- 17 Ağustos 2011
- 25.644
- 163.295
- 798
- Konu Sahibi cesursincap
-
Ne desem bilemedim Allah kolaylık versin. Millet bebek olsun diye Senelerce uğraşıyor valla şaştım kaldım. İmtihan dünyası işteİyi akşamlar herkese. 9 yıllık evli 28 aylık bebeği olan 44 yaşında bir kadınım. 6 yıllık uğraşlar, düşükler, operasyonlarla zorlu bir süreçten geçerek bebeğime kavuştum. Doğuma kadar kustum, 9 ay boyunca göbeğimden iğne vuruldum. Ailemden benimle ilgilenecek kimsem yok ve eşimin ailesi de beni sevmediği için ilgilenmez. Bu ayki adet döngüm farklı olunca akşam test yaptım ve hamileyim. Hiç beklemiyordum. İlk bebeğim için o kadar çok uğraştım ki hiç olmaz sanıyordum. Eşimle geçen yıl boşanmanın eşiğinden döndük. Döndük ama kırgınlığım geçmedi. Hamileyim dediğimden beri hiçbir şey söylemedi. Astı suratını oturuyor. İstemiyor sanırım. Benim de korkum çok büyük. Yaşım ileri ve folik asit, vitamin falan hiçbirşey kullanmadım. Tek çocuk diyordum hep. Bir yanım babasının istemediği ve sağlık problemleri olabilecek bu hamileliği sonlandır derken diğer yanım bebeğimin kardeşi olursa biz öldüğümüzde yanlız kalmaz ona bunu yapma diyor. Ama belki de boşanırız o zaman daha büyük sıkıntılar mı yaşarız bilemiyorum. Kafam çok karışık.
Boşanmayı düşünecek kadar aranız bozuk ama cinsel hayatınızda sıkıntı yok.Bu da bana ilginç geldi.İyi akşamlar herkese. 9 yıllık evli 28 aylık bebeği olan 44 yaşında bir kadınım. 6 yıllık uğraşlar, düşükler, operasyonlarla zorlu bir süreçten geçerek bebeğime kavuştum. Doğuma kadar kustum, 9 ay boyunca göbeğimden iğne vuruldum. Ailemden benimle ilgilenecek kimsem yok ve eşimin ailesi de beni sevmediği için ilgilenmez. Bu ayki adet döngüm farklı olunca akşam test yaptım ve hamileyim. Hiç beklemiyordum. İlk bebeğim için o kadar çok uğraştım ki hiç olmaz sanıyordum. Eşimle geçen yıl boşanmanın eşiğinden döndük. Döndük ama kırgınlığım geçmedi. Hamileyim dediğimden beri hiçbir şey söylemedi. Astı suratını oturuyor. İstemiyor sanırım. Benim de korkum çok büyük. Yaşım ileri ve folik asit, vitamin falan hiçbirşey kullanmadım. Tek çocuk diyordum hep. Bir yanım babasının istemediği ve sağlık problemleri olabilecek bu hamileliği sonlandır derken diğer yanım bebeğimin kardeşi olursa biz öldüğümüzde yanlız kalmaz ona bunu yapma diyor. Ama belki de boşanırız o zaman daha büyük sıkıntılar mı yaşarız bilemiyorum. Kafam çok karışık.
Mutlaka boşanacağız demiyorum. Geçen yıla kadar önemli bir sorun olmadığını düşündüğüm evliliğimde boşanma aşamasına gelince güvenimi kaybettim. Rutin hayatımızı sürdürüyoruz ama içimde hep belki de bir gün boşanacağız duygusu var.Boşanmayı düşünecek kadar aranız bozuk ama cinsel hayatınızda sıkıntı yok.Bu da bana ilginç geldi.
29 aydır dibinden ayrılmadığım kocamdan gebe kalamayan ben bunu beğendiHelal olsun diyorum ayrı uyuduğunuz adamdan çocuk yaptığınız için.
44 yaşındasınız bebeğiniz var ve belkilerle uğraşıyorsunuz. Güvensizliğinizi eşinizle konuşmadan ortak kararlar almadan yenemezsiniz ki.Sanırım iletişim problemi de var aranızda?Oturun herşeyi konuşun herkes taşın altına elini koysun artısı eksisiyle evliliği kurtarmak mı istiyorsunuz bitirmek mi? çocuğunuz için yapın bunu ve bir karara varın.Sankilerle gibilerle ömür geçmez ikinci bebek de geliyor durum ciddi.Mutlaka boşanacağız demiyorum. Geçen yıla kadar önemli bir sorun olmadığını düşündüğüm evliliğimde boşanma aşamasına gelince güvenimi kaybettim. Rutin hayatımızı sürdürüyoruz ama içimde hep belki de bir gün boşanacağız duygusu var.
