Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

ayy cnmm yaaa şu bebk muhappeti yüznden adet olamdım daha 11 gn geçti uyuz durumdymm.bebkte yok ama adet olamıyorum...eee morl bozulnca kendimi yemeğe verdim aammaa bugnden sonra yokkk..bugn başdlım diyetime..sabah 9 da kalvaltımı domates salatalık ve 4 zeytin yeşil çayla yaptım..kaktığımda sirkeli suyumu içtim ..meyvemi yedim şimdi yoğurdumu yiyorumm...günde 4 litre su içicem...perşembden perşembeye tartılıcmm..kzın bana küsün bana trp atın ayy çok kötü kilo almışım yaaa 76 kiloya ainmştim abur cuburdu ekmekti...gnde nerdeyse 3 ekmek yedim şuan 85.6 kiloyum
ama ümitsizlik yokkkk...bırkmak yok..eşimin gülmelerine inat sen yapamzsın zayıflayamazsın bırkrsın demsine int yemicemm diyetme uyucmm cnmm...miğdem nasıl genişldiyse şuan açlıktan ölüyorummm...

merhaba,hosgeldin oncelikle,birsey diyecegim,bir yerde okumustum,gebelik isteyen birinin sirkeden uzak kalmasini yaziyordu,ne kada dogru bilmiyorum,soyleyeim dedim.Bulursam o yaziyi paylasirim,ama dedigim gibi dogrulugu tartisilir..

merhaba,hosgeldin oncelikle,birsey diyecegim,bir yerde okumustum,gebelik isteyen birinin sirkeden uzak kalmasini yaziyordu,ne kada dogru bilmiyorum,soyleyeim dedim.Bulursam o yaziyi paylasirim,ama dedigim gibi dogrulugu tartisilir..bu gunden itibaren dikkat etmelisin,her ne kadar canin abur cubur ceksede engel olmalisin,ya da haftada bir serbest bir gun yapmalisin,mesela haftasonlari,cumartesi yada pazar.ise yariyor tavsiye ederim...

EL-VARİS in hikmeti...Gebelik ile ilgili...

a) Güneş doğmadan önce 100 defa “Yâ Vâris” ismi şerifini okuyana sıkıntı, keder ve dert isabet etmez.

Cenab-ı Hak Evlat İhsan Eder

b)
“Yâ Vâris” ism-i şerifini 707 defa okumaya devam eden çocuğu olmayan kimse hayırlı bir evlat sahibi olur.

Ya Varis Allahın ismi azamlarindan bir tanesidir.Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

ahh canım ya kıyamam. insan ne kadar kafaya takarsa o kadar strese giriyor durduk yere. her gün yediklerini yaz buraya. yalnız kahvaltıda zeytin yeme canım tavsiyem. hem vucutta su tutuyor hemde tuz tutuyor. bir hafta yemeyince bile ne kadar farkediyor kiloda inanamazsın. zeytin yerine lor peyniri, yeşillik domates ve şekersiz çayla kahvaltını tamamla derim.
ne güzel eşin seni gaza getiriyormuş kıymetini bil valla. benimki zayıflama sen kilolu değilsin ki diyor motivasyon falan gidiyor.bazen diyorum bana şişko de laf vur kalbimi kır diye yapmam diyor.o zayıflayamazsın dedikçe sen gayret edersin. birde 4 lt su fazla canım. suyun azı da çoğuda zarar. en fazla 3 lt iç suyu olur mu?
hem biz meryem suresine falan başlayacaz sende bizimle okumak ister misin?

ciddi msin sirkeden uzak mı durmak lazımmış canım hiç bilmiyordum

BAKARA 128 ayet
Ali İmran 38-41 arası ayetleri
Enbiya 89 ve 90. ayetleri
Meryem suresinin tamamı
ARAF 189. ayeti
HUD 69-76 arası ayetleri
FURKAN 74. ayeti
SAFFAT 83-113 arası ayetleri
Nuh 12. ayeti
Sura 49 ve 50. ayetleri

Ya kebir Ya cebbar Ya hayy Ya kayyum Ya halim Ya hamid Ya cevat Ya vehhab Ya afüv Ya Azimül üzema ente Allahül Kebirül Müteal
Süphaneke Ente Allahümme Malikü,ddünya ve Ahiratü eselüke en Tansureni ve Taineneni ala Matlubi Ya Israfil bi hakki Sahibül Bünyetil.
Ülya ve bihakki SEMAÜS sadiseti ve bihakki el kevkebül Münrül ebyadi essaidi ve bihakki Ehya Serahya Allahüssamadi ve bihakki e dünya hüvel lahü bi bihakki es baüt Allahül kahiri fevke Ibadihi ve kibele Arsihi ve bihakki el esma Yüsebbihhüllahü bina Israfil illa ma Künte Avni ve ecib daveti vehiye keza keza..

