nerelerdesin canım? bir şey mi oldu canım neden psikolojin iyi değildi anlatmak ister misin :26:
tedavilere devam canlarım öyle yarım bırakmak ümitsizliğe düşmek yok.Allaha güvenip duamızı eksik etmeyeceğiz inşallah en kısa zamanda gelecek bebikler
bebek olsun da varsın çirkin olsun kızkargaya yavrusu şahin gibi görünürmüş bir kez daha söylüyorum ilk şartımız neymiş ümitsizlik yok !!!
ayy cnmm yaaa şu bebk muhappeti yüznden adet olamdım daha 11 gn geçti uyuz durumdymm.bebkte yok ama adet olamıyorum...eee morl bozulnca kendimi yemeğe verdim aammaa bugnden sonra yokkk..bugn başdlım diyetime..sabah 9 da kalvaltımı domates salatalık ve 4 zeytin yeşil çayla yaptım..kaktığımda sirkeli suyumu içtim ..meyvemi yedim şimdi yoğurdumu yiyorumm...günde 4 litre su içicem...perşembden perşembeye tartılıcmm..kzın bana küsün bana trp atın ayy çok kötü kilo almışım yaaa 76 kiloya ainmştim abur cuburdu ekmekti...gnde nerdeyse 3 ekmek yedim şuan 85.6 kiloyum
ama ümitsizlik yokkkk...bırkmak yok..eşimin gülmelerine inat sen yapamzsın zayıflayamazsın bırkrsın demsine int yemicemm diyetme uyucmm cnmm...miğdem nasıl genişldiyse şuan açlıktan ölüyorummm...
ayy cnmm yaaa şu bebk muhappeti yüznden adet olamdım daha 11 gn geçti uyuz durumdymm.bebkte yok ama adet olamıyorum...eee morl bozulnca kendimi yemeğe verdim aammaa bugnden sonra yokkk..bugn başdlım diyetime..sabah 9 da kalvaltımı domates salatalık ve 4 zeytin yeşil çayla yaptım..kaktığımda sirkeli suyumu içtim ..meyvemi yedim şimdi yoğurdumu yiyorumm...günde 4 litre su içicem...perşembden perşembeye tartılıcmm..kzın bana küsün bana trp atın ayy çok kötü kilo almışım yaaa 76 kiloya ainmştim abur cuburdu ekmekti...gnde nerdeyse 3 ekmek yedim şuan 85.6 kiloyum
ama ümitsizlik yokkkk...bırkmak yok..eşimin gülmelerine inat sen yapamzsın zayıflayamazsın bırkrsın demsine int yemicemm diyetme uyucmm cnmm...miğdem nasıl genişldiyse şuan açlıktan ölüyorummm...
ciddi msin sirkeden uzak mı durmak lazımmış canım hiç bilmiyordummerhaba,hosgeldin oncelikle,birsey diyecegim,bir yerde okumustum,gebelik isteyen birinin sirkeden uzak kalmasini yaziyordu,ne kada dogru bilmiyorum,soyleyeim dedim.Bulursam o yaziyi paylasirim,ama dedigim gibi dogrulugu tartisilir..bu gunden itibaren dikkat etmelisin,her ne kadar canin abur cubur ceksede engel olmalisin,ya da haftada bir serbest bir gun yapmalisin,mesela haftasonlari,cumartesi yada pazar.ise yariyor tavsiye ederim...
aaa cnm sirkeyi bak ilk defa duydum..nedenki acaba...evet bundan sonra dikkt edicemm...yemeden önce 10 dkka düşünyoum 10 kez derin nefs alıp 1 bardak su içiyorum geçiyor...merhaba,hosgeldin oncelikle,birsey diyecegim,bir yerde okumustum,gebelik isteyen birinin sirkeden uzak kalmasini yaziyordu,ne kada dogru bilmiyorum,soyleyeim dedim.Bulursam o yaziyi paylasirim,ama dedigim gibi dogrulugu tartisilir..bu gunden itibaren dikkat etmelisin,her ne kadar canin abur cubur ceksede engel olmalisin,ya da haftada bir serbest bir gun yapmalisin,mesela haftasonlari,cumartesi yada pazar.ise yariyor tavsiye ederim...
