Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Bizimde 13 ay oldu geçtiğimiz 2 ay hsg çekildi normal dediler bugün reglim 1 gun geçti test yaptım negatif cikti sıkıntıdan gecikti sanırım

sizde bir sorun var mı canım ?
Benimde prolaktinim yüksekti ama daha ilk aydan düştü ilaçla.birdaha da baktirmadim. Problem esimde encok. Sayi ve hiz azligi fazlaca var. Gida takviyesi kullaniyor 2 ay bitti bakalim 3.ay sonunda tekrar test yaptiricaz insaallah işe yarar canm. Bizim birde yumurtlama gunlerini tutturamama gibi bir sıkıntımız var eşimin işinden dolayi. Oyuzden bazi aylar da hic yoktan boşa gitti

canım sorunlarımız hemen hemen aynı bende sorun yok ama eşimdeki sorun eşindekiyle aynı bizde 2 aydır birşeyler kullandık 3. ayda baktırmayı düşünüyorduk. yumurtlama günü değişiyor herkeste canım inan Allahım olmasını isterse öyle bir günde olur ki şaşırır kalırsın :) tez zamanda nasib etsin rabbim kuzu.. zor bir süreç..

Amin canim.insaallah.. Cok düşük değerlerle doğal yolla hamile kalan da var. Çok iyi degerlerle kalamayan da var. Rabbimin nasip ettigi bir zaman var demekki. Bizede sabretmek düşüyor. Mubarek günlerde insaallah dualarimiz kabul olur.

Merhabalar canım benim sağ tarafta var aşılama ile hamile kaldım bir de kimyasal gebelik oldu şimdi de eylüle kadar bekleyip tüp bebek düşünüyorum sen aşılama yaptırmış mıydın

Merhaba kızlar..İğne kullandım bir tane yumurtam büyüdü ama doktor güzel büyümüş kendiliğinden çatlar dedi .çatlatma iğnesi yapmadı..büyüyen yumurta çatlar dedi.çatlamama ihtimali olur mu sizce..

Cnm doktor catlar dediyse Allah'ın izniyle catlat. Kac mm olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…