Canım tiroid hızlı mı yavaş mıBende varim slm kizlar 1 yıl 5 aylık evliyim hiç korunma olmadi ama bebegimiz de olmadi rahim filmi çekindim sag tupum kapaliis ama bu sorun olmazmış esime yapıldı sperm sayısı gayet güzel çıktı bende troit var ilaç kullanıyorum geçen ay klomen kullandım yumurtam oluşmadı şimdi adetini bekliyorum bu gün kan verdim yok bebis hayırlısı insallah zor bişey ama rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yavaş çalışıyor ama düzenli ilaç kullanınca normale donuyorCanım tiroid hızlı mı yavaş mı
15günlük ilaç 140 tl.evet hareketsizlik %70Ne kadardiki canim ama sizin hareketsizlik yuzde yetmis dimi
Aynen valla bende öyle sanmıştım ama her ay hüsran :/ bikere bile çift çizgi göremedimBende hiç bu kadar zor hamile kalincagini bilmiyordum ilk evlendigim ay kalirim sandim
Bundada vardir bi hayir ben de cok uzuluyordum ama ya hayirsiz olursa ya bize eziyetli olursa o yüzden vermiyor rabbim diye düşünmeye başladım artikAynen valla bende öyle sanmıştım ama her ay hüsran :/ bikere bile çift çizgi göremedim
BendeAynen valla bende öyle sanmıştım ama her ay hüsran :/ bikere bile çift çizgi göremedim
Tabiki orası öyle zaten hep hayırlısıyla ver die dua ediyorum rabbime duayla gelen hayırsız olmaz inşallah Rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın isteyen herkeze versin inşallah haberleri izliyorum öyle çok üzülüyorumki kendi çocuğunu öldüren anneler doğurup bırakanlar bizim olsa biz onu pamuklara sarar sarmalarız herşeyin hayırlısını versin Rabbim herzamanBundada vardir bi hayir ben de cok uzuluyordum ama ya hayirsiz olursa ya bize eziyetli olursa o yüzden vermiyor rabbim diye düşünmeye başladım artik
2 kere kimyasal gebelik oldu canım
Letu 2kere kullandm ikisinde de hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu
Bendede aynısı var hatta benimki haşimatoyo çevirdiYavaş çalışıyor ama düzenli ilaç kullanınca normale donuyor
Bu ay bende Letu kullandım ve çok şükür benden başka kullanan biri varmış geçmiş olsun canım inşaallah sağlıklı gebelikler nasip edecek RabbimLetu 2kere kullandm ikisinde de hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu
canım merhaba bende de var hipotroidi ama haşimatoya çevirdiğini nasıl anladın sadece tsh a bakıyor doktor gittiğimdeBendede aynısı var hatta benimki haşimatoyo çevirdi
Aminmerhaba herkese bende yaklasık 3yıl diyebilirim deniyorum ama olmuor daha doğrusu zorda olsa (aylarca uğraşıp)oluor ama ilerlemior gebeliğim 2 kimyasal birtanede kalp durmasıla 7+5 de kaybettim bebeğimi herşeye bakıldı kromozom pıhtılaşma ama hiçbirşey bulunamadı biraz kafamı ve vucudumu dinlendirdikten sonra tekrar başladım buay bakalım hayırlısı Allah ım tez zamanda isteyen herkese sağlıklı gebelik hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
O nasıl oluyor onu bilmiyorum canim ben allah sifani versinBendede aynısı var hatta benimki haşimatoyo çevirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?