İnsallah canım en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

Evet ilk kez kullanıyorum. İlaç bitti. Çatlatma iğnesi bi kaç gün içinde olur diye düşünüyorum. Belki de yarın. Bat 10 haziran.
Canım benim 14 günde vuruldu igne yanı dun senın yarın kacıncı gunun ay haberleselm seninle insAllah ilk denememiz olur amin amin

Benim 2 klomifen 2 iğne denemem canım .. inş kader bizede Güler .. bugün çift çizgi gördüm ama sevinemedim ilaçtan olur dediler

Merhaba arkadaslar bebek konusunu gorunce icim sıkılıyor benim 7 yasinda bi oglum var cok şükür iki yıldır ogluma bi kardes istiyoruz olmadi.. yani oldu da birincide düşük.. ikinci mart 17de kurtaj oldum.. simdi neden böyle oluyor diye tetkikler yapilacak yani bende bekliyorum

Birde igneden sonra nasıl ilişki onerdi dr size bana igne vurldugum gunden sonra 3 gunu degerlendr sonra gün aşırı devam et dedi sizinki nasl onerdi acaba merak ettm
Benim dr tavsiyesi iğne vuruldum gün birde ertesi gün dedi yeterli olacağını söyledi ama ben 2 gün aralıkla 1 hafta devam yaptım artık beklemedeyiz

Hersey Allahtan nekadr uzuldekte istesekte rabbimin bir bildgi var oncelikle rabbim evladınızı size bagıslasın Allahım en kısa surede evladınıza bir kardes nasıp etsin insAllah

Canım şükür etki rabbim 1 tane bağışlamış hayırlı ömürler versin yavruna bizler o sevgiye muhtacız

Se
Cok sru sordum ama yani adetn kcıncı gunu igne oldunuz onu merak ettim ben 14 gün oldum igne sag tarfımda iki tane 20 mm yumurta oldugunu soyledi sizin kac yumurtanz vardı
seve seve sora bilirsin canım adetin 3. Günü başladım 1 yumurtam büyümüştü onu çatlatık benim çok yumurtam vardı 15-20 tane ama büyüyen 1 tane 19 mm ... benimde sağımda yumuşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…