ayy tatlımm yaa e bilim destek mi köstekmi uyuz edo benii...zeytn yemm ztn severkte yedim bişe değil ay sabhleyn kalvaltıdan önce içtim 2 brdak sudan sonra kalvaltı yapamıyorum ztnn...öle peynire fln da düşkün değilmm..yetrnce reçeldi bal dı teraydı yedim...artık bişelerden fedekarlık yapmnn zmnı geldi diye düşünüyorum onlardan da cnm çekmiyorr..tartıya çıktım gnü unutmam..ağlama krizine girdim..diyettn çok kendimi güzül görmek için kilo vermek istyorumm...su konusunda benm böbreklerime çok yükelndim zmn yeşil çay from çyları nebilim kiraz sapı fln su tüketmediğim zmn çok ağrıyor..bende o yüzden su içom..nedendir bilinmez ama tuvaletet gtmek zırt pırt hoşuma gido açıkçasıahh canım ya kıyamam. insan ne kadar kafaya takarsa o kadar strese giriyor durduk yere. her gün yediklerini yaz buraya. yalnız kahvaltıda zeytin yeme canım tavsiyem. hem vucutta su tutuyor hemde tuz tutuyor. bir hafta yemeyince bile ne kadar farkediyor kiloda inanamazsın. zeytin yerine lor peyniri, yeşillik domates ve şekersiz çayla kahvaltını tamamla derim.
ne güzel eşin seni gaza getiriyormuş kıymetini bil valla. benimki zayıflama sen kilolu değilsin ki diyor motivasyon falan gidiyor.bazen diyorum bana şişko de laf vur kalbimi kır diyeyapmam diyor.o zayıflayamazsın dedikçe sen gayret edersin. birde 4 lt su fazla canım. suyun azı da çoğuda zarar. en fazla 3 lt iç suyu olur mu?
hem biz meryem suresine falan başlayacaz sende bizimle okumak ister misin?
ciddi msin sirkeden uzak mı durmak lazımmış canım hiç bilmiyordum
evet cnmmm hamilelk topinden kendime bakmaya fırsatım olmadı..ama sağolsun tartı beni kendime getrti cnmm benmmooo kizlar epeyce hareketlenmis burasi.. cok sevindim vallaaa... ben halen kirmizilari bekliyorum 5-6 gün gecikti yine maalesef... test yapmadim yapmak da icimden gelmiyo acikcasi.. nasilsa sonuc belli, agrilarim da var, gelir bi iki güne..
meryscim güzel paylasimlarin icin tesekkürler.. hele ben bi trye gidip geleyim de bunu da yapalim, simdi baslarsam devamini getiremem biliyorum.. hadi bakalim hayirlisi olsun...
seydacim nerelerdesin sen yaaaa gel gel bak koptuk birbirimizden diyet felan hak getire...
royemcim napalim artik elimizden geleni yapiyoruz gerisi allaha kalmis, hayirlisi olsun diyelim.. beklemekten baska caremiz yok dimi...
naber sekerler nasilsiniz
ee zayiflayan varmi bu arada:26::26:
yoksa abur cubura devammi
ben 2kilo vermistim salata diyeti ile ama anneme gidince diyet kopuyor
sanirim bu gidisle ton ton hatun olacam ben
menu güzel canım. diyetteyken ben pilav yemiyorum canım midede hamur gibi oluyo.sende az yemişsin valla tebrikler. su içip böbreklerine fazla yüklenme derim ama rutinin buysa sen bilirsin. ben yeşilçaya kiraz sapı kattım bi defa fenalık geçirdim1 bardak sirkeli ılık su
sabah 9.00
domates salatalık 4 zeytin 1 fincan yeşil çay
ara 11.30
1 bardak yoğurt 1 elma
öğlen 14.00
1 kepçe mercimek çorbası,bol yağsız tuzsuz salata,avuç içi kadr balık,4 yk taze fasulye,1 dilim ekmek
ara 17.00
1 bardak yoğurt,1 yk kuru üzüm
akşam 19.00
3 yk pilav,4 yk taze fasulye 2 yk nohut
ara 23.00
1 bardak süt içine bol tarçın
4 lt su içtim 3 fincan yeşil çay içtim sabhki hariç yeşil çayın içinde (1 tutam kiraz sapı 1 tutam mısır püskülü vardı demleme yeşil çay)
madem sevmiyorsun yeme zeytiniayy tatlımm yaa e bilim destek mi köstekmi uyuz edo benii...zeytn yemm ztn severkte yedim bişe değil ay sabhleyn kalvaltıdan önce içtim 2 brdak sudan sonra kalvaltı yapamıyorum ztnn...öle peynire fln da düşkün değilmm..yetrnce reçeldi bal dı teraydı yedim...artık bişelerden fedekarlık yapmnn zmnı geldi diye düşünüyorum onlardan da cnm çekmiyorr..tartıya çıktım gnü unutmam..ağlama krizine girdim..diyettn çok kendimi güzül görmek için kilo vermek istyorumm...su konusunda benm böbreklerime çok yükelndim zmn yeşil çay from çyları nebilim kiraz sapı fln su tüketmediğim zmn çok ağrıyor..bende o yüzden su içom..nedendir bilinmez ama tuvaletet gtmek zırt pırt hoşuma gido açıkçasıben su sayasnde zayıflıyorumm..ekmeği kestikmii tammdırr
bu araada başkası içinmi okucaz paylaşmaka mı diyosun cnmm
biz denedik onu inn çok zor oluyor başkası için yapmak üstüne yük olo zor olo yanii
naber sekerler nasilsiniz
ee zayiflayan varmi bu arada:26::26:
yoksa abur cubura devammi
ben 2kilo vermistim salata diyeti ile ama anneme gidince diyet kopuyor
sanirim bu gidisle ton ton hatun olacam ben
ooo kizlar epeyce hareketlenmis burasi.. cok sevindim vallaaa... ben halen kirmizilari bekliyorum 5-6 gün gecikti yine maalesef... test yapmadim yapmak da icimden gelmiyo acikcasi.. nasilsa sonuc belli, agrilarim da var, gelir bi iki güne..