Bunu yazan arkadaş 3,5 yıl tedavi ve tüp bebekle uğraşmış olmamış,bunu uygulamış hamile kalmış.....

Kızlar hamile kalmak için duyduğum yöntemleri sizle paylaşmak istiyorum gebe kalanların olacağına inanıyorum.
1.İlişkiden sonra ayaklarını 30 dk duvara kaldırın,daha sonra sağ tarafınıza cenin pozisyonunda(ayaklar karına çekilerek)3-4 saat yatın inşallah gebe kalırsınız.(tek bi sefer yapıp gebe kalan var)
2.41 gün Meryem suresini okuyun,adet olursanız başkası okusun.41 gün sonunda 3 gün tutabilirseniz oruç tutun.İnşallah gebe kalırsınız.(bu yolla 2.çocuğuna gebe kalanı biliyorum)
3.Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Hâlik" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
4.Hz.Zekeriya'nın duasını bol bol edin.(tüp bebek tedavisinda umutsuz olan bile yapmış,tutmuş)
5.İlişkiden sonra kalçanızın altına yastık koyup 30 dk yatın.
6.İlişkiden hemen sonra kalkmayın yatın.
7.Kafanıza takmayın,takmayı bıraktığınız anda gebe kalırsınız inşallah.(En garanti yöntem )
Aklıma gelen yöntemler bunlar yine duyarsam,okursam yazarım.Birde umudunuzu yitirmeyin diye bir anektot;

Bir gün Hz. Musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyor "Ya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zamana kadar çocuğumuz olmadı.Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı?"Neyse Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki:"Ya Musa söyle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar" Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar,aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda.Sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor: " Yarabbi,hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş" diyor Allah (C.C) de diyorki:" Evet ya Musa ben sana öyle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim" diyor.

Resûl-i Ekrem Efendimiz, torunları Hasan ve Hüseyin (r.a.)'e, nazar değmesin diye duâ okurlarmış. Bu duâ:Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh.Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım..

Ben inanıyorum arkadaşlar..Duanın açamayacağı kapı yok. Allah hayırlı bir evlat nasip etsin diye öğrendiğim duaları sizinle de paylaşmak istedim.Allah kısmet ederse ben de okumaya çalışacağım

Şöyle bir dua var kur' anda.Hz.Zekeriya'nın çocuğu olmuyormuş ve bu duayla yalvarmış rabbine ve çocuk vermiş allah ona.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.

2. Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris kelimesi var ya işte o.
İşte bu ismi ya vaaris ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var
olmasa da sevaba gireriz allahın adını anmaktan zarar gelmez ki.

bunlar alıntı kızlar....

Son düzenleme:
ooo kizlar epeyce hareketlenmis burasi.. cok sevindim vallaaa... ben halen kirmizilari bekliyorum 5-6 gün gecikti yine maalesef... test yapmadim yapmak da icimden gelmiyo acikcasi.. nasilsa sonuc belli, agrilarim da var, gelir bi iki güne..

meryscim güzel paylasimlarin icin tesekkürler.. hele ben bi trye gidip geleyim de bunu da yapalim, simdi baslarsam devamini getiremem biliyorum.. hadi bakalim hayirlisi olsun...

seydacim nerelerdesin sen yaaaa gel gel bak koptuk birbirimizden diyet felan hak getire...

royemcim napalim artik elimizden geleni yapiyoruz gerisi allaha kalmis, hayirlisi olsun diyelim.. beklemekten baska caremiz yok dimi...

naber sekerler nasilsiniz

ee zayiflayan varmi bu arada:26::26:

yoksa abur cubura devammi

ben 2kilo vermistim salata diyeti ile ama anneme gidince diyet kopuyor

sanirim bu gidisle ton ton hatun olacam ben

aaa cnm sirkeyi bak ilk defa duydum..nedenki acaba...evet bundan sonra dikkt edicemm...yemeden önce 10 dkka düşünyoum 10 kez derin nefs alıp 1 bardak su içiyorum geçiyor...
ayy tatlımm yaa e bilim destek mi köstekmi uyuz edo benii...zeytn yemm ztn severkte yedim bişe değil ay sabhleyn kalvaltıdan önce içtim 2 brdak sudan sonra kalvaltı yapamıyorum ztnn...öle peynire fln da düşkün değilmm..yetrnce reçeldi bal dı teraydı yedim...artık bişelerden fedekarlık yapmnn zmnı geldi diye düşünüyorum onlardan da cnm çekmiyorr..tartıya çıktım gnü unutmam..ağlama krizine girdim..diyettn çok kendimi güzül görmek için kilo vermek istyorumm...su konusunda benm böbreklerime çok yükelndim zmn yeşil çay from çyları nebilim kiraz sapı fln su tüketmediğim zmn çok ağrıyor..bende o yüzden su içom..nedendir bilinmez ama tuvaletet gtmek zırt pırt hoşuma gido açıkçası ben su sayasnde zayıflıyorumm..ekmeği kestikmii tammdırr
bu araada başkası içinmi okucaz paylaşmaka mı diyosun cnmm
biz denedik onu inn çok zor oluyor başkası için yapmak üstüne yük olo zor olo yanii
evet cnmmm hamilelk topinden kendime bakmaya fırsatım olmadı..ama sağolsun tartı beni kendime getrti cnmm benmm

