Dün esimde izliyor yazık diyor bize verseler biz bakardık bende çok üzüldüm rabbimin bildiği vardır elbet sabir insallahTabiki orası öyle zaten hep hayırlısıyla ver die dua ediyorum rabbime duayla gelen hayırsız olmaz inşallah Rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın isteyen herkeze versin inşallah haberleri izliyorum öyle çok üzülüyorumki kendi çocuğunu öldüren anneler doğurup bırakanlar bizim olsa biz onu pamuklara sarar sarmalarız herşeyin hayırlısını versin Rabbim herzaman
Bu bize verilen folik eşit eslerimizde icebilirmi yoksa o ayrımı benim esimde sorun yok çok şükür benim yumurtaliklarim yavaş calisyoKızlar biz bu ay düzenli beslenme meye başladık eşim sporda başladı psikolojimisde düzeldi bu sayede aslanları havuç suyu içiyoruz 15 gün olucak e vitamini folik asit kullanıyoruz ikimizde hergun yumurta yiyoruz özellikle eşim bal polen propolis karışımı (ama bunu arada içiyor ) sprem için sporda çok önemli li kızlar bende bat günüm de baslicam bal tarçın çörek otuna karışımına 15 gün icicm yumurtalıklar daha kaliteli olsun diye bide bat günümde baslicam ada çayı icicem 15 gün bakalım iyi olur inşallah birazda böyle deneyelim dedik eşimle olmasada sağlıklı oluruz bide aşılamaya zemin hazırlamak için yapmaya başladık biz yaplim da rabbim verir inşallah
Canım aslında Doktorlar pek önemsemiyor bende bilmiyordum doktorumda yönlendirmedi araştıra araştıra buldum doktora gittiğimde en son ben Anti tpo değerine bakmanızıda istiyorum bu hastalık haşimatoya çeviriyor dediğimde ultrasonla Boğaz bölümüne bakıldı kan verdim ve haşimato olduğum çıktıO nasıl oluyor onu bilmiyorum canim ben allah sifani versin
Degisik biseymis canim allah sifani versin banada bakıldı tahliller yapıldı ama öyle bişey çıkmadı normal troid dedi ve benim agrim falan bişey yok bazılarında ağrı falanda oluyormuş 100mg bi ilaç alıyorum 50 alınca düzeltiyor günlük 1 tane aç karnınaCanım aslında Doktorlar pek önemsemiyor bende bilmiyordum doktorumda yönlendirmedi araştıra araştıra buldum doktora gittiğimde en son ben Anti tpo değerine bakmanızıda istiyorum bu hastalık haşimatoya çeviriyor dediğimde ultrasonla Boğaz bölümüne bakıldı kan verdim ve haşimato olduğum çıktı
Haşimato nasıl bir hastalık dersen vücut tiroid bezini yabancı görüyor ve antikorlar tiroid bezini Yok etmeye çalışıyorlar böylece tiroid bezi gerekli tsh ı salgılayamıyor
Bende hiçbir belirtisi yoktu çok sinsi bi hastalık ve en büyük yardımcısı stres olabildiğince takmayacaksın çünkü önemsedikçe vücudu etkiliyor
Bende günde 1defa 75mg levotiron kullanıyorumDegisik biseymis canim allah sifani versin banada bakıldı tahliller yapıldı ama öyle bişey çıkmadı normal troid dedi ve benim agrim falan bişey yok bazılarında ağrı falanda oluyormuş 100mg bi ilaç alıyorum 50 alınca düzeltiyor günlük 1 tane aç karnına
Bende aynısını kullaniyorum canim insallah şifa olur bizlereBende günde 1defa 75mg levotiron kullanıyorum
İnşaallah canım Rabbim kucağımızı doldursunBende aynısını kullaniyorum canim insallah şifa olur bizlere
Ewt cnm aynısı yumurta kalitesi için tavuk suyu iç her akşam Saraçoğlu diyor sperlerede iyimdiye yapmisken onada veriyorumBu bize verilen folik eşit eslerimizde icebilirmi yoksa o ayrımı benim esimde sorun yok çok şükür benim yumurtaliklarim yavaş calisyo
Evet hiç biri yok sadece pko var. Eşimdede morfoloji yüzde 7.Araştırmasını yaptınız mı kan pıhtılaşma bozukluğu oluyor kimyasal yaşayanlarda
Hepsine bkıldı sorun yok.bi pko var birde eşimde morfoloji 100de 7. Sperm sayısı 58milyonSebebini araştır din mı pihtilas genetik test gibi cnm
Ay öyle şeylerdir hiç sevmiyorum migdem bulanıyorEwt cnm aynısı yumurta kalitesi için tavuk suyu iç her akşam Saraçoğlu diyor sperlerede iyimdiye yapmisken onada veriyorum
Amin ikiz ikiz insallahİnşaallah canım Rabbim kucağımızı doldursun
Siz hangi ildesiniz acaba?Bu ay bende Letu kullandım ve çok şükür benden başka kullanan biri varmış geçmiş olsun canım inşaallah sağlıklı gebelikler nasip edecek Rabbim
Canım benim bi arkadaşım da sürekli düşük yapıyordu en sonunda kan pihtilasmasi olduğu anlaşıldı. Hamile kalmadan ve kaldıktan sonra sürekli bir iğne vuruldu su an bebeği dogdu 4 aylık oldu bile. Yani pihtilasmanin çözümü var . Kromozom olayını bilmiyorum ama tupbebek yöntemleri çok gelişti ümitsizliğe kapılma Allah hepimizin yardımcısı olsun.Biz de iki yıla yakındır uğraşıyoruz. Bir tane düşük yaptım. Kromozom bozukluğu varmış ve ben de kan pıhtılaşması da çıktı. Ben de bebek için bu kadar çırpınacağımı hiç aklıma getirmezdim. Yaşım da 31 oldu. Bunun için de endişeleniyorum.Kafama takmayım diyorum, beceremiyorum... Doktor doktor gezmek de yorucu ve olmayınca daha da üzülüyorsun. Ne yapacağız böyle bilmiyorum. Dua etmekten başka elden gelen bir şey yok.Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın, isteyen herkese evlat kokusu nasip etsin.
Hepsine bkıldı sorun yok.bi pko var birde eşimde morfoloji 100de 7. Sperm sayısı 58milyon
İyi bari canım pıhtılaşma falan olmasındaHepsine bkıldı sorun yok.bi pko var birde eşimde morfoloji 100de 7. Sperm sayısı 58milyon
Balıkesir sizSiz hangi ildesiniz acaba?
Mutlaka bi zamanı vardır doğru zamanda hayırlısını versin inşallah beklemek çok zorDün esimde izliyor yazık diyor bize verseler biz bakardık bende çok üzüldüm rabbimin bildiği vardır elbet sabir insallah
BursaBalıkesir siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?