- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
Gördüm ama hep olmadığımı söylüyorlar sevinemedimİnsAllah hamilesinizdir ya çift cizgi gormedim ben hic ama gorupte hamile kalamazsam cok uzulrdm rabbim yuzunuzu guldrsn insAllah
15 -20 yumurtamı masAllah beniö sagda iki tame vardı anormalmi acaba azmı iki tane vardı ikiside elismisti baskada hic yoktuSe
seve seve sora bilirsin canım adetin 3. Günü başladım 1 yumurtam büyümüştü onu çatlatık benim çok yumurtam vardı 15-20 tane ama büyüyen 1 tane 19 mm ... benimde sağımda yumuşlarım
Gördüm ama hep olmadığımı söylüyorlar sevinemedim
Tamamdır9 ncu günde yumurtan yeterınce gelismemis olur snırım sen yınede haberdar et bizi merak ettm
Önemli olan sağlıklı olması canım çok olması değil15 -20 yumurtamı masAllah beniö sagda iki tame vardı anormalmi acaba azmı iki tane vardı ikiside elismisti baskada hic yoktu
Böyle çıktı ama işte bilemedimİgneden 7 gün sonramı cıft cizgi gordunuz net miydi cizgiler silikmi
bilmiyorum canım kiNeden cift cizgi cıksınki hamis degilseniz ignenin etkisi 7 gün suruyomudurki
İnternette biraz arstrdmda sanırım en iysi adet gununu bekleyip yapman cunkü ilacın etkisi 12 .13 gunlerde geciyomus ta yani adet tarihine yakın umarım hamilesindrBöyle çıktı ama işte bilemedim
Cuma kan için çağırdılar canim cuma belli olacak inşİnternette biraz arstrdmda sanırım en iysi adet gununu bekleyip yapman cunkü ilacın etkisi 12 .13 gunlerde geciyomus ta yani adet tarihine yakın umarım hamilesindr
Tedavi oldun mu canım4 senedir ...
Haklısın canım değiştireyim arayışta yım zatenÖyleyse Dr unu değiştir. Dr önemli. Bende özele gidiyorum gayet memnunum. Devlet adam yerine koymuyor!
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıklı kucağına al inşallah1.5yıldır uğraşıyorduk olsun diye çok şükür bu güneymiş kısmset rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sakın umutsuz olmayın Allah çokk büyük...
Allahim hepimize hayırlısıyla nasip etsin.. insallah..Canım şükür etki rabbim 1 tane bağışlamış hayırlı ömürler versin yavruna bizler o sevgiye muhtacız
aminn canım rabbim hasretini çeken tüm anne adaylarına nasip etsin insallah :)Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıklı kucağına al inşallah
amin canımm benimAllahim hepimize hayırlısıyla nasip etsin.. insallah..
Amin canım :) Allah razı olsunaminn canım rabbim hasretini çeken tüm anne adaylarına nasip etsin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?