Doğuma Hazırlık Hamilelik sonu gerginlik doğum sancısı mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
O konuda bende bilgisizim hiç su gelem nasıl bilmiyorum
Anladım bakayım doktorumu arayıp sorcam gel dersen olmazsa gidicem çünkü kontrolde çocuğun suyuna baktı hastaneye yatırılacak kadar az değil suyun dedi demek ki çok da değil o yüzden birde azalırsa Allah muhafaza

Aaa demekki senin az az gelmeye başlamış. Bencede bi ara nolur ne olmaz

Herkese hayirli dogumlar olsun insallah. Bende son gunlerimi yasamaktayim. Doktoruma dogumun yaklastigini nasil anlarim diye sordugumda: karnin hic olmadigi kadar sertlesmeye baslar bu bir isarettir demisti. Benimde zaten karnim sertlesiyor surekli bu gunlerde hatta patlayacak gibi oluyor,bebegin poposu yukarida oldugundan o kismi sisiriyor rahatsiz ediyor hatta,bazende yana kayinca sagdan soldan gerildigi anlarda karnimi sekilsiz bir hale sokuyor. Sancim filan yok,suyumun gelmesini sancimi beklemekteyim. Dun fsrk ettim gogsumden cok sukur süt geldi demek bebegimi emzirecegim.

Canım bende aynı senin gibiyim göğsüm akmaya başladı. Sancılanıyorum geceleri ve sık şekilde karnım çok sertleşiyor . Bazen nefes alamıyorum. İnilh sağlıkla kucağımıza alalım

Benim de öyle oluyor karnım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız :)

Peki doktor size acilman var filan dedi mi

Kızlar sizde de oluyor mu - yatarken problem yok gibi geliyor sanki karnım gergin sert degil ama ayaga kalkınca sert gergin duruyor..?? Bu kasılma mı sizce??

Kızlar sizde de oluyor mu - yatarken problem yok gibi geliyor sanki karnım gergin sert degil ama ayaga kalkınca sert gergin duruyor..?? Bu kasılma mı sizce??
Yok canım o surt üstü yatınca bebek geride kalıyor karnının iç kısmına çekiliyor rahatlıyorsun ayağa kalkınca benimde karnım daha gergin. Kasılma birden bebek bi yere toplanıyor sanki sıkışıyormuşsun gibi böyle iyice karnın geriliyor patlıcan gibi oluyor bi dk sonra geçiyor

Hmmm... patlıcam gibi oluyor zaten kalkınca ama oyle bir iki dk da gecmiyor... her zamn da olmuyor. Neyse dr sorarım

Benimde fazlaa... hatta kasılma olmaya bilir diye düşünüyorum çunku son 3 saatir ayaga kalkınca o gerginlik hissi var bende.. belki bebegim yaslaıp gerdiriyordur diye dusunuyorum artık . İki gün snra randevum var onu dr sorarım

Sor CANım mutlaka ihmale gelmez

Hanımlar bende 37. Haftalık hamileyim benim bebeğimde önceki haftalardaki gibi çok hareket yok bu sizce normalmı? Gecen hafta carsamba fark ettim persembe doktora gittim hersey gayet yolunda dedi. Sizinkiler sürekli hareket halindemi

Doğuma yakın azalma olabilir bebek iyice sıkışıyor. Ben yaşamadım böyle bişey ikinci gebeliğim. Dr ları anlamıyorum zaten hareketleri zayıflarsa hemen gel diyorlar sonrada normal diyorlar

Aynen benim bebeğim de o kadar hareketli ki uyutmuyodu azaldı hareketleri doktorum normal diyo bende anlamadım yani benimki bariz azaldı sabah tan hele öğlene kadar tık yok normalde hayatta uyutmaz ama normalmiş anlamadım gitti

Been şu an bebegim uyusun diye dört gözle bekliyorum. Kıpraşıyor sürekli yeri artık dar ,gerinmeye çalışıyor.. karnım yamuk yumuk yapıyor,poposunu bacagını dayıyor canımı acıtıyor. Bazen de aşarlarda kıpırdadıkça kasıklarım ve belim çok acıyor... ama yinede çok şukur diycez yeterki iyi olsun onlar ....
Sizinde bebeginiz bebimki gibi yapıyor mu? Ben pozisyon degiştirsem bile - aynı yani hiçbirşey degişmiyor o kendi gerilip kıpraşmaya devam ediyoor

Benim ki de aynı öyle geceleri ne yapsam olmuyo artık ağlıcak oluyorum ama sonra şükrediyorum tabiki de o iyi olsun ben katlanırım diyorum ama heralde son zamanlar diye benim ki biraz yavaşladı

Benim ki de aynı öyle geceleri ne yapsam olmuyo artık ağlıcak oluyorum ama sonra şükrediyorum tabiki de o iyi olsun ben katlanırım diyorum ama heralde son zamanlar diye benim ki biraz yavaşladı

Evet olabilir.. buyudukce hareketlr azalıyor diyolar.. 40 hafta içinde misin? Normal olucak heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…