Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Öylede ben nisan ayının 4 de kahverengi akıntım oldu sonra 6 sında lavobada petçeteye ful kırmızı kan oldu peçete koydum 2 dakka sonra kırmızı kan doluydu yine sonra sabahına bitmiş gibi az kan geldi ama tam kırmızı değildi kahverengi akıntı 6 gün sürdü bu adet mi yerleşme kanaması farklı olyyo okudum böyle yerleşme kanaması görülür mü

Banada bir defasında böyle olmuştu doktor yediklerine yada havaya bağlı olarak sökülememiş dedi sonra adetim 20 gün geçince adet oldum.

Canım ben test yaptım yine negatifbugün gecikmenin ikinci günü hala olmadim ama umudum kalmadı ya olsaydı mutlaka silikte olsa bi çizgi çıkardı diye düşünüyorum
Kan testi yaptır o zaman günün geçtiği için üzme kendini bence temizlenmen gereken günde yap testini

İnşallah hislerinde yanılmazsın canım

Sağol canım Allah razı olsun :) rabbim en hayırlısını nasip eder inşallah. . Sana ve burdaki bekleyen bütün arkadaşlarımıza.

Canım benim de 5 haziran dediğin gibi sanki adet oldum öyle gibi ama yok bişey sence erken test alıp baksam mı
Bence bakma cnm ben eşimin zoruyla test yaptım negatif çıktı o yüzden şimdi günüm geçse bile temizlenmem gereken tarihe kadar beklicem öyle test yapıcam tabi adet olmazsam

Bence bakma cnm ben eşimin zoruyla test yaptım negatif çıktı o yüzden şimdi günüm geçse bile temizlenmem gereken tarihe kadar beklicem öyle test yapıcam tabi adet olmazsam
Slm canm rabbim hayirlisiyla benleyen herkese nasip eder ins.ama gununuz bi r hafta gecince gidin direk kan verin bence.cunku benim arkadasimin bir hafta gecti test yapti negatof cikti birsey yok diye agir isler yapti kanamasi oldu cookkk doktora gitti hamilesin demis oyle dusuk tehlikesi atlatti.testle falan ugrasmayin kafanizi rahat birakin gununuz gecincede kan verin kesin olsn acabalarla ugrasmayin sekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…