Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Canım tiroid hızlı mı yavaş mı

Aynen valla bende öyle sanmıştım ama her ay hüsran :/ bikere bile çift çizgi göremedim
Bundada vardir bi hayir ben de cok uzuluyordum ama ya hayirsiz olursa ya bize eziyetli olursa o yüzden vermiyor rabbim diye düşünmeye başladım artik

Bundada vardir bi hayir ben de cok uzuluyordum ama ya hayirsiz olursa ya bize eziyetli olursa o yüzden vermiyor rabbim diye düşünmeye başladım artik
Tabiki orası öyle zaten hep hayırlısıyla ver die dua ediyorum rabbime duayla gelen hayırsız olmaz inşallah Rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın isteyen herkeze versin inşallah haberleri izliyorum öyle çok üzülüyorumki kendi çocuğunu öldüren anneler doğurup bırakanlar bizim olsa biz onu pamuklara sarar sarmalarız herşeyin hayırlısını versin Rabbim herzaman

Kızlar biz bu ay düzenli beslenme meye başladık eşim sporda başladı psikolojimisde düzeldi bu sayede aslanları havuç suyu içiyoruz 15 gün olucak e vitamini folik asit kullanıyoruz ikimizde hergun yumurta yiyoruz özellikle eşim bal polen propolis karışımı (ama bunu arada içiyor ) sprem için sporda çok önemli li kızlar bende bat günüm de baslicam bal tarçın çörek otuna karışımına 15 gün icicm yumurtalıklar daha kaliteli olsun diye bide bat günümde baslicam ada çayı icicem 15 gün bakalım iyi olur inşallah birazda böyle deneyelim dedik eşimle olmasada sağlıklı oluruz bide aşılamaya zemin hazırlamak için yapmaya başladık biz yaplim da rabbim verir inşallah

merhaba herkese bende yaklasık 3yıl diyebilirim deniyorum ama olmuor daha doğrusu zorda olsa (aylarca uğraşıp)oluor ama ilerlemior gebeliğim 2 kimyasal birtanede kalp durmasıla 7+5 de kaybettim bebeğimi herşeye bakıldı kromozom pıhtılaşma ama hiçbirşey bulunamadı biraz kafamı ve vucudumu dinlendirdikten sonra tekrar başladım buay bakalım hayırlısı Allah ım tez zamanda isteyen herkese sağlıklı gebelik hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…