Ne kadar iyisiniz
Yaa ne desem bilemedim sadece yakin zamanda tecrube ettiklerimden yazmak istedim, tesekkur ederim iftar vakti mutlu oldum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar iyisiniz
Temizlik için birilerini ayarlayın maddi durumunuz yetıyorsa. 3 5 gune bir yarım gün gelip ortalıgı toplayıp iki kap yemek yapsa çk iyi olur. İlk bebegımde çok zorlandım 2.ye inşallah oyle yapacagım. Buzlugunu doldur doldurabıldıgın kadar pogacadan börege kurabıyeye çorbaya yenılebılecek her yemegı atın. Doğuma en yakın zamanda atın ki tazeliği olsun. Doğuma gitmeden koca bir tencere sütlaç yapmıstım bol sütlü az şekerli. Çok acıkınca ki ilk zamanlar yerli yersiz kan şekerini düşüyor. Bence yaparsınız ilk günler eşiniz izinli olursa çok zorlandıgınızda bi arkadasınızı komsunuzu çağırın halledersinz bence. Annelik sizi yönlendirecektrMerhaba. Size kısaca derdimi anlatıp deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Hamileyim. Yaklaşık iki ay sonra inşallah doğum yapacağım. Annem hayatta değil. Kv ile aynı şehirdeyiz ancak çocuğumuz olmasın diye beddua ettiği için ben de eşim de neredeyse hiç görüşmüyoruz aylardır.
İlk bebeğimiz olacak. İkimiz de deneyimsisiz. Baş edebilir miyim. Sürekli okuyorum herşeye hakim olabilmek için. Bana önerebileceğiniz ne varsa çok minnettar olurum. Doğumdan sonrası için yemek yapıp buzluğa koymak iyi fikir olur mu mesela. Normal doğum mu sezeryan mı olacağı belli değil henüz. Kendime biran önce yetebilmek için çabuk iyileşiyim diye normal doğum yapmayı çok istiyorum. Bana önerebileceğiniz birşeyler varsa çok sevinirim.
Merhaba. Size kısaca derdimi anlatıp deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Hamileyim. Yaklaşık iki ay sonra inşallah doğum yapacağım. Annem hayatta değil. Kv ile aynı şehirdeyiz ancak çocuğumuz olmasın diye beddua ettiği için ben de eşim de neredeyse hiç görüşmüyoruz aylardır.
İlk bebeğimiz olacak. İkimiz de deneyimsisiz. Baş edebilir miyim. Sürekli okuyorum herşeye hakim olabilmek için. Bana önerebileceğiniz ne varsa çok minnettar olurum. Doğumdan sonrası için yemek yapıp buzluğa koymak iyi fikir olur mu mesela. Normal doğum mu sezeryan mı olacağı belli değil henüz. Kendime biran önce yetebilmek için çabuk iyileşiyim diye normal doğum yapmayı çok istiyorum. Bana önerebileceğiniz birşeyler varsa çok sevinirim.
Merhaba. Size kısaca derdimi anlatıp deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Hamileyim. Yaklaşık iki ay sonra inşallah doğum yapacağım. Annem hayatta değil. Kv ile aynı şehirdeyiz ancak çocuğumuz olmasın diye beddua ettiği için ben de eşim de neredeyse hiç görüşmüyoruz aylardır.