Doğuma Hazırlık Hamilelik sonu gerginlik doğum sancısı mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım aman dikkat et biraz daha kalsın minik içerde kendini çok yorma . Tarif ettiğin durumlar yüzünden hastanelik oldum ben malesef

Kızlar hurma yiyin açılma daha çabuk olur doğumda daha rahat olur tabi normal doğum için

Kanaması yani doğum nişanı gelmeden doğum yapan var mı acaba herkes de geliyo mu yoksa gelmeyen de varmı?

Canım aman dikkat et biraz daha kalsın minik içerde kendini çok yorma . Tarif ettiğin durumlar yüzünden hastanelik oldum ben malesef

Dikkat ediyorum , nerdeyse hep uzanıyorum.. iki haftacık daha dursun bebegim en az..şu an o agrılar yok ama bence bebegim daha da aşagıya indigi için kıpırdadıkça belim ve kasıklarım agrıo

Dikkat ediyorum , nerdeyse hep uzanıyorum.. iki haftacık daha dursun bebegim en az..şu an o agrılar yok ama bence bebegim daha da aşagıya indigi için kıpırdadıkça belim ve kasıklarım agrıo
Olabilir canım benimde ağrılarım var hafif hafif 36+3 günlüğüz 37 dolsun diye bekliyorum dört gözle

Olabilir canım benimde ağrılarım var hafif hafif 36+3 günlüğüz 37 dolsun diye bekliyorum dört gözle

Neredeyse aynı günümüz.. sen doktorla kararlaştırdın mı dogumun nasıl olacagına? Hangi hafta belli oluyor bu dogum ,artık sabırsızlnyrm, bilmk istyrm norml mi sezeryn mi olucm diye

Neredeyse aynı günümüz.. sen doktorla kararlaştırdın mı dogumun nasıl olacagına? Hangi hafta belli oluyor bu dogum ,artık sabırsızlnyrm, bilmk istyrm norml mi sezeryn mi olucm diye
Canım son anda belli olur Doğum dediğimiz şey. Şimdilik herşey normal gidiyor. Yavaştan sancılanıyorum kasılmalarım var. Ama düzenli değil. Düzene girdiği zaman hastaneye gittiğimde akıbetimiz belli olacak nasipse :))

Kızlar demiştim ya hani perşembe doktora gittiğim de 1.5cm açılmam var dedi diye hala ne düzenli sancı var nede doğum nişanı sizce normal mi bu durum ya bu kadar 5 gün kadar gibi bi süre bu kadar uzun sürer mi açılma veya sancınin gelmesi ya sancılarım var ama düzenli değil bilmiyorum ya normal mi bu durum

Bu ara sancılar seni Doğuma hazırlıyor inşlh açılmanı da arttırıyordur. Benimde ara ara sancılanmalarım var. Ama düzene girmiyor. Hatta dün gece resmen Doğum sancısının hafif versiyonunu yaşadım sabaha doğar herhalde dedim ama düzene girmeden ben uyumuşum

Geceleri zaten çok sancım var ama gündüz arada oluyo bende yani ister istemez sinir oldum internet de baktım yeni doğum yapacak olan açılma olduktan en fazla 36 saat sonra doğum olurmuş Benim resmen 5.ci gün ne gelen var ne giden

Ben bi santim açılmadan bi hafta sonra gittiğimde 6 santim olmuştu yine düzenli sancım yoktu canım kendimi yıpratma bekle bakalım :))

Kontrol zamanında git suyun gelmediyse nişan gelmediyse sancın 5 dk ya inmediyse beklemede kal :)
Yok gelmedi benim tedirgin olmam çocugun ben farkında olmadan suyunun azalması çünkü bazen birkaç damla suyum geliyo bende ister istemez bi tedirginlik oluyo yoksa sancı gelmedi diye değil yırtılma olmasından ve ben farkında olmadan suyun azalmasından tedirginim

Çok bi su hissedersen git zaten mutlaka bazısının suyu sızarak gelirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…