Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben prowomen ve hayıt suyu kullanıyorum. Polikistik görünüm var bende

Ben prowomen ve hayıt suyu kullanıyorum. Polikistik görünüm var bende
Polikistik görünüm farklı mı pcostan bilmediğimden soruyorum bi de bana pcos dediler ama diğer pcoluların şikayetleri yok bende sadece adetlerim düzensizleşmişti

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum bir de kıyamet alameti ölümler kolay doğumlar zor olacak buyruluyor
Yediklerimiz içtiklerimiz,radyasyona fazla maruz kalmamız bunlar da hep sebep.

Polikistik görünüm farklı mı pcostan bilmediğimden soruyorum bi de bana pcos dediler ama diğer pcoluların şikayetleri yok bende sadece adetlerim düzensizleşmişti
Bendede polikistik görünüm var, hormonlarda, insülinde ve kiloda bir problem yok sadece görünüm sesi doktor engel mi gebeliğe değil mi bende anlamadım

Bendede polikistik görünüm var, hormonlarda, insülinde ve kiloda bir problem yok sadece görünüm sesi doktor engel mi gebeliğe değil mi bende anlamadım
Ben 3 doktora gittim hiç biri gebeliğe engel demedi seninki de engel değildir canım olsa söylerdi doktorlar belki farklı tedavi önerirlerdi

Ben 3 doktora gittim hiç biri gebeliğe engel demedi seninki de engel değildir canım olsa söylerdi doktorlar belki farklı tedavi önerirlerdi
İnşallah dediğin gibidir canım, bu ay yumurtlama günümde gidicem zaten kontrole bakalım ne diyecek

İnşallah dediğin gibidir canım, bu ay yumurtlama günümde gidicem zaten kontrole bakalım ne diyecek
Ben gittiğimde benden hormon progrsteron bi de hsg istemişti ama bu doktorun istediği sonuçları gösteremedim koronaya denk geldi.. önceki doktorların yaptığı tahlillerde vs bir sorun çıkmamıştı inşallah uğraşmazsın da Rabbim nasip eder

Kızlar adetin 25.gunu test yakmak için erken dimi yşne test yaptım dayanamadım tabiki negatif

İnşallah canım bekleyen herkese nasip olur inşallah, benim gittiğim doktor sadece hormon testi, açlık kan şekeri ve tiroidlere baktı diğerlerini istemedi, vajinal ultrasonda kontrolde görünüm gördü sadece, adetli iken gel yumurta geliştirici ilaçlara başlayalım bi de bu şekilde deneyelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…