- 28 Mayıs 2016
- 161
- 202
- 53
- 30
Canım çıkmamış dedi yaaSonuc nedir aceba merakta kaldik
Kacirmisim gormedim ya kusura bakmayin vallaCanım çıkmamış dedi yaa
Canjm ben hic anlamamki ov testinden sadece bi normal testi bilirim ins vardir cok dua edicemCanım üzme kendini. Belki vardır çıkmamıştır testte.
Bu arada benim bata 7 gün var. Bende ov testi yaptım gebelik çıkarmı diye sonuç bu sence nedir
Hayırlısı olsun canım bende de bu ay olmaz zannetmiyorum 1 ay oldu kürtaj olalı belki bi dahaki ay ama üzülme olur inşallah bol bol dua edelimAllah size vermistir ins bu ay bende tik yokmus
Bende ov testinden anlamam canım yumurtlamayla alakalıda olabilir bu sonuç gebelikdir inşallahCanım üzme kendini. Belki vardır çıkmamıştır testte.
Bu arada benim bata 7 gün var. Bende ov testi yaptım gebelik çıkarmı diye sonuç bu sence nedir
Banada bir defasında böyle olmuştu doktor yediklerine yada havaya bağlı olarak sökülememiş dedi sonra adetim 20 gün geçince adet oldum.Öylede ben nisan ayının 4 de kahverengi akıntım oldu sonra 6 sında lavobada petçeteye ful kırmızı kan oldu peçete koydum 2 dakka sonra kırmızı kan doluydu yine sonra sabahına bitmiş gibi az kan geldi ama tam kırmızı değildi kahverengi akıntı 6 gün sürdü bu adet mi yerleşme kanaması farklı olyyo okudum böyle yerleşme kanaması görülür mü
Canjm ben hic anlamamki ov testinden sadece bi normal testi bilirim ins vardir cok dua edicem
Teşekkür ederim arkadaşkar cvp yazmanız bile herşeye yetiyo.Bende ov testinden anlamam canım yumurtlamayla alakalıda olabilir bu sonuç gebelikdir inşallah
Kan testinde çıkar canım yap istersenKızlar benim bat haziran 5 kan testi yapsam mı
Sen gününü bekle o zamanKızlar bat 4 haziran, 4 aydır deniyoruz, dün akşam dayanamadım predictor early ile test yaptım negatif(((
Kan testi yaptır o zaman günün geçtiği için üzme kendini bence temizlenmen gereken günde yap testiniCanım ben test yaptım yine negatifbugün gecikmenin ikinci günü hala olmadim ama umudum kalmadı ya olsaydı mutlaka silikte olsa bi çizgi çıkardı diye düşünüyorum
Aynen yaa..ben bide dayanamadım test yaptım..gölgelendi gibi ama iyice kafam karıştı[/QUO valla sıkıntı bizde bi sabredip bekleyemiyoruz adet günlerini
Valla sıkıntı bizde bi sabredip bekleyemiyoruz adet günleriniAynen yaa..ben bide dayanamadım test yaptım..gölgelendi gibi ama iyice kafam karıştı
İnşallah hislerinde yanılmazsın canımbat 8 haziran bnm de. Dün sağlık ocağına gittim öksürük filan vardı muayene için gitmişken de kan vereyim dedim bugün öğrendim negatif ama çok erken oldu ben öylesine çıkarsa diye vermiştim sabırsızlıkla bekliyorum kızlar ama belirtiler var pozitif gibi bir his var içimde bklm hayırlısı
Hayır canım bat 3 4 haziran da yani benimki sabredemedi 5 gün önceden yaptırdı testiG
Günün geçti mi peki tatlım
Sağol canım Allah razı olsun :) rabbim en hayırlısını nasip eder inşallah. . Sana ve burdaki bekleyen bütün arkadaşlarımıza.Canım çokkk tatlı yavrun Allah bagışlasın..benimde yıllar önce bekarken hayalimdi adını hira koymak ama akrabalardan koyan oldu artık koymayı düşünmüyorum özenti falan derler içimi kim bilcek tabi önce Allah ım melegimizi göndersin ismi son derdimiz olsun
Bence bakma cnm ben eşimin zoruyla test yaptım negatif çıktı o yüzden şimdi günüm geçse bile temizlenmem gereken tarihe kadar beklicem öyle test yapıcam tabi adet olmazsamCanım benim de 5 haziran dediğin gibi sanki adet oldum öyle gibi ama yok bişey sence erken test alıp baksam mı
O zaman bi kaçgün daha bekleAllah size vermistir ins bu ay bende tik yokmus
Bence bakma cnm ben eşimin zoruyla test yaptım negatif çıktı o yüzden şimdi günüm geçse bile temizlenmem gereken tarihe kadar beklicem öyle test yapıcam tabi adet olmazsam
Slm canm rabbim hayirlisiyla benleyen herkese nasip eder ins.ama gununuz bi r hafta gecince gidin direk kan verin bence.cunku benim arkadasimin bir hafta gecti test yapti negatof cikti birsey yok diye agir isler yapti kanamasi oldu cookkk doktora gitti hamilesin demis oyle dusuk tehlikesi atlatti.testle falan ugrasmayin kafanizi rahat birakin gununuz gecincede kan verin kesin olsn acabalarla ugrasmayin sekerlerBence bakma cnm ben eşimin zoruyla test yaptım negatif çıktı o yüzden şimdi günüm geçse bile temizlenmem gereken tarihe kadar beklicem öyle test yapıcam tabi adet olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?