Ayrı oda yapmayı düşünmüyorum şimdilik ama yinede güzel bi oda alsam fena olmaz diyorum çok şaşkınız. Görümcem ayrı oda almış hiç yatırmadı çok pişman 1 yasını geçti. Onun tavsiyesi ile yapmayı düşünmüyorum ama ne tür bir beşik almam gerek kara veremedim. Siz yapıcak mısınız oda?Beşinci ayına az kalmış. Yenidoğan için derler ki giydiği haram yediği helal yani hemen büyüdükleri için görümcem azıcık bi kıyafet almıştı sorduğumda öyle dedi evine gelenler hep getirdi kıyafet. Ayrı Bi oda yapcak mısın peki yoksa yaş aldıktan sonra mı yaparsın
Kullanmadığım boş odam var öyle duruyo tam çocuk odasına uygun 3 yaşına gelince hazırlayabiliriz orayı bir sürü yazı okudum beşik konusunda burda tavsiye edilen ama beşiğin adını unuttum tekerlekli olanlardanAyrı oda yapmayı düşünmüyorum şimdilik ama yinede güzel bi oda alsam fena olmaz diyorum çok şaşkınız. Görümcem ayrı oda almış hiç yatırmadı çok pişman 1 yasını geçti. Onun tavsiyesi ile yapmayı düşünmüyorum ama ne tür bir beşik almam gerek kara veremedim. Siz yapıcak mısınız oda?
Çocuk odam hazır bana kalırsa ben boyayıp yapmak istiyorum ama eşim kendine bırakalım ne renk isterse nasıl bi oda isterse ilk zamanlar zaten bizimle olucak diyor. Aklı ermeden ayırsak bile yeniden alınabilir âimdi gereksiz gibi.Ku
Kullanmadığım boş odam var öyle duruyo tam çocuk odasına uygun 3 yaşına gelince hazırlayabiliriz orayı bir sürü yazı okudum beşik konusunda burda tavsiye edilen ama beşiğin adını unuttum tekerlekli olanlardan
Üstler baya idare ediyorda pantolonlar sıkıntı kaç kilo aldınız şimdiye kadar?
Evet evt park beşik ti herkes onu tavsiye etmiş bu sitede pişmanım keşke park yatak alsaydım yazmışlarÇocuk odam hazır bana kalırsa ben boyayıp yapmak istiyorum ama eşim kendine bırakalım ne renk isterse nasıl bi oda isterse ilk zamanlar zaten bizimle olucak diyor. Aklı ermeden ayırsak bile yeniden alınabilir âimdi gereksiz gibi.
Aklıma parkbeşikler yattı gibi ama büyüyen beşiklerde ömür olarak çok mantıklı geliyor. Napıcaz zor iş ya bu işler :)
Siz baya zayıfmışsınız ya :))Evet kıyafetlerim hep bol zaten genelde. 41,5 tum 43 oldum sadece göbek çıktı
Bende çok kararsız kaldım genelde o tavsiye edilmiş hem büyüyen beşik alıp odasını yapsam hemde park besik mi alsam diyorum. Bakalım siz daha karar vermediniz heralde.H
Evet evt park beşik ti herkes onu tavsiye etmiş bu sitede pişmanım keşke park yatak alsaydım yazmışlar
Yaani birazcık erken galiba Allah korusun erken doğum riskine karşı 6.ayda alışverişe başlanması gerektiğini okumuştum. İnsanın hemen alası gelıyo dimi görünce hele yenidoğan kıyafetleri minicik ya
Çıtçıtlı badi bende aldım bugün 50 cm aldım ama kücük mü olur ki? 2 3 tane aldım ayy çok minik çok güzeller kız erkek çorap aldım dayanamadım. Gördükçr alasım geliyor ama evi de doldurmak istemiyorum özellikle cinsiyeti öğrenmeden doldurmamak gerek :)6.aya kadar sbredemeyiz ki ama gerçekten çok minik. Lcwde önden çıtçıtlı bodyler vardı en küçüğü 50 cm el kadar ya. Ben 56 cm olanı aldım kumaşı da hoşuma gitti.
