ayyyy korkuyom ya canınız çekerse :18::18::18::18::18:
maşallahhhh bana...
ama aşağı yukarı topicdeki herkesin resmini gördüm sayılır bikaç kişi hariç herkes ayrı bi güzel yaaa. eminim ki görmediklerim de güzeldir. herkesin gönlünün güzelliği yüzünde :)
deme yaa valla merak ettin ama canın çekerse üzülürüm.
sen böyle yaptikca daha cok merak ettim ben
sen böyle yaptikca daha cok merak ettim ben
kardaizcimmmm sen sooleee... bakalim canim cekecek mi?
söliyim mi yaa,,, screammmmm napıyon canımmm
iseriz isteriz bilmek isteriz hadi ama lütfeeeennnnn
söliyim mi yaa,,, screammmmm napıyon canımmm
ay geldin mi kızzz
antep fıstıklı lokum yiyorum. scream inşallah sevmiyodur.
arkadaslar bence meri yemek yiyor o yüzden altta yazmiyor bize. ahanda yakaladim
ay geldin mi kızzz
arkadaslar bence meri yemek yiyor o yüzden altta yazmiyor bize. ahanda yakaladim
valla karnım acıktı aaa benm bişeyim yoktu... yarın diyete baslıcaz die bende aradım pizza söledim. Sizin yazdıklarınızı okudum canm çektiii bende en alasını yaptım sanırım bu topic bana yaramadıı
ay geldin mi kızzz
valla karnım acıktı aaa benm bişeyim yoktu... yarın diyete baslıcaz die bende aradım pizza söledim. Sizin yazdıklarınızı okudum canm çektiii bende en alasını yaptım sanırım bu topic bana yaramadıı
ahanda ögrendiiikkkk..... lokum degil ama antep fistigi olsa yerdim
yok canim merak etme, severim ama canim pek cekmedi simdi... corbami ictim, karnim tok ya.. ondan olsa gerek... bir de diyorum ya ben garip bi hamileyimmm, oole cok canim bisiler cekmiyor... hatta gecen benimki de diyor, "ben hamileleri daha fazla aserir zannediyordum" diye...
ayyy koptummmmmmmmmm......
regencimmmm goruyormusunnnn basimiza ne isler actinnnn...
diyet topigi actin, sen burger sooluyorsunnn, mericimmm pizza siparisi veriyor.... topikte yemege tesvik var...
benim lokumla aram iyi degil ama antep fistigina bayilirim
ay iste ben buna sesli güldüm yaa........... halen de gülüyorum... canim bugün son dediysek yani pizza söyle demedik.. ben burger istiyom ama herif gitmiyoki.. hem de benim istedigin et degil, sebzeli...digerleri de zaten masumane seyler yiyorlar.. yani masumane denebilir.. belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?