- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
sizde bir sorun var mı canım ?Bu ay da olmazsa 1 sene olacak bizimde
Benimde prolaktinim yüksekti ama daha ilk aydan düştü ilaçla.birdaha da baktirmadim. Problem esimde encok. Sayi ve hiz azligi fazlaca var. Gida takviyesi kullaniyor 2 ay bitti bakalim 3.ay sonunda tekrar test yaptiricaz insaallah işe yarar canm. Bizim birde yumurtlama gunlerini tutturamama gibi bir sıkıntımız var eşimin işinden dolayi. Oyuzden bazi aylar da hic yoktan boşa gittisizde bir sorun var mı canım ?
canım sorunlarımız hemen hemen aynı bende sorun yok ama eşimdeki sorun eşindekiyle aynı bizde 2 aydır birşeyler kullandık 3. ayda baktırmayı düşünüyorduk. yumurtlama günü değişiyor herkeste canım inan Allahım olmasını isterse öyle bir günde olur ki şaşırır kalırsın :) tez zamanda nasib etsin rabbim kuzu.. zor bir süreç..Benimde prolaktinim yüksekti ama daha ilk aydan düştü ilaçla.birdaha da baktirmadim. Problem esimde encok. Sayi ve hiz azligi fazlaca var. Gida takviyesi kullaniyor 2 ay bitti bakalim 3.ay sonunda tekrar test yaptiricaz insaallah işe yarar canm. Bizim birde yumurtlama gunlerini tutturamama gibi bir sıkıntımız var eşimin işinden dolayi. Oyuzden bazi aylar da hic yoktan boşa gitti
Amin canim.insaallah.. Cok düşük değerlerle doğal yolla hamile kalan da var. Çok iyi degerlerle kalamayan da var. Rabbimin nasip ettigi bir zaman var demekki. Bizede sabretmek düşüyor. Mubarek günlerde insaallah dualarimiz kabul olur.canım sorunlarımız hemen hemen aynı bende sorun yok ama eşimdeki sorun eşindekiyle aynı bizde 2 aydır birşeyler kullandık 3. ayda baktırmayı düşünüyorduk. yumurtlama günü değişiyor herkeste canım inan Allahım olmasını isterse öyle bir günde olur ki şaşırır kalırsın :) tez zamanda nasib etsin rabbim kuzu.. zor bir süreç..
Yaptırdım canım öyle hamile kaldım zatenAşılama yapmayı düşündünüz mü
Merhabalar canım benim sağ tarafta var aşılama ile hamile kaldım bir de kimyasal gebelik oldu şimdi de eylüle kadar bekleyip tüp bebek düşünüyorum sen aşılama yaptırmış mıydınMerhaba hoşgeldin canım sıkıntılarımız benzer gibi ben de 5 yıllık evliyim 3 yılı askindir çocuk için uğraşıyoruz. Ama ben hiç hamile kalamadim. Ben dede 3 buçuk cm lik çikolata kisti var ama 2 tarafta da var.
Benım 1 haziran :)Kızlar batları yaklaşan var mı benim 2 haziran değerlendirdik bakalım inş hamileyimdir
Cnm doktor catlar dediyse Allah'ın izniyle catlat. Kac mm olmustuMerhaba kızlar..İğne kullandım bir tane yumurtam büyüdü ama doktor güzel büyümüş kendiliğinden çatlar dedi .çatlatma iğnesi yapmadı..büyüyen yumurta çatlar dedi.çatlamama ihtimali olur mu sizce..
Hadi inş bebişimiz bizimledir canımBenım 1 haziran :)
Gerçi hiç hamilelik belirtisi de hissetmiyorum ben yaCnm doktor catlar dediyse Allah'ın izniyle catlat. Kac mm olmustu
Onu söylemedi ama ben bile gördüm kocaman bi tane vardı☺Cnm doktor catlar dediyse Allah'ın izniyle catlat. Kac mm olmustu
Benimde bat 1haziran bu aradaOnu söylemedi ama ben bile gördüm kocaman bi tane vardı☺
İnşAllah cnm :)Hadi inş bebişimiz bizimledir canım
MaşAllahh cnm. Catlamıştır Allah'ın izniyle. Zaten batta yaklasmıs :) yumurtlaman kavıncı gunduOnu söylemedi ama ben bile gördüm kocaman bi tane vardı☺
Benım goguslerim şiş bu da normal. Sürekli uyuyorum o da havalardan diye düşünüyorum :)Gerçi hiç hamilelik belirtisi de hissetmiyorum ben ya
Cnm sizin sorununuz ne??Gerçi hiç hamilelik belirtisi de hissetmiyorum ben ya
Bende çikolata kisti var canım eşimde de ileri hızlı Yok ileri yavaş hareketli sperm varCnm sizin sorununuz ne??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?