meryscim güzel paylasimlarin icin tesekkürler.. hele ben bi trye gidip geleyim de bunu da yapalim, simdi baslarsam devamini getiremem biliyorum.. hadi bakalim hayirlisi olsun...
seydacim nerelerdesin sen yaaaa gel gel bak koptuk birbirimizden diyet felan hak getire...
royemcim napalim artik elimizden geleni yapiyoruz gerisi allaha kalmis, hayirlisi olsun diyelim.. beklemekten baska caremiz yok dimi...
ayy tatlım senn başını döndürdüyse içme ztn cnm benmmm benm vücdum ödeme müsait hafta da 2 3 fincan içice bende bundann sen içmee cnm benmm bak bakalım ii gelerse bende öle yaprımmm..pilavı az yiyom ama nedendir bilinmez onu çok sevyorummm..ekmek konusunda yemedn zmn kabız yapo süt gurubu oldu için diette o yzden arada bi olsada yiyorum bendee...günaydınlar kızlartopik canlanmış biraz oh ne güzel ne güzel :))
menu güzel canım. diyetteyken ben pilav yemiyorum canım midede hamur gibi oluyo.sende az yemişsin valla tebrikler. su içip böbreklerine fazla yüklenme derim ama rutinin buysa sen bilirsin. ben yeşilçaya kiraz sapı kattım bi defa fenalık geçirdimçarpıntı falan yaptı. gözüm korktu açıkçası bi daha ikisini karıştırmadım.
şimdi yeşilçaya biberiye kabuk tarçın ve tane karabiber katıp demliyorum. bakalım fayda edecek mi?
madem sevmiyorsun yeme zeytinihem su da tutmaz vücudunda. bizim tartı bozuldu galiba üstüne ine çıka bi tane daha almak lazım
ekmeği kesmek konusunda sana tam destek bendenama ekmeği kesince metabolizma yavaşlıyo diyorlar aklında bulunsun.
şu duaları herkes kendine okusun diye düşündüm canım. hergün şu kadarını okudum diye yazarız buraya. kızlar sizler ne düşünüyorsunuz nasıl yapalım dua işini??
ben az da olsa zayıfladım canım. sen diyet yapıyo musun? spor var mı?
tatilini yap gel başlayalım canımcım. yalnız tatilde motive ol gel pozitif enerjilerini bekliyorum bak. moralini kimsenin bozmasına izin verme tamam mı?
kizlar nasilsiniz bakalim...ben hic iyi degilim yaaa,su karin agrisi mahvetti beni...kac aydir bagirsak problemi yasiyorum,tam gecti derken gene teklarliyor,du iyiydim,bugun evi temizleyim derken usuttum gen galiba.ondan sonra basladi agrim,dinmek bilmiyor.Ne zaman ince giyinip dikkat etmesem tekrarliyor yaa,bugun iki sey ustuste giymeme ragmen agrilardan kurtulamadim...offff ne olacak bu halimmm
kizlar nasilsiniz bakalim...ben hic iyi degilim yaaa,su karin agrisi mahvetti beni...kac aydir bagirsak problemi yasiyorum,tam gecti derken gene teklarliyor,du iyiydim,bugun evi temizleyim derken usuttum gen galiba.ondan sonra basladi agrim,dinmek bilmiyor.Ne zaman ince giyinip dikkat etmesem tekrarliyor yaa,bugun iki sey ustuste giymeme ragmen agrilardan kurtulamadim...offff ne olacak bu halimmm
bu da listemmmm
selam kızlar cumu perşembe gnü girdim cuma günü araba bakmaya gttk annemlere gttm giremedim cumartesi günü görmceme temzlik yaptık boya badana giremedim bugn anca girdim kilo bildiim yapmıyorum cuma gnü yaparım bende..şimdi listemi yazım 2. gnlük
18 mayıs
1 bardak sirkeli ılık su
sabah 9.00
domates salatalık peynir 1 dilim ekmek yeşil çay
ara 11.00
1 elma 1 bardak yoğurt içine 2 adet kepekli bisküvi
öğlen 13.30
4 yk taze fasulye 2 yk nohut 2 yk pilav
ara 16.00
1 kase domates çorbası 3 köfte 2 patates fırında salata yoğurt
ara 17.00
erik 1 çay bardağı süt
ara 23.00
erik yoğurt soda 2 lt su 2 fncan yeşil çay
eşimle bugn 45 dk yürüdük
19 mayıs
1 bardak sirkeli ılık su
sabah 8.30
domates salatalık peynir açık çay
14.00
2 lahmacun (normlde 4 tane yerdim )1 bardak kola
21.00
6 tavuk kanadı ızgara salata
3 lt su
(işte bugn badana yaptık başkasınn evinde olunca anca buldunu yersin derler ya aynn öle ama artık gttm yere süt ve meyvemle gidicem....saat 11 den akşam 8 e kadr durmdadan temzilik yaptım akııtığım tern hesbı yok umurım azıckte olsa eritmişimdir)
benim de sindirim sorunum var canim yaaa agri bi geliyo bazen cok sinir oluyorum anliyorum seni
kiz sen nerelerdesin??? sana bir sey itiraf edeyim mi??? dün emin ol ben daha cok yedimen iyisi yazmamak....
