- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
- Konu Sahibi Hatice9293
-
Canım aman dikkat et biraz daha kalsın minik içerde kendini çok yorma . Tarif ettiğin durumlar yüzünden hastanelik oldum ben malesefKızlar bugun benimde ilk defa hafif kasık bölgesinde bi adet sancısı gibi agrı girdi bir kaç kez, ve belim agırdı,
şu an karnımda sertleşmeler oluyor, uzanmama ragmen..
dün bol yürüyüş yaptım ve eve gelince karnımda bir degişiklik hissetim , nefes almam rahatladı ve artık istedigim kdr yemek yiyebiliyorum tıkanmadan - sizce bebegim dogum kanalına girmiş ola bilir mi? En son perşembe kontrolum vardı ve dr daha kanala girmedi demişti.. hareket ettikçe kasıklarımda agrı oluyor ya da bu hissetigim sancı mı tam anlayamıyorum . Doktora gitmeli miyim sizce, yoksa 4 gün bekliim mi?
Yiyiyorum inşallah olur bir an önceKızlar hurma yiyin açılma daha çabuk olur doğumda daha rahat olur tabi normal doğum için
Allah yardımcın olsun canım çok az kalmış eli kulağında doğum yaklaşmış sağlıkla al ins bebisini kucağınaYiyiyorum inşallah olur bir an önce
İnşallah Allah razı olsunAllah yardımcın olsun canım çok az kalmış eli kulağında doğum yaklaşmış sağlıkla al ins bebisini kucağına
Canım aman dikkat et biraz daha kalsın minik içerde kendini çok yorma . Tarif ettiğin durumlar yüzünden hastanelik oldum ben malesef
Olabilir canım benimde ağrılarım var hafif hafif 36+3 günlüğüz 37 dolsun diye bekliyorum dört gözleDikkat ediyorum , nerdeyse hep uzanıyorum.. iki haftacık daha dursun bebegim en az..şu an o agrılar yok ama bence bebegim daha da aşagıya indigi için kıpırdadıkça belim ve kasıklarım agrıo
Olabilir canım benimde ağrılarım var hafif hafif 36+3 günlüğüz 37 dolsun diye bekliyorum dört gözle
Canım son anda belli olur Doğum dediğimiz şey. Şimdilik herşey normal gidiyor. Yavaştan sancılanıyorum kasılmalarım var. Ama düzenli değil. Düzene girdiği zaman hastaneye gittiğimde akıbetimiz belli olacak nasipse :))Neredeyse aynı günümüz.. sen doktorla kararlaştırdın mı dogumun nasıl olacagına? Hangi hafta belli oluyor bu dogum ,artık sabırsızlnyrm, bilmk istyrm norml mi sezeryn mi olucm diye
Bu ara sancılar seni Doğuma hazırlıyor inşlh açılmanı da arttırıyordur. Benimde ara ara sancılanmalarım var. Ama düzene girmiyor. Hatta dün gece resmen Doğum sancısının hafif versiyonunu yaşadım sabaha doğar herhalde dedim ama düzene girmeden ben uyumuşumKızlar demiştim ya hani perşembe doktora gittiğim de 1.5cm açılmam var dedi diye hala ne düzenli sancı var nede doğum nişanı sizce normal mi bu durum ya bu kadar 5 gün kadar gibi bi süre bu kadar uzun sürer mi açılma veya sancınin gelmesi ya sancılarım var ama düzenli değil bilmiyorum ya normal mi bu durum
Geceleri zaten çok sancım var ama gündüz arada oluyo bende yani ister istemez sinir oldum internet de baktım yeni doğum yapacak olan açılma olduktan en fazla 36 saat sonra doğum olurmuş Benim resmen 5.ci gün ne gelen var ne gidenBu ara sancılar seni Doğuma hazırlıyor inşlh açılmanı da arttırıyordur. Benimde ara ara sancılanmalarım var. Ama düzene girmiyor. Hatta dün gece resmen Doğum sancısının hafif versiyonunu yaşadım sabaha doğar herhalde dedim ama düzene girmeden ben uyumuşum
Ben bi santim açılmadan bi hafta sonra gittiğimde 6 santim olmuştu yine düzenli sancım yoktu canım kendimi yıpratma bekle bakalım :))Geceleri zaten çok sancım var ama gündüz arada oluyo bende yani ister istemez sinir oldum internet de baktım yeni doğum yapacak olan açılma olduktan en fazla 36 saat sonra doğum olurmuş Benim resmen 5.ci gün ne gelen var ne giden
Aynen hadi inşallah benim de öyle olur zaten perşembe geldi kontrol günüm o zaman giderim heraldeBen bi santim açılmadan bi hafta sonra gittiğimde 6 santim olmuştu yine düzenli sancım yoktu canım kendimi yıpratma bekle bakalım :))
Kontrol zamanında git suyun gelmediyse nişan gelmediyse sancın 5 dk ya inmediyse beklemede kal :)Aynen hadi inşallah benim de öyle olur zaten perşembe geldi kontrol günüm o zaman giderim heralde
Yok gelmedi benim tedirgin olmam çocugun ben farkında olmadan suyunun azalması çünkü bazen birkaç damla suyum geliyo bende ister istemez bi tedirginlik oluyo yoksa sancı gelmedi diye değil yırtılma olmasından ve ben farkında olmadan suyun azalmasından tedirginimKontrol zamanında git suyun gelmediyse nişan gelmediyse sancın 5 dk ya inmediyse beklemede kal :)
Çok bi su hissedersen git zaten mutlaka bazısının suyu sızarak gelirmişYok gelmedi benim tedirgin olmam çocugun ben farkında olmadan suyunun azalması çünkü bazen birkaç damla suyum geliyo bende ister istemez bi tedirginlik oluyo yoksa sancı gelmedi diye değil yırtılma olmasından ve ben farkında olmadan suyun azalmasından tedirginim
Evet bende o yüzden biraz tedirginimÇok bi su hissedersen git zaten mutlaka bazısının suyu sızarak gelirmiş
O konuda bende bilgisizim hiç su gelem nasıl bilmiyorumEvet bende o yüzden biraz tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?