Hamilelik kıyafetlerini nerden alıyorsunuz?

Evet ya hamile kıyafetleri hem kısıtlı hemde her zevke göre birşey yok bende hamileyim tesettürlüyüm ilerleyen aylarda büyük ihtimalle lcw dan giyinirim ferace giyiyorum dışarda hamile feracesini nerden bulcam acaba hiç bilmiyorum

Cok kilo almamistim zaten canim evdeyken tayt sort falan giydim belleri lastikliydi.
Disarida da pantalonlarimin dugmesini aciyordum.

Ne güzel valla ben de çok kilo almam heralde ama pantolon düğmesini açmaya 8.hafta başladım O lastikli altlar da sıkıyo iz yapıyo Heralde ben sıkıya gelemiyorum,elimden gelse her yere eşofmanla giderim.

Vardır mutlaka ama fiyatlarını bilemem. İstediğimiz gibi diktirsek belki daha iyi olacak.

Hiç aklıma gelmemişti Allah razı olsun mutlaka öyle yapıcam teşekkür ederim
Amin cümlemizden:) ben şanslıyım yine annemle ablam dikiş bildiği için aradığım kıyafeti bulamayınca dikiyorlar sağolsunlar. Ferace gibi şeyler çok kolay zaten dikiş bilen için. İnşallah sen de istediğin gibi diktirebilirsin :)

Kotları maviden almıştım
Üst kıyafetleri hamile reyonlarından değil normal kısımdan büyük bedenlerden aldım

Şanslısınız gerçekten teşekkür ederim inşallah

Lcw' den hamile pantolonu aldım ama o göbek bölgesine dikilen kumaşın altı karnımı acıttı.
Bugünde pentiden hamile taytı aldım daha denemedim zira paçaları çok uzun kesilecek
Üstünede bir iki bol erkek tşörtlerinden aldım onlarda çok hoş oldu üstüne salaş salaş.
Çok abartmamak lazım geçici bir süreç ama rahat birşeylerde
bulmak çok zor

Ben de tesetturluyum .Su an 26.haftamdayim .1 aydir belli karnim .Hamile pantolonunu 12.haftadan beri giymeye basladim gor sin satan bir magazadan aldim .Ama ust yazlik kıyafetlerim zaten salasti .Hamile giyim olarak hala bir sey almadim .Gecen ay 3 tane normal tunik aldim 40 beden onlari giyiyorum. Bir de Konya da yaşıyorum. Tesettur giyim magazasi da cok fazla var hamile tesettur giyim de .Bu konuda şanslıyım. Internetten bakabilirsiniz .Işşıl Hamile Dünyası na .

demek ki dikkat etmek gerekiyor o iç kısmına,hiç aklıma gelmezdi teşekkürler :)

Bana da hiç farketmez ama belli olunca çok sevindim tabi insan hemen alışverişe başlamak istiyor çok keyifli :)
Bizim bedenlerimiz de yakın demek ki,ama 40 büyük olmaz mı bilmiyorum ki.
Bugün denedim de 40 baya büyükmüş henüz o kadar kilo almamışım. Tışörtlerim hala s beden ama ben bi beden büyük aldım m ve l aldım bi de 38 beden pantolon. Bu bi süre idare eder :)

Ben de ferace giyiyorum. Hamile feracesi bulamadım ama sefamervede bi tane modele denk gelmiştim bakmak isterseniz ya da modanisa da şuan hatırlayamadım.

Bence en güzeli diktirmek şuan feraceme sığıyorum ama bi aya kadar diktirmeyi düşünüyorum.

Süreç geçici ama havalar çok sıcak haliyle bunalıyorum dar şeyler oldum olası sevmem bide hızla kilo alınca.
Kaç kilo aldınız şuana kadar?

Modanisa da var bi tanecik koymuşlar oraya ama renk olarak tercihim değil diktirmekten yanayım keşke arttırsalar böyle hamile tesettür kıyafetlerini sıkıntı oluyo bizler için

Modanisa da var bi tanecik koymuşlar oraya ama renk olarak tercihim değil diktirmekten yanayım keşke arttırsalar böyle hamile tesettür kıyafetlerini sıkıntı oluyo bizler için
Kesinlikle katılıyorum o kadar zorlandım ki bugün bişeyler bakarken. Gene en iyi lcw var. En azında pantolon ve bi kaç elbise gördüm.

Tesettür kıyafet satan yerlerin hamilelere biraz ürün fazlalaştırmaları gerek.

Süreç geçici ama havalar çok sıcak haliyle bunalıyorum dar şeyler oldum olası sevmem bide hızla kilo alınca.
Kaç kilo aldınız şuana kadar?
Ben 3 kilo aldım bu süreçte , 19 haftalığım.
Tabi iç karnım dar olduğu için karnım çabuk çıktı
6 aylık hamile karnına sahibim
Mide bulantılarım hala yoğun olarak devam edıyor yoksa 6,7 kilo almıştım şuan

Hiç mide bulantısı yaşamadım ama zayıf hamile kaldım benimde karnım çıktı şuan 2.5 kilo aldım ama kıyafetlerim özellikle pantolonlarım beni çok sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…