hamilelik şüphesi olup test yapmaya korkanlar buraya:))

Ya kizlar sabah test yaptm silik cizgi cikti. 9 10 gbi kahverengi bi leke geldi bnde adet olyrm die dusundm ama su saat oldu bi kirmizilk yok sadce silersem pecetye kahverengi leke gelyor anlamdm hic bsey

Ya kizlar sabah test yaptm silik cizgi cikti. 9 10 gbi kahverengi bi leke geldi bnde adet olyrm die dusundm ama su saat oldu bi kirmizilk yok sadce silersem pecetye kahverengi leke gelyor anlamdm hic bsey
Insallah yerlesme kanamasidir canim, çok seni yoracak isler yapma istersen. Insallah diledigin gibi olur

Evet kızlar tek çizgi az önce görüldü
Allah doğru zamanını biliyordur elbette, hepimiz için hayırlısı olsun

Benimde adetim 2 gun sonra fakat bnde korkuyorum.temmuz ayinda dusuk yaptim kimyasal gebelikmis.doktorum 1 ay korunup tekrar dusunebilirsin dedi gectigimiz ay olmadi bu ay olsun istiyorum ama acaba bidaha hamilelik olmazmi acaba diye korkuyorum

Sizde siskinlik hissediyormusnu sanki adet olcakmis sizisi olmak istemiyorum ya adet test yapsam keyfim kacacak yoksa birde erken saki 2 gun once.1 haftadir siskinligim var arada bi 5 dklik mide bulantim oluyo bazen ama adet olcam hisside var

Mrb ben 2 yıldır negatif görmekten test yapmaya korkar olmuştum artik
bu defa tam 14 gün gecikme ile test yaptım kızlar 1.5 aylık hamileydim öğrendiğimde :) adet gününden önce de hissetmiş tim ama beklemek istedim test için iyice emin olup öyle yapayım dedim şimdide keşke erken yapsaymisim diyorum çok dikkatsiz davranmistim yoktur diye ağır falan kaldırmıştım sukur bisey olmadı
Rabbim sizede tattirsin inşallah en kısa sürede

Rabbim kucagına almayı nasıp etsın tebrık ederım :) beklemekle en ıyısını yapmıssın benımde 6 gun gecıktı beklemeyı tercıh edıyorum bende onu oraya koyan rabbım onu koruyor merak etme oğluma hamılelıgınde bende cok agır kaldırmıstım cok sukur sagsalım aldık kucagımıza rabbım sanada gostersın o gunlerı ınsallah :*

Sağol canım amin inşallah :) 2 ay önce de 11gun gecikme ile adet olmuştum yine aynısidir diye beklemek istemiştim birde .sukur gelmiş meleğim
oğlunu da Allah bagislasin canım inşallah 2.meleginde seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…