Ya hanımlar banada yardımcı olurmusunuz ben kürtaj oldum nisanda 2 ay korundm ve adetlerim 2 aydır çok düzenli günü gününe 3 gündür gecikme yaşıyorum gögüslerim dolgunlaştı arada kafam dönüyor iş filan yaptığım zaman tansiyon ölçüyorum bişey çıkmıyor.gecikmenin 2.gün test yaptım birşey çıkmadı. Yarın 4.gün ne zaman test yapsam çıkar eğer varsa?Rahim duvarın güzelce kalnlastgnda gebelik olusmazsada öyle gelebiliyor canm
Allahım tekrarını yaşatmasın bitanem dilerim inşallah en kısa sürede bebegini kucağına alırsınİnşaAllah canısı inşaAllah insan kürtaj olup evladını kaybedince başka oluyormuş çok istiyormuş
Kesinlikle öyle ama insan kafaya takmadanda yapamıyor kiAllahım tekrarını yaşatmasın bitanem dilerim inşallah en kısa sürede bebegini kucağına alırsın ❣ Üzülme ama stres en büyük düşman bizlere
Ovulasyonla takip yaptnmı yapmadysan gec yumurtlama olmustur ve gec döllenmeden dolayi henuz idrarda cıkmaz kan versen iyi olurYa hanımlar banada yardımcı olurmusunuz ben kürtaj oldum nisanda 2 ay korundm ve adetlerim 2 aydır çok düzenli günü gününe 3 gündür gecikme yaşıyorum gögüslerim dolgunlaştı arada kafam dönüyor iş filan yaptığım zaman tansiyon ölçüyorum bişey çıkmıyor.gecikmenin 2.gün test yaptım birşey çıkmadı. Yarın 4.gün ne zaman test yapsam çıkar eğer varsa?
O zaman belki mantar olabilir canim bilemiyorim. Benimki ama boyle durulucak gibi degildi cok kasintim vardievet arada oluyo canım
2-3 gün k.k ya yazamıyorsun canım. Uzaklaştırma gibi bişey işte. Ama yazılanları okuyabiliyorsun.Banlama nedir canim ya birde o varmis
Ben hiç ovülasyon filan yapmadım canımOvulasyonla takip yaptnmı yapmadysan gec yumurtlama olmustur ve gec döllenmeden dolayi henuz idrarda cıkmaz kan versen iyi olur
Doktor 2 adet sonra deneyin diyor, ben 3 adet düşünüyorum belki daha fazla, kararsızım korkuyorum...ama galiba bu korku hiç geçmeyecek o yüzden beklemenin anlamı yok galibaAynı olur canım hiç merak etme tekrar ne zaman baslayacaksin denemeye
Gelmiş yine bi gereksiz, anlayışsız, kıt arkadaşımgözünün üstünde kaşın var kesin hamilesinteste bile gerek yok
Planlılidr o kuzum millet oyle soyluyorKızlar günaydın ☀
Dün akşam çok yakın bir arkadaşımın istemezken hamile kaldığını öğrendim. Hatta onun tabiri ‘bize sürpriz oldu planlı bişey değildi’
Ne desem bilmiyorum, dün akşamdan beri beynim durmuş vaziyette, nasıl oluyor ya böyle istemezken sürpriz hamilelik?? Biri bana açıklasın şunu. Biz burda kendimizi paralarken nasıl oluyor yani
Ben o sürpriz bebeklerin hiçbirisine inanmıyorum canım, yıl olmuş 2020 istemezsen hamile kalmazsın gerekli yöntemleri bir arada kullanarakKızlar günaydın ☀
Dün akşam çok yakın bir arkadaşımın istemezken hamile kaldığını öğrendim. Hatta onun tabiri ‘bize sürpriz oldu planlı bişey değildi’
Ne desem bilmiyorum, dün akşamdan beri beynim durmuş vaziyette, nasıl oluyor ya böyle istemezken sürpriz hamilelik?? Biri bana açıklasın şunu. Biz burda kendimizi paralarken nasıl oluyor yani
Hmm anladım kuzum doktora bir gideyim de iyice muane etsin benimde içim rahat ederRahim duvarın güzelce kalnlastgnda gebelik olusmazsada öyle gelebiliyor canm
kıyamam üzülme canım bizimde sınavımız bu inşallah Rabbim bizlerede nasip edecek ama anlıyorum seni insan öyle duyunca çok tuhaf oluyor üzülme biz bol dua edelimKızlar günaydın ☀
Sen denemelerine başla kuzum gerisi Kader kısmetDoktor 2 adet sonra deneyin diyor, ben 3 adet düşünüyorum belki daha fazla, kararsızım korkuyorum...ama galiba bu korku hiç geçmeyecek o yüzden beklemenin anlamı yok galiba
günaayyydıııınnnnnn amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
Böyle diyenleri hiç anlamam ya artık bizede süpriz olsa ya formülü nedir acabaKızlar günaydın ☀
Günaydın kuzumGünaydın güzelliklerimmmmm musmutluuuuu bir gün olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?