Hamılelık kılolarım gıdecek.94 kılodan 65 dusucem!!

Herkese merhaba! Bende uzun zamandır kilolarıyla başı dertte olanlardanım :-( ama bu sefer çok kararlıyım.yazın 94 kiloydum bu zamana kdr sadece 4 kilo verebıldım.çünkü sürekli bozdm dıyetımı.bu böyle olmıyck dedm we cuma diyetisyene gittm ve ondan rica ettm başlarda biraz fazla kilo werip motivasyonumu arttırmak istiyorum dedm ona göre düşúk kalorili bi diyet werdi ayrıca çaylar we vitamınde.13 aralıkta kontrolüm war bakalım nolcak..bu arada 4.5 yasında bi oglum we 11 aylıkta bi kızım war.boyum 1.73 kilom 89

Cok sevindim diyetisyene gitmene. Kontrol gunu yaklastikca dikkat ediyorsun kendine. Ben ilk cocogumdan sonra gitmistim 6 -7 kilo vermistim. Insllh verirsin. Kilolarimiz yakin. Yaza kadar atalim su kilolari ))

Kahvaltiyla ogleni bir yaptim biraz fazla kacirdim. Aksam az yemeliyim. Dun 2 litre su ictim. Bugunde simdilik 1 litre su ictim. Aksam daha icmeliyim. Ya ben spor yapamiyorum. Buna uzuluyorum. Aksam bir deneyeyim. Subataca 80 olcammmm

SABAH:
1 Hsl yumurta
5 s zeytin
Biraz peynir
1 sigara boregi
Ceyrek ekmek
1 bicaklik bal
Cay kasigi ucu kadar tereyag

AKSAM USTU
2 Yk ispanak
Yarim zytn boregi

AKSAM
Yarim pideden az ekmek
4 dolma , 2 pancar sarmasi
1 brdktan az ayran.

Kayinvalidedeydik. Cikista esim kunefe dedi. Hayir dedim. Yedirmedim. 15 gun yiyemem. Sonra yeriz dedim. 1 ayda 4 kilo verdim dedim. Farketmedin mi diye sordum. Kackere. Sonunda cvp verdi. Hayir!!! Hatta dedim yazdan beri 5 6 kilo dedim. Vercem ya!!!!!

SABAH
1 hs yumurta
Biraz peynir
Kucuk kase domates biber sote
3 yk ysl zeytn
Ceyrek ekmek

OGLEN
1 tane haylayf

AKSAM
1 buyuk yk makarna
1 elma
1 mandalina
1 portakal

Simdi aciktim. Ceyrek portakal ve 1 bardak tarcinli sut ictim.
Bir de 2 litre su.

Merhaba canım.
Öncelikle başarılar dilerim.
İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.
Ben de 103.7 kg ile başladım. 3. haftama girdim ve şuan 99.7 kiloyum. 4 kilo verdim.
Yazını okudum. Bence eşinden önce kendin için vermelisin kiloları.
Açıkçası eşimin rahatsız olmasını takmam ben ki öyle birşeyi hiç söylemedi.
Bu azimle devam edersek başaracağımıza inanıyorum canım.

Tesekkur ederim canim. Bu sefer basaririm insllh . cunku cok diete basladim ve biraktim. Senin sayfani okuyorum canim. Hatta kac kilo verdigini sormustum. Masllh. Cok guzel vermissin. Disini slk. Benim gibi biir bozup bir birakma.Insllh devami gelir.

Sabah kahvaltisi yalan oldu. Kar yagiyor.
Oglen
2 dlm cavdar ekmegi
1 koy peyniri
Cok az recel
1 biber dolmasi, 3/4 pancar sarmasi
2 yk ciger kavurmasi
1 yk kiymali pilav
( bosalda semeri ye! Ne kadar cok yemisim)

Okulda
2yk karnibahar yemegi
Kucuk kase yogurt
( bunu saat 4 4bucuk gibi yerim)

Aksam evde de 1 turk kahvesi icicem.
Oglen yinede cok. Hatta aksam eve yuruyerek gelim.spor yapim.

Yarin tam bir diete basliyorum. Haftasonu iyi bir kacamak yaptim. Ama midem bulaniyor. Demekki az yemeye alismisim. Zaman ax kaldi. 15 tatile 1 ay 10 gun mu ne kaldi. Subat 1 e 1 bucuk ay. Peki ben 80 e dusebilecek miyim? Cvp: slkl bir dietle evet. Evet beynim anladin mi!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…