yerm senii benn
ayy evet anne evine gidince ya da başka bir yere diyet masfooluyoo...

1 bardak sirkeli ılık su
sabah 9.00
domates salatalık 4 zeytin 1 fincan yeşil çay
ara 11.30
1 bardak yoğurt 1 elma
öğlen 14.00
1 kepçe mercimek çorbası,bol yağsız tuzsuz salata,avuç içi kadr balık,4 yk taze fasulye,1 dilim ekmek
ara 17.00
1 bardak yoğurt,1 yk kuru üzüm
akşam 19.00
3 yk pilav,4 yk taze fasulye 2 yk nohut
ara 23.00
1 bardak süt içine bol tarçın

4 lt su içtim 3 fincan yeşil çay içtim sabhki hariç yeşil çayın içinde (1 tutam kiraz sapı 1 tutam mısır püskülü vardı demleme yeşil çay)

günaydınlar kızlar topik canlanmış biraz oh ne güzel ne güzel :))

menu güzel canım. diyetteyken ben pilav yemiyorum canım midede hamur gibi oluyo.sende az yemişsin valla tebrikler. su içip böbreklerine fazla yüklenme derim ama rutinin buysa sen bilirsin. ben yeşilçaya kiraz sapı kattım bi defa fenalık geçirdim çarpıntı falan yaptı. gözüm korktu açıkçası bi daha ikisini karıştırmadım.
şimdi yeşilçaya biberiye kabuk tarçın ve tane karabiber katıp demliyorum. bakalım fayda edecek mi?

madem sevmiyorsun yeme zeytini hem su da tutmaz vücudunda. bizim tartı bozuldu galiba üstüne ine çıka bi tane daha almak lazım
ekmeği kesmek konusunda sana tam destek benden ama ekmeği kesince metabolizma yavaşlıyo diyorlar aklında bulunsun.
şu duaları herkes kendine okusun diye düşündüm canım. hergün şu kadarını okudum diye yazarız buraya. kızlar sizler ne düşünüyorsunuz nasıl yapalım dua işini??

ben az da olsa zayıfladım canım. sen diyet yapıyo musun? spor var mı?

tatilini yap gel başlayalım canımcım. yalnız tatilde motive ol gel pozitif enerjilerini bekliyorum bak. moralini kimsenin bozmasına izin verme tamam mı?

kizlar nasilsiniz bakalim...ben hic iyi degilim yaaa,su karin agrisi mahvetti beni...kac aydir bagirsak problemi yasiyorum,tam gecti derken gene teklarliyor,du iyiydim,bugun evi temizleyim derken usuttum gen galiba.ondan sonra basladi agrim,dinmek bilmiyor.Ne zaman ince giyinip dikkat etmesem tekrarliyor yaa,bugun iki sey ustuste giymeme ragmen agrilardan kurtulamadim...offff ne olacak bu halimmm

ayy tatlım senn başını döndürdüyse içme ztn cnm benmmm benm vücdum ödeme müsait hafta da 2 3 fincan içice bende bundann sen içmee cnm benmm bak bakalım ii gelerse bende öle yaprımmm..pilavı az yiyom ama nedendir bilinmez onu çok sevyorummm..ekmek konusunda yemedn zmn kabız yapo süt gurubu oldu için diette o yzden arada bi olsada yiyorum bendee...
dualar konusunda bende adet olim temzlim hemen başlıcm cnmm...tartıda sıkılmıştır artıkk..ben perşembe günü 85.6ydım artık cumadan cumaya tartılcam cnmm..ama spor yapamıyorum birde spor yapsam çok ii olck ..ay bim markete plates topu gelmiş bykernden alaım dedim benm kocaya sen bozma diyetini böle devam et ben sana ne istesen alcm dedi sen hemn bozun dedi
tartıyı sakaldı bendenn..ben zayıflyınca ohh diyom bırkıyom..ay olmadı zayıflamdım diyom yine bozom oda kızdıbana sadece cuma sabhları tartılcm cnmm artıkk

ayy cnm geçmiş olsun tatlımm benm dikkt et kendine yaaa..bilon madem kendini dikk et