Siz baya zayıfmışsınız ya :))
Bende 50 kiloydum 52 buçuk oldum ama boyuma göre kilom iyiydi şimdi göbek fırladı :) inşallah çok kilk olmadan sağlıcakla atlatırız :))
Nasıl sığdırcaz bebeklerimizi el kadar kıyafetin içine merak ediyorum beni de heveslendirdiniz bak şimdi6.aya kadar sbredemeyiz ki ama gerçekten çok minik. Lcwde önden çıtçıtlı bodyler vardı en küçüğü 50 cm el kadar ya. Ben 56 cm olanı aldım kumaşı da hoşuma gitti.
Çıtçıtlı badi bende aldım bugün 50 cm aldım ama kücük mü olur ki? 2 3 tane aldım ayy çok minik çok güzeller kız erkek çorap aldım dayanamadım. Gördükçr alasım geliyor ama evi de doldurmak istemiyorum özellikle cinsiyeti öğrenmeden doldurmamak gerek :)
doktorunuz size magnezyum kalsiyum multivitamin ve d vitamini verdimi. Hemen hemen aynıyız ben hepsini kullanıyorum bi de kan ilacı kansızlık var bende.Evet ya en az 10 kilo alırsan sağlıklı beslenirsen sorun olmaz dedi doktorum ben de inşallah kilo alırım yeteri kadar diye dua ediyorum
Ay sormayın ya doktorum hazır benm ama hastane yi ben de şimdiden arastırıyorum beşik olarak parkbeşik alırız büyük ihtimalle burdakiler boşuna tavsiye etmıyo bizlereBende çok kararsız kaldım genelde o tavsiye edilmiş hem büyüyen beşik alıp odasını yapsam hemde park besik mi alsam diyorum. Bakalım siz daha karar vermediniz heralde.
Ben 6 haftalıklık nasıl nerde doğum yapsam diyordum :))) ben baya kaptırdım kendimi :))
Ben daha cinaiyeti bile görmedim. 14. Haftamda ultrason ölcümünde bebeğim 11 cm 105 gr dı. Doktorum biraz gelişgin olucak heralde dedi bende minyon tipliyim ama eşm maşallah iri yarı. Bunları götürsem fişi var 56 alsam olur heralde.Aslında bebekten bebeğe değişir,muhtemelen benimki minnak olur eşimle ben minyonuz ama bilemedim ki çoğu kişi en az 56 cm alın demiş hani bezi falan da oluyor ya o yüzden.Ben 13.haftada öğrendim erkek ama daha yeni body ve alt ikili takım aldım sadece,rengi grili beyazlı kıza da olur erkeğe de.Hala sabretmeye çalışıyorum iyice kesinleşsin diye :)
Nasıl sığdırcaz bebeklerimizi el kadar kıyafetin içine merak ediyorum beni de heveslendirdiniz bak şimdi
Bende bi hastane ve doktora karar verdim gibi ama benden önce görümcemde orda doğum yaptı bi tek ebeden memnun kalmamış onun haricinde odalar hijyen banyolar çok güzeldi diyor. Ebede şansıma artık. Kim denk gelirse ama yinede araştırıyorum. Bi aksilik olurda sezeryan olucak olursam devlet hastanesinde doktorum var kesin ona giderim.Ay sormayın ya doktorum hazır benm ama hastane yi ben de şimdiden arastırıyorum beşik olarak parkbeşik alırız büyük ihtimalle burdakiler boşuna tavsiye etmıyo bizlere
Ben çocukları genelde uzaktan severim pek kucaklamışlığım yoktur napıcam nasıl tutucam bilemiyorum korkuyorum da nasıl olucak acaba çooook heyecanlıyım.Aldığım şeylere bakamıyorum bile içinde bebek hayal edince kalbim fena oluyor,dayanamıyorum bayılıyorum yeni doğan bebeklere ya
Ben daha cinaiyeti bile görmedim. 14. Haftamda ultrason ölcümünde bebeğim 11 cm 105 gr dı. Doktorum biraz gelişgin olucak heralde dedi bende minyon tipliyim ama eşm maşallah iri yarı. Bunları götürsem fişi var 56 alsam olur heralde.
Ben çocukları genelde uzaktan severim pek kucaklamışlığım yoktur napıcam nasıl tutucam bilemiyorum korkuyorum da nasıl olucak acaba çooook heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?