hamilelik şüphesi olup test yapmaya korkanlar buraya:))

Kızlar adetiniz geçince lütfen kanda baktırın..benim ilk adetim geçtiğinde nasıl olsa hamile kalamıyorum mevsimseldir falan filan deyip avuttum kendimi..18. Oldu artık menopoza giriyorum heralde dedim test yaptım pozitifti ama dış gebelikmiş tüpe yerleşmiş hatta kalp atışı vardı..tüpümü kaybettim Allah korusun iç kanamada olurdu...lütfen korkmayın baktırın hcg ye..dış gebelik sinsi ilerleyen bir şey...

Bende öyleyim 34 35 değişiyo bu ay klomen artı iğne vuruldum iğne kesin çatlatıyor mu acaba bunu merak ediyorum doktora da gitme şansım yok şimdilik test de yapmak gelmiyo içimden 2 senefir negatif

Bende öyleyim 34 35 değişiyo bu ay klomen artı iğne vuruldum iğne kesin çatlatıyor mu acaba bunu merak ediyorum doktora da gitme şansım yok şimdilik test de yapmak gelmiyo içimden 2 senefir negatif
Ben kendimi bildim bileli adet döngüm böyle zaten doktor normal demişti 35 güne kadar olması . Ama bu gün 37 .gün çok heveslenmek te istemiyorum sanki hep olcak gibi pek ümidin yok, eğer 28 günde bir Regl olsaydım bu kadar beklemezdim zaten ama galiba benim biraz daha beklemem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…