Yolla bakiim salona noluyo29 aydır dibinden ayrılmadığım kocamdan gebe kalamayan ben bunu beğendi
31 ayla +1 diyorum29 aydır dibinden ayrılmadığım kocamdan gebe kalamayan ben bunu beğendi
HemmeeennYolla bakiim salona noluyo
Eşinizle olan durumunuza çok üzüldüm fakat Allah size böyle bir mucizeyi verdiyse bir hayrı var demektir. Sabredin umarım herşey güzel olurİyi akşamlar herkese. 9 yıllık evli 28 aylık bebeği olan 44 yaşında bir kadınım. 6 yıllık uğraşlar, düşükler, operasyonlarla zorlu bir süreçten geçerek bebeğime kavuştum. Doğuma kadar kustum, 9 ay boyunca göbeğimden iğne vuruldum. Ailemden benimle ilgilenecek kimsem yok ve eşimin ailesi de beni sevmediği için ilgilenmez. Bu ayki adet döngüm farklı olunca akşam test yaptım ve hamileyim. Hiç beklemiyordum. İlk bebeğim için o kadar çok uğraştım ki hiç olmaz sanıyordum. Eşimle geçen yıl boşanmanın eşiğinden döndük. Döndük ama kırgınlığım geçmedi. Hamileyim dediğimden beri hiçbir şey söylemedi. Astı suratını oturuyor. İstemiyor sanırım. Benim de korkum çok büyük. Yaşım ileri ve folik asit, vitamin falan hiçbirşey kullanmadım. Tek çocuk diyordum hep. Bir yanım babasının istemediği ve sağlık problemleri olabilecek bu hamileliği sonlandır derken diğer yanım bebeğimin kardeşi olursa biz öldüğümüzde yanlız kalmaz ona bunu yapma diyor. Ama belki de boşanırız o zaman daha büyük sıkıntılar mı yaşarız bilemiyorum. Kafam çok karışık.
Benim küçük gece 15 yirmi kere kalktığı oluodu. Odasıni bir yaşında ayridim. Gece boyu mekik dokudum. Benim yatağıma alışmasını istemedim çünkü çok hazırdı buna. Ben onun odasında çok uyudum. Ama o uyuduğu an yatağıma eşimin yanına gittim. Bebek yuzunden yatak ayıran her çift sorun yaşıyor gibi. Esin anlayışsız gibi ama çözülmeyecek sorunlar yok sanki. Her şeyi baştan konuşun. Düzelmeye çalışın. Hayırlısı olsun.Bahane olan bir şey yok. Evet ihmalkarlık ettim ve doğru korunmadım. Ama evde öyle bir huzursuzluk var ki şu an çok moralim bozuk. Eşim iyi geceler bile demeden gitti yattı. Bu arada bebeğim doğduğundan beri ayrı uyuyoruz. İşe gittiği için uykusunu alamıyormuş. En erken 12 de uyur oğlum ve gece boyu 8-9 kez kalkar.
okursan yorumları anlarsın.Ne alaka birbirine düşürmek? Ayrıca düzgün konuşun.
Sorunlu bir evliliginiz varsa ve bir cocuk daha istemiyorsaniz neden korunmadiniz?İyi akşamlar herkese. 9 yıllık evli 28 aylık bebeği olan 44 yaşında bir kadınım. 6 yıllık uğraşlar, düşükler, operasyonlarla zorlu bir süreçten geçerek bebeğime kavuştum. Doğuma kadar kustum, 9 ay boyunca göbeğimden iğne vuruldum. Ailemden benimle ilgilenecek kimsem yok ve eşimin ailesi de beni sevmediği için ilgilenmez. Bu ayki adet döngüm farklı olunca akşam test yaptım ve hamileyim. Hiç beklemiyordum. İlk bebeğim için o kadar çok uğraştım ki hiç olmaz sanıyordum. Eşimle geçen yıl boşanmanın eşiğinden döndük. Döndük ama kırgınlığım geçmedi. Hamileyim dediğimden beri hiçbir şey söylemedi. Astı suratını oturuyor. İstemiyor sanırım. Benim de korkum çok büyük. Yaşım ileri ve folik asit, vitamin falan hiçbirşey kullanmadım. Tek çocuk diyordum hep. Bir yanım babasının istemediği ve sağlık problemleri olabilecek bu hamileliği sonlandır derken diğer yanım bebeğimin kardeşi olursa biz öldüğümüzde yanlız kalmaz ona bunu yapma diyor. Ama belki de boşanırız o zaman daha büyük sıkıntılar mı yaşarız bilemiyorum. Kafam çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?