Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Benimde 8 haziran inşş çift çizgiyi görürüzzx.

Kizlar bende az once uye oldum siftahi burda yapiyorum benimde bugun olmam lazimdi ama bu ay her aydan farkli gibi geldi sanki cunku adet olmadan bir iki gun once ben geliyorum diye haber verirdi bu ay daha selam bile yok ins da olmaz allah hepimize o cift cizgiyi gostersin ins

Ağzın bal yesin amin amin. İnşaALLAH çift çizgiyi görürüzz

Size bi sorum daha olucak peki arkadan sürtünmede boşalma olmadan hamile kalma ihtimali var mı zevk suyundan biliyorum yaptığım yanlış ama bana sadece sorunun cevabını verebilirmisiniz

Size bi sorum daha olucak peki arkadan sürtünmede boşalma olmadan hamile kalma ihtimali var mı zevk suyundan biliyorum yaptığım yanlış ama bana sadece sorunun cevabını verebilirmisiniz
Kesinlikle imkansızz arkadan hamile kalmak zaten olanaksız bişey.

Öylede hani böyle vajinaya ufak bi temas olsa ama boşalma hiç olmasa ihtimal varmı arkadan vajinanın arka tarafına sürtünmede değmiş olabilr zevk suyunda ihtimal olur mu

Öylede hani böyle vajinaya ufak bi temas olsa ama boşalma hiç olmasa ihtimal varmı arkadan vajinanın arka tarafına sürtünmede değmiş olabilr zevk suyunda ihtimal olur mu
Hiç zannetmiyorumm çok zor ihtimal. Ayrıca yumurtlama gününe denk gelip gelmemesi de düşündürür ama yinede zor ihtimall

Arkadan sürtünmedeki zevk suyuyla hamile kalmak olanaksızz vajinaya değse bile çok zor yani.

Vajinaya temas hiç olmadı ama arkadan sürtününce vajinanın ar tarafına değmede zevk suyuda olsa o anda öyle bi ihtimalden olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…