- 9 Ekim 2016
- 301
- 143
- 103
- 36
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
-
Seninle aynı tarihte olmusuz geçen ay benim ayın 7sinde leke geldi avcumun içi bile dolmaz bidaha da gelmedi ya şişliğim var GB kasıgımdaCnm en son ne zaman Regl oldun ben 3 eylül
Bende 1 eylül canımCnm en son ne zaman Regl oldun ben 3 eylül
Acaba diyorumBende 1 eylül canım
Valla ben diyemiyorum hiç öyle bir his yok içimde olurum bugün yarınAcaba diyorum
Böyle gecikiyor muydu sendeValla ben diyemiyorum hiç öyle bir his yok içimde olurum bugün yarın
Leke benden de geldi pazartesi gecesi peçeye kahvarengi bişeydi bir hafta olcak şimdi şeffaf sulu bir akıntım varPsikolojik olabilir mi diyorum ama kafama da takmıyorum yani benim daha önce hiç böyle birsey olmamıstı kızlar 3yıllık evliyim ben ama hiç böyle 1kere leke gelipte kesilmemişti anlamıyorum kasıklarıma da ara ara Ağrı giriyor anlamıyorum
Benimde ama cok az bi akıntıLeke benden de geldi pazartesi gecesi peçeye kahvarengi bişeydi bir hafta olcak şimdi şeffaf sulu bir akıntım var
35 36 günde oluyorum arada ancak gelir belki diyorum lekelenme de bigün sürdü gece daha. Gelmedi giç olmamıştı daha önceBöyle gecikiyor muydu sende
Hayırlısı Can'ım insallah hamilesidir35 36 günde oluyorum arada ancak gelir belki diyorum lekelenme de bigün sürdü gece daha. Gelmedi giç olmamıştı daha önce
Ay kızlar inşallah hepimiz hamileyizdir ne güzel olur peşpeşe güzel haberleri yazsak burayaHayırlısı Can'ım insallah hamilesidir
Anneme söyledim bir kere leke gelip devamı gelmediyse hamilesindir Dedi şimdi bana git test al yap dieceksiniz ama ben negatifleri görmekten cok yoruldum kızlar yaEvet ya en cok istediğim sey bu
Bence sen yap yoksa bile doktor a gidersin neden böyle bişey oldu diye ihmal etmeAnneme söyledim bir kere leke gelip devamı gelmediyse hamilesindir Dedi şimdi bana git test al yap dieceksiniz ama ben negatifleri görmekten cok yoruldum kızlar ya
Bu arada kaç gün geciktiAnneme söyledim bir kere leke gelip devamı gelmediyse hamilesindir Dedi şimdi bana git test al yap dieceksiniz ama ben negatifleri görmekten cok yoruldum kızlar ya
Hamilesin bence sen yerleşme kanaması mı ne diyorlar onaHiç olmadı böyle bana gecen ayın 2sinde oldum bu ayın 7sinde leke geldi 45 damla falan sonra ertesi günü 1 2 damla birdaha da ne gelen var ne giden
İnsallah Can'ım insallahHamilesin bence sen yerleşme kanaması mı ne diyorlar ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?