bu da listemmmm

selam kızlar cumu perşembe gnü girdim cuma günü araba bakmaya gttk annemlere gttm giremedim cumartesi günü görmceme temzlik yaptık boya badana giremedim bugn anca girdim kilo bildiim yapmıyorum cuma gnü yaparım bende..şimdi listemi yazım 2. gnlük
18 mayıs
1 bardak sirkeli ılık su
sabah 9.00
domates salatalık peynir 1 dilim ekmek yeşil çay
ara 11.00
1 elma 1 bardak yoğurt içine 2 adet kepekli bisküvi
öğlen 13.30
4 yk taze fasulye 2 yk nohut 2 yk pilav
ara 16.00
1 kase domates çorbası 3 köfte 2 patates fırında salata yoğurt
ara 17.00
erik 1 çay bardağı süt
ara 23.00
erik yoğurt soda 2 lt su 2 fncan yeşil çay
eşimle bugn 45 dk yürüdük

19 mayıs
1 bardak sirkeli ılık su
sabah 8.30
domates salatalık peynir açık çay
14.00
2 lahmacun (normlde 4 tane yerdim )1 bardak kola
21.00
6 tavuk kanadı ızgara salata
3 lt su
(işte bugn badana yaptık başkasınn evinde olunca anca buldunu yersin derler ya aynn öle ama artık gttm yere süt ve meyvemle gidicem....saat 11 den akşam 8 e kadr durmdadan temzilik yaptım akııtığım tern hesbı yok umurım azıckte olsa eritmişimdir)

benim de sindirim sorunum var canim yaaa agri bi geliyo bazen cok sinir oluyorum anliyorum seni

kiz sen nerelerdesin??? sana bir sey itiraf edeyim mi??? dün emin ol ben daha cok yedim en iyisi yazmamak....

Son düzenleme:
benim de sindirim sorunum var canim yaaa agri bi geliyo bazen cok sinir oluyorum anliyorum seni

kiz sen nerelerdesin??? sana bir sey itiraf edeyim mi??? dün emin ol ben daha cok yedim en iyisi yazmamak....

burdyım cnm ben hep ama diet değilde hamillk topindeym bilosun biz hep ordyız cnmmm
ben çok yedimi düşünmüyorum lahmacun haric ama ara öğünlerim olmadı için pişmanım..şimdi dyorum keşke kola yerine ayran içseydmm ve 2 yerine 1 lahamcun yeseydm daha mutlu olcktım cnmm

bu arad benden size bir çay tarifi..miğdesi kuvvetli olana yalnızz...yemkelerden 1 saat sonra içiliyorr...muhteşem yağ yakıcı çay..bende aktrdan malzemelrimi alınca yapıcmm
1 bardak için

---1 çay kaşığı acı biber(isot ya da kapsikum )
her su badağı için 1 çay kaşığı biber yalnız
---1 cimdik biberiye
---1 diş dövülmüş sarımsak
hazırlanışı

bu malzemeleri hepsini 1 bardak suda 30 saniye kaynatın
4.5 dka demlenmesini beklyn
biraz ılındıktan sonra içine 1 dilim limon koyun
günde 2 kez yemklerden sonra 1 saat sonra içilmeli..idrar sökücü özelliği vardır
yağlanmayı azltır ve hyağ yakmını sağlar
hızlı kilo vermeye yardımcı olur
biraz içimi zor acı oldundan ama emin olunkii çok ii...sizde fark edrsiniz 1 hafta verdiniz kiloyla bu çayla daha ii kilo verrsizinz...su değilde daha çok yağ yakıyor

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
iki haftada bir tartılmanı tavsiye ederim canım. yada ayda bir.

vayy ne acı tarif bi denemek lazım benim midem hassastır ama bunu denemek isterim canım teşekkürler,

20 mayıs listemmmm

sirkeli su
sabh 8.00
domates saltalık peynir 1 çay kaşığı acıka acık çay
ara 12.00
5 erik 1bardak yoğurt
öğlen 14.00
1 kase çorba yağzıs tuzsuz salata acuç içi ızgara balık 1 dilim ekmek
ara 16:30
5 erik
akşam 20.00
4 yk patates yemeği 2 yk pilav
ara 23.30
5 erik

tatlim ben iki günün toplamindan bahsettim eksik yazinca bi anlam kaymasi olmus ayyyyy o gün ne cok yedim yaaa tabi dün de :18::18::18::18: dikkat edeyim de trye gitmeden kilo almayim bari...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

iki haftada bir tartılmanı tavsiye ederim canım. yada ayda bir.

vayy ne acı tarif bi denemek lazım benim midem hassastır ama bunu denemek isterim canım teşekkürler,

sagol canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…