Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

sen böyle yaptikca daha cok merak ettim ben

valla karnım acıktı aaa benm bişeyim yoktu... yarın diyete baslıcaz die bende aradım pizza söledim. Sizin yazdıklarınızı okudum canm çektiii bende en alasını yaptım sanırım bu topic bana yaramadıı

ay geldin mi kızzz
antep fıstıklı lokum yiyorum. scream inşallah sevmiyodur.

yok canim merak etme, severim ama canim pek cekmedi simdi... corbami ictim, karnim tok ya.. ondan olsa gerek... bir de diyorum ya ben garip bi hamileyimmm, oole cok canim bisiler cekmiyor... hatta gecen benimki de diyor, "ben hamileleri daha fazla aserir zannediyordum" diye...

ay iste ben buna sesli güldüm yaa........... halen de gülüyorum... canim bugün son dediysek yani pizza söyle demedik.. ben burger istiyom ama herif gitmiyoki.. hem de benim istedigin et degil, sebzeli... digerleri de zaten masumane seyler yiyorlar.. yani masumane denebilir.. belki...

ayyy koptummmmmmmmmm......

regencimmmm goruyormusunnnn basimiza ne isler actinnnn...

diyet topigi actin, sen burger sooluyorsunnn, mericimmm pizza siparisi veriyor.... topikte yemege tesvik var...

ahanda ögrendiiikkkk..... lokum degil ama antep fistigi olsa yerdim

kısss fıstık seniiiii ... ye bakalım burgerleri, sebzeliymişşşşş kim bilir kaç kalori vardır onda.

aman aman iyi canının çekmediğine sevindim.
kıss alıştırmasaydın öle cocanııı aldırsaydın bişeyler ama işte benim gibi kimisi rol de yapamıyorr

ayyy koptummmmmmmmmm......

regencimmmm goruyormusunnnn basimiza ne isler actinnnn...

diyet topigi actin, sen burger sooluyorsunnn, mericimmm pizza siparisi veriyor.... topikte yemege tesvik var...

yok yaa... gitmiyor benimki yani benim burger hayal oldu... olan meriye oldu..

ssssssssss toparlanalim kizlar.. olmaz böyle..

kız aksam 5 gibi yemştm yemek diodum meyve falan yerm geçistiririm 8 de 9 da bse yemeym durdum durdum sonunda kudurdummm. bende sebzeli söledim etle pek aram yok
benmde masumanem yoktur kii vur dedniz öldürdüm

ay kizlar Allah iyiliginizi versin emi bol hamis haberleri alalim bu topikten Insaallah.

ne güldüm ya ilk defa bukadar sesli güldüm pc nin karsisinda. Allahtan evde yanlizim
süpersiniz ya ama yarin ben size hatirlatirim pizza, burger yemeyi...... söyleyene bak cikolata yedik iyiki.

Aman Allahim burnuma kokular geliyor

regen kiz yoksa ne yesem diyemi düsünüyorsun suan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…