geçmiş olsun canım dikkat et kendinekizlar nasilsiniz bakalim...ben hic iyi degilim yaaa,su karin agrisi mahvetti beni...kac aydir bagirsak problemi yasiyorum,tam gecti derken gene teklarliyor,du iyiydim,bugun evi temizleyim derken usuttum gen galiba.ondan sonra basladi agrim,dinmek bilmiyor.Ne zaman ince giyinip dikkat etmesem tekrarliyor yaa,bugun iki sey ustuste giymeme ragmen agrilardan kurtulamadim...offff ne olacak bu halimmm
iki haftada bir tartılmanı tavsiye ederim canım. yada ayda bir.ayy tatlım senn başını döndürdüyse içme ztn cnm benmmm benm vücdum ödeme müsait hafta da 2 3 fincan içice bende bundann sen içmee cnm benmm bak bakalım ii gelerse bende öle yaprımmm..pilavı az yiyom ama nedendir bilinmez onu çok sevyorummm..ekmek konusunda yemedn zmn kabız yapo süt gurubu oldu için diette o yzden arada bi olsada yiyorum bendee...
dualar konusunda bende adet olim temzlim hemen başlıcm cnmm...tartıda sıkılmıştır artıkk..ben perşembe günü 85.6ydım artık cumadan cumaya tartılcam cnmm..ama spor yapamıyorum birde spor yapsam çok ii olck ..ay bim markete plates topu gelmiş bykernden alaım dedim benm kocaya sen bozma diyetini böle devam et ben sana ne istesen alcm dedisen hemn bozun dedi
tartıyı sakaldı bendenn..ben zayıflyınca ohh diyom bırkıyom..ay olmadı zayıflamdım diyom yine bozom oda kızdıbana sadece cuma sabhları tartılcm cnmm artıkk
vayy ne acı tarifbu arad benden size bir çay tarifi..miğdesi kuvvetli olana yalnızz...yemkelerden 1 saat sonra içiliyorr...muhteşem yağ yakıcı çay..bende aktrdan malzemelrimi alınca yapıcmm
1 bardak için
---1 çay kaşığı acı biber(isot ya da kapsikum )
her su badağı için 1 çay kaşığı biber yalnız
---1 cimdik biberiye
---1 diş dövülmüş sarımsak
hazırlanışı
bu malzemeleri hepsini 1 bardak suda 30 saniye kaynatın
4.5 dka demlenmesini beklyn
biraz ılındıktan sonra içine 1 dilim limon koyun
günde 2 kez yemklerden sonra 1 saat sonra içilmeli..idrar sökücü özelliği vardır
yağlanmayı azltır ve hyağ yakmını sağlar
hızlı kilo vermeye yardımcı olur
biraz içimi zor acı oldundan ama emin olunkii çok ii...sizde fark edrsiniz 1 hafta verdiniz kiloyla bu çayla daha ii kilo verrsizinz...su değilde daha çok yağ yakıyor
burdyım cnm ben hep ama diet değilde hamillk topindeym bilosun biz hep ordyız cnmmm
ben çok yedimi düşünmüyorum lahmacun haric ama ara öğünlerim olmadı için pişmanım..şimdi dyorum keşke kola yerine ayran içseydmm ve 2 yerine 1 lahamcun yeseydm daha mutlu olcktım cnmm
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
iki haftada bir tartılmanı tavsiye ederim canım. yada ayda bir.
vayy ne acı tarifbi denemek lazım benim midem hassastır ama bunu denemek isterim canım teşekkürler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?