- 30 Temmuz 2008
- 1.880
- 3.279
- 683
- 47
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
-
Amin insallah canimSağol canım amin inşallah :) 2 ay önce de 11gun gecikme ile adet olmuştum yine aynısidir diye beklemek istemiştim birde .sukur gelmiş meleğim
oğlunu da Allah bagislasin canım inşallah 2.meleginde seninledir
Gecikmedi canim 2 gun var.gecikmis olsa direk teste kosardimadetin kac gun gecıktı canım ?
beklemelisin evet insallah olmassin cnmGecikmedi canim 2 gun var.gecikmis olsa direk teste kosardim
Amin canimbeklemelisin evet insallah olmassin cnm
Ben hala adet olmadım 37. Günüm ama kasık Ağrı'm var bilen var mı ? Olcak gibiyim ama lavaboya girip baktığımda yokAmin canim
Benimde 38. Günüm hala bekliyorumBen hala adet olmadım 37. Günüm ama kasık Ağrı'm var bilen var mı ? Olcak gibiyim ama lavaboya girip baktığımda yok
Beklememin nedeni adet döngüm 32-34 arası zaten değişiyor o yüzden cnm mevsimsel de olabilir diye , kasıklarım da acı hissettiğim için sanki olcak gibiyim inşallah olmam tabi ama bakalım Allahım inşallah sesimi duymuşturDoktora gidip tahlil versene artik 37 gun diosun
Adet döngün Nasıl senin cnmBenimde 38. Günüm hala bekliyorum
Bende öyleyim 34 35 değişiyo bu ay klomen artı iğne vuruldum iğne kesin çatlatıyor mu acaba bunu merak ediyorum doktora da gitme şansım yok şimdilik test de yapmak gelmiyo içimden 2 senefir negatifBeklememin nedeni adet döngüm 32-34 arası zaten değişiyor o yüzden cnm mevsimsel de olabilir diye , kasıklarım da acı hissettiğim için sanki olcak gibiyim inşallah olmam tabi ama bakalım Allahım inşallah sesimi duymuştur
Birde bende çok hafif ara ara sarı akıntım oluyor sende varmı böyle bişey?Benimde 38. Günüm hala bekliyorum
Benimki 28 veya 25 gunde bir oluyor canim gecen ay 15 inde olmustum keske olmasam ya test bi 7 gun once yaptim bisey cikmadi.Adet döngün Nasıl senin cnm
Evet var ya her gitmemde sulu gibi sarımsı bir akıntım varBirde bende çok hafif ara ara sarı akıntım oluyor sende varmı böyle bişey?
Ben kendimi bildim bileli adet döngüm böyle zaten doktor normal demişti 35 güne kadar olması . Ama bu gün 37 .gün çok heveslenmek te istemiyorum sanki hep olcak gibiBende öyleyim 34 35 değişiyo bu ay klomen artı iğne vuruldum iğne kesin çatlatıyor mu acaba bunu merak ediyorum doktora da gitme şansım yok şimdilik test de yapmak gelmiyo içimden 2 senefir negatif
Benim önce yumurta akı gibi şeffaf ıslak tı, şimdi ise sarı ama çok ıslak hissi yokEvet var ya her gitmemde sulu gibi sarımsı bir akıntım var
Bende de öyle işte bir umut bekliyorum bakalımBenim önce yumurta akı gibi şeffaf ıslak tı, şimdi ise sarı ama çok ıslak hissi yok
Cnm en son ne zaman Regl oldun ben 3 eylülBende de öyle işte bir umut bekliyorum bakalım
Erken yapmışsın galiba o yüzden benim Allah kısmet ederse ilk bebiş olacak pek te anlamam belirti falan bakalımBenimki 28 veya 25 gunde bir oluyor canim gecen ay 15 inde olmustum keske olmasam ya test bi 7 gun once yaptim bisey cikmadi.
Bence erken Can'ım 5gün daha bekleKaç günde bir Regl oluyorsun cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?