- Konu Sahibi snfogretmeni27
-
Cok sevindim diyetisyene gitmene. Kontrol gunu yaklastikca dikkat ediyorsun kendine. Ben ilk cocogumdan sonra gitmistim 6 -7 kilo vermistim. Insllh verirsin. Kilolarimiz yakin. Yaza kadar atalim su kilolariHerkese merhaba! Bende uzun zamandır kilolarıyla başı dertte olanlardanım :-( ama bu sefer çok kararlıyım.yazın 94 kiloydum bu zamana kdr sadece 4 kilo verebıldım.çünkü sürekli bozdm dıyetımı.bu böyle olmıyck dedm we cuma diyetisyene gittm ve ondan rica ettm başlarda biraz fazla kilo werip motivasyonumu arttırmak istiyorum dedm ona göre düşúk kalorili bi diyet werdi ayrıca çaylar we vitamınde.13 aralıkta kontrolüm war bakalım nolcak..bu arada 4.5 yasında bi oglum we 11 aylıkta bi kızım war.boyum 1.73 kilom 89
Tesekkur ederim canim. Bu sefer basaririm insllh . cunku cok diete basladim ve biraktim. Senin sayfani okuyorum canim. Hatta kac kilo verdigini sormustum. Masllh. Cok guzel vermissin. Disini slk. Benim gibi biir bozup bir birakma.Insllh devami gelir.Merhaba canım.
Öncelikle başarılar dilerim.
İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.
Ben de 103.7 kg ile başladım. 3. haftama girdim ve şuan 99.7 kiloyum. 4 kilo verdim.
Yazını okudum. Bence eşinden önce kendin için vermelisin kiloları.
Açıkçası eşimin rahatsız olmasını takmam ben ki öyle birşeyi hiç söylemedi.
Bu azimle devam edersek başaracağımıza inanıyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?