Hamilelik,muayene,korona virüs!!!

Akintim oluyodu 32. Haftadan beri ara ara akintim vardi ama bebegin hareketi 10 dan az olursa gel dedi ama az degildi suyunda iyi demisti bir anda oldu

Elbette gitmelisiniz. Benim doğumunun başlamak üzere olduğu yada yaklaştığı tam tabiri nedir emin olamadım 34. Hafta kontrolümde nst takibinde çıktı.
Ve ben işten çıkıp kontrole gitmiştim düşünün o derece normaldim. İğneler ilaçlarla 35. Haftayı zor gördük.
Tedbirinizi aldıktan sonra elbette Gidebilirsiniz hastaneye.
İhmal etmeyin

Tabi ki gidin tedbirlerinizi alarak.
Gebelikte olumsuz bir durum olursa kendinizi bir ömür affetmezsiniz. Ama cok tereddutteyseniz bir kadin dogum muayenehanesine gidip son muayeneyi orda olun. Bunun da garantisi yok ama daha guvenli olacagini dusunuyorum. Verileri kendi doktorunuza iletmek icin istersiniz.
Siz yine sanslisiniz, bu surec nisana da denk gelebilirdi.

Mutlaka gidin, binlerce hamile önlemlerini alıp gidiyor. Arkadaşım korkudan 3 ay gitmemişti üstelik gebelik şekeri riski olmasına rağmen, en son gittiğinde erken doğum riskinden başlayın tansiyona kadar bir sürü sıkıntısı olduğu ortaya çıkmış doktoru doğal olarak kızmış önlemleri vaktinde almak varken hem kendini hem bebeğini nasıl riske atarsın diye. Hele sizin son haftalarmış,ihmal etmeyin.

Gitmelisiniz tabi ki en onemli muayeneler,ben yeni dogum yaptim ,hastanede kaldik,dikkat vs ile bebeklerim 1 hafta kuvozde kaldi cok sukur ciktik geldik

Çok hareketli olması da iyi olmayabiliyor şöyle benimde son haftalarımdı nstye bağlanmıştım bebek sürekli hareket ediyor her hareketini hissettiğinde ordaki tuşa basıyodum bende şaşırmıştım neden bu kadar hareketli diye kalp ritmi hızlanmış bana hemen serum verdiler eger serumla kalbi normale dönmeseydi o aksam doğum yapacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…