İnşallah cnm rabbim isteyen herkese En hayırlı bi şekilde versin inşallah :)İnsallah bizde tadariz o duyguları :/
İnşaallah kuzum inşaallahBen hep dua ediyorum meleğim ..:) ama Rabbim hayatımızda olumlu etkisi olacaksa hakkımızda hayırlısı buysa ya da ne zaman hayırlısı olucaksa o zman versin sağlıklı hayırlı huzurlu hepimize inşallah . Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır :))
Rabbim binlerce kez razı olsun bitanem çok sağol :)Allahım nazarlardan muhafaza etsin
Nas felak okudum valla nazar olmasın kuzucuk
Bazen kıskanıyorum ama onları öyle görünce yani nebilim babası uyurken bile dibine giriyor adamın ellerini öpe öpe bitiremiyo cnm babam tatlı babam diyo onları öyle görmek bile bambaşka bir duygu :)))Çatlak kiremit
Ay ben kıskanırım ama yaa diskalifiye olmak istemem
Kızların babaları kıymetlidir zaten
Amin inşallah rabbim o günleri görmeyi hepimize nasip etsin :)Kolay değil bizde 3 kız kardeşiz en küçüğü benim hepimizde ağlamıştı babam gün gelicek yaşıcaksınız Allah o günleri göstercek ömür versin
Aynen yaa bende öyle olurumBazen kıskanıyorum ama onları öyle görünce yani nebilim babası uyurken bile dibine giriyor adamın ellerini öpe öpe bitiremiyo cnm babam tatlı babam diyo onları öyle görmek bile bambaşka bir duygu :)))
İnşaallahAmin inşallah rabbim o günleri görmeyi hepimize nasip etsin :)
Senin bat ne zaman dıİnşaallah
Amin canım yaa inşallah öyledirAyy dur heyecanlandım ümitlenmiyelim ama bana var gibi geliyo inşallah seninledir bebişin annesi
Benim ki bana zorla test yaptırdı negatif çıktıAmin canım yaa inşallah öyledir
Sorma cnm benimde gorumcem bana zorla yaptırdı dün o benden daha çok merakliydi benimde negatif çıktı tabiben akşam üzeri yaptım ve öncesinde soda falan baya şeyler ocmistim bugün gunum dü olmadim inşallah olmam ara ara adet sancısı gibi hafif agri giriyo sonra birden kayboluyor bugün aşırı bi yorgunluk halsizlik vardı uzerimde sabah 11 de kalktım kahvaltı yapıp tekrar geri yattım tam 4 saat uyumusum yemek konusuna hiç girmiyim cnm karnım 5 aylık hamile gibi o kadar yiyorum kiBenim ki bana zorla test yaptırdı negatif çıktıama bu kasık ağrılarım hala devam ediyor hiç böyle olmazdım sanki regl olmuşum gibi
Ya gerçekten mi o zman bende beklemeye devam edim inşallah vardır yaSorma cnm benimde gorumcem bana zorla yaptırdı dün o benden daha çok merakliydi benimde negatif çıktı tabiben akşam üzeri yaptım ve öncesinde soda falan baya şeyler ocmistim bugün gunum dü olmadim inşallah olmam ara ara adet sancısı gibi hafif agri giriyo sonra birden kayboluyor bugün aşırı bi yorgunluk halsizlik vardı uzerimde sabah 11 de kalktım kahvaltı yapıp tekrar geri yattım tam 4 saat uyumusum yemek konusuna hiç girmiyim cnm karnım 5 aylık hamile gibi o kadar yiyorum kiçok uzun yazdım yaa
Canım ben test yaptım yine negatifYa gerçekten mi o zman bende beklemeye devam edim inşallah vardır yaayın 1 ine girdik yani 1 i saymazsak 2 gün kaldı bugün Kuzenimin kınası var o yüzden bugün çabuk geçer 2 sin de de alışveriş yapmam lazım 3 ü düğün inşallah olmam zaten günler çabuk geçmiş olur 4 düyle 5 inci güne bakarım artık tabi olmazsam ya da temizleniceğim günü beklicem kararlıyım bekleye bilirim kendime güveniyorum hadi bakalım
Benimde 3 haziran günler geçmek bilmiyo sanki yakınlaştıkça uzuyor gibi
Evet biliyorum canım deniz ismini koymuştum bende o yüzden ☺Hiç üzülme her şerde bi Hayır vardır .. Bu arada düşen bebişine isim vermen lazımmış onlar sizi öbür tarafta bekliyor olucakmış ve bunlar bana isim vermedi dicekmiş. cinsiyetini bilmediğin için hem erkek hemde kız çocuklarına takılan isimlerden koyabilirsin. .
Günün geçti mi peki tatlımBenim ki bana zorla test yaptırdı negatif çıktıama bu kasık ağrılarım hala devam ediyor hiç böyle olmazdım sanki regl olmuşum gibi
Canım çokkk tatlı yavrun Allah bagışlasın..Hira Su benim prensesimin adı ben şuan 2. Yi bekliyorum :)
Canım benim de 5 haziran dediğin gibi sanki adet oldum öyle gibi ama yok bişey sence erken test alıp baksam mıAyy aynen bende de var kasık ağrısı bide belim ağrıyo sanki adet olmuşum gibi ağrı yapıyo bakıyorum bişey yok biraz araştırdım bide burdaki arkadaşlara sordum kasık ve bel ağrısı tuttuğunu gösterir miş ama yine de ümitlenmemek lazım çok sabırsızım ya kızımda hiç böyle sabırsız değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?