- 29 Mart 2017
- 557
- 294
- 23
Evet lcw sağolsun yine çeşit var orda diğer yerlere göre benm haftam daha küçük şimdiden kafama takıyorum napcam ne etcem diye siz kaç haftalıksınızKesinlikle katılıyorum o kadar zorlandım ki bugün bişeyler bakarken. Gene en iyi lcw var. En azında pantolon ve bi kaç elbise gördüm.
Tesettür kıyafet satan yerlerin hamilelere biraz ürün fazlalaştırmaları gerek.
Benim lcw ' nin hamile pantolonu cok rahatsız ettı acıkcasıHiç mide bulantısı yaşamadım ama zayıf hamile kaldım benimde karnım çıktı şuan 2.5 kilo aldım ama kıyafetlerim özellikle pantolonlarım beni çok sıkıyor
16+1 olduk bugün ama çok hızlı kilo almaya başladık :) sizin kaç haftalık cinsiyet belli mi?Evet lcw sağolsun yine çeşit var orda diğer yerlere göre benm haftam daha küçük şimdiden kafama takıyorum napcam ne etcem diye siz kaç haftalıksınız
Ben cinsiyeti öğrenemedim dönmedi bi türlü yüzünü bize :)artık bi sonraki randevuda gösterirse öğrencez.Benim lcw ' nin hamile pantolonu cok rahatsız ettı acıkcası
O rahmin oldugu yere dıkılen kumasın dıkışi gobegımı acıtıyor
Sımdı hamıle taytı aldım pentıden cok rahat
Bebegın erkek mı
Benım kız oldugu için cok bulantı yaoar dedıler ama emin degılım
Maşallahhh ben daha Bi hafta önce ögrendim hamile oldugumu 6+2 yiz yolun başındayım pazartesi kalp atışına gidicez.sizinkinin cinsiyeti ne peki16+1 olduk bugün ama çok hızlı kilo almaya başladık :) sizin kaç haftalık cinsiyet belli mi?
Rabbim sag sağlim kucağına almayı nasip etsin daha çok yeniymiş :)Maşallahhh ben daha Bi hafta önce ögrendim hamile oldugumu 6+2 yiz yolun başındayım pazartesi kalp atışına gidicez.sizinkinin cinsiyeti ne peki
Biz 13. Haftada öğrendik çok şükürBen cinsiyeti öğrenemedim dönmedi bi türlü yüzünü bize :)artık bi sonraki randevuda gösterirse öğrencez.
Bende aldım bi tane pantolon iyi gibi şimdilik karnım büyüdükçe ne olur bilemiyorum.
Inşallah hayırlısı. Bizim ki edepten değilde nazdan dönmedi :)) 14 ve 15. Haftada gittim ama hep arkasını dönüyor doktorum çok uğraştı ama bi türlü dönmedi yüzünü :)) bi sonraki randevuda inşallah döner de alışverişe başlarım. Ilk çocukda daha bi heyecan oluyor sanki :)))Biz 13. Haftada öğrendik çok şükür
Sizin mi baya edepli demek ki :)
İnşallah sen aynı sıkıntıyı yaşamazsın
Zira beni çok kastı o pantolonlar
Bugün denedim de 40 baya büyükmüş henüz o kadar kilo almamışım. Tışörtlerim hala s beden ama ben bi beden büyük aldım m ve l aldım bi de 38 beden pantolon. Bu bi süre idare eder :)
Bizde öyleyizInşallah hayırlısı. Bizim ki edepten değilde nazdan dönmedi :)) 14 ve 15. Haftada gittim ama hep arkasını dönüyor doktorum çok uğraştı ama bi türlü dönmedi yüzünü :)) bi sonraki randevuda inşallah döner de alışverişe başlarım. Ilk çocukda daha bi heyecan oluyor sanki :)))
Amin inşallah sizde hayırlısıyla kucagınıza alırsınız. Benm kuzenim oğlu da 6. Ayına kadar göstermedi çatlamışlardı meraktanRabbim sag sağlim kucağına almayı nasip etsin daha çok yeniymiş :)
Bizimki biraz nazlı göstermiyor cinsiyetini :)) 25 nisanda tekrar gidicem bakalım hayırlısı
Üstler baya idare ediyorda pantolonlar sıkıntı kaç kilo aldınız şimdiye kadar?Hahah 40 çok hakkaten bence de idare eder.Bbana 38 de olmuyor,bel göbek var ama bacaklarım çok ince.Ablam hamileyken pantolonlarına ek bel dikmişti,ben de bi denicem.Görümcemin daralan okul pantolonunu bana vermişti kayınvalidemYeni ve kumaşı güzel bakalım nasıl olacak.Üst kıyafete ihtiyacım yok şu an.
Anneler hissediyor sanırım bende hep oğlum olsun dedim hayırlısı sağlıklısı tabi de yinede oğlum olsun çok istiyorum ilk çocuğumun hayırlısı :)Bizde öyleyiz
Allahtan erken öğrendık
Herseyın hayırlısı ama kızım olsun cok istemiştim :)
6. Aya kadar dayanamazdım ben pembe mavi başlardım alışverişe şmdi bile çok istiyorum ama eşim sabret diyor.Ami
Amin inşallah sizde hayırlısıyla kucagınıza alırsınız. Benm kuzenim oğlu da 6. Ayına kadar göstermedi çatlamışlardı meraktan
Kaç kilo aldınız hamilelik boyunca? Ben tesettürlüyüm normal kıyafetleri bile zor beğeniyorum açıkcası. Napıcaz bakalım yavaş yavaş basladım pantolon aldım gerisi insallah gelir9 ay boyunca lcw den giydim. Her ay eve bi lcw posetiyle geliyordum :)))
Bazılarını hamile reyonundan aliyordum tuniklerin bazilarini da normal koyafetlerin 2 beden buyuguyle falan kombinliyordum.
Yaani birazcık erken galiba Allah korusun erken doğum riskine karşı 6.ayda alışverişe başlanması gerektiğini okumuştum. İnsanın hemen alası gelıyo dimi görünce hele yenidoğan kıyafetleri minicik ya6. Aya kadar dayanamazdım ben pembe mavi başlardım alışverişe şmdi bile çok istiyorum ama eşim sabret diyor.
Kafamda çok deli şeyler var şimdiden bebek bezinden beşiğine brbrk arabasına kadar ne alsam karar vermeye çalışıyorum erken mi bilmiyorum tabi :)
59 la baslayip 75le falan doguma girdimKaç kilo aldınız hamilelik boyunca? Ben tesettürlüyüm normal kıyafetleri bile zor beğeniyorum açıkcası. Napıcaz bakalım yavaş yavaş basladım pantolon aldım gerisi insallah gelir
Evet ya çok şirinler insanın her beğendiğini alası geliyor. Ben allah izin verirse gösterirse cinsiyeti artık 5. Aydan sonra yavaş yavaş kıyafetlerini almayı düşünüyorum 6. Ayda da beşiktir vs. Şeyleri alıcam 7 ve 8. Aya pek birşey bırakmak istemiyorum iyice ağırlaşmı olucam bir de antalya sıcağı eklenecek hiç gezemem :))Yaani birazcık erken galiba Allah korusun erken doğum riskine karşı 6.ayda alışverişe başlanması gerektiğini okumuştum. İnsanın hemen alası gelıyo dimi görünce hele yenidoğan kıyafetleri minicik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?