- 26 Temmuz 2016
- 944
- 257
- 23
- 36
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
-
Olsun cnm üzülme Zaman'ı var demek kiKızlar gecikmenin 3. Gunu testin negatif. Adetimi bekliycem artık
2gün sonra tekrar dene Can'ım çünkü geç döllenme olmuş olabilirOlsun cnm üzülme Zaman'ı var demek ki
Adet ağrısi da yok sadce akıntim ve göğus ağrısı var anlamadımOlsun cnm üzülme Zaman'ı var demek ki
Canım yumurtlamam 25-26 eyluldu ovulasyon dan sonra 13. Gün test yaptım yani. Erken mi acaba2gün sonra tekrar dene Can'ım çünkü geç döllenme olmuş olabilir
Bende var şişkinlik daha doğrusu dolgunluk hissediyorumSiskinlik hissiniz varmi
Cok haklisinPsikolojimizi cok bozuyoruz ya
Ben yarın sabah test yapıcam kızlar böyle kendimi dinlemekten iyidirCok haklisin
Yarın sabah yapalım test hepimizBende lekelenmeden başka bişey gelmedi daha yok yok yok şişlik var huzursuzluk var açlık var çabuk yorgunluk var ara ara sancı giriyor
Ben de ilk idrarimla yapacağım:)Yarın sabah yapalım test hepimiz
Yarın sabah yapalım test hepimiz
Ben de ilk idrarimla yapacağım:)
Selam kızlar sizinle paylaşmak istediğim bir konu var ben 2 yıldır evliyim ve maalesef vajinismusum ama şırınga yöntemi ile hamile kalanlara bakarak bende o yolu deniyorum bir yandan da diğer mesele ile uğraşıyorum . Adetim 6 gün gecikti dün testte negatif çıktı sizce umut var mı
Canım yaptınmı testBen de ilk idrarimla yapacağım:)
benim eşimdede vardı o sayı azdı ama doktor sınırda normsl yolla hamile kalırsın demişti :) bizde keçiboynuzu pekmezi bal polen karışımı aldık birde doktor bi ilaç veriyor onu pek kullanmadı eşim ama Allah nasip etti :)SANIRIM MEVSİMDEN YAA HERKES gecikmiş bende bi iki yere aynı şeyi yazdım cvp veren olmadı
şunu
kızlar.. ben 29 ağustosta evlendim geçen ay adetim düğüne denk geliyo diye geciktirici kullandım ve 4 eylülde adet oldum beraz uzun sürdü 10 gün kadar. normalde adetim saat gibidir şaşmaz 4 ekimde adet olmam gerekiyordu hiç korunmadım eşmide azosprem mi ne öyle bişiy var hamile olma ihtimalim var mı? tahlil için erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?