Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Çatlak kiremit
Ay ben kıskanırım ama yaa diskalifiye olmak istemem
Kızların babaları kıymetlidir zaten
Bazen kıskanıyorum ama onları öyle görünce yani nebilim babası uyurken bile dibine giriyor adamın ellerini öpe öpe bitiremiyo cnm babam tatlı babam diyo onları öyle görmek bile bambaşka bir duygu :)))

Benim ki bana zorla test yaptırdı negatif çıktı ama bu kasık ağrılarım hala devam ediyor hiç böyle olmazdım sanki regl olmuşum gibi
Sorma cnm benimde gorumcem bana zorla yaptırdı dün o benden daha çok merakliydi benimde negatif çıktı tabiben akşam üzeri yaptım ve öncesinde soda falan baya şeyler ocmistim bugün gunum dü olmadim inşallah olmam ara ara adet sancısı gibi hafif agri giriyo sonra birden kayboluyor bugün aşırı bi yorgunluk halsizlik vardı uzerimde sabah 11 de kalktım kahvaltı yapıp tekrar geri yattım tam 4 saat uyumusum yemek konusuna hiç girmiyim cnm karnım 5 aylık hamile gibi o kadar yiyorum kiçok uzun yazdım yaa

Ya gerçekten mi o zman bende beklemeye devam edim inşallah vardır ya ayın 1 ine girdik yani 1 i saymazsak 2 gün kaldı bugün Kuzenimin kınası var o yüzden bugün çabuk geçer 2 sin de de alışveriş yapmam lazım 3 ü düğün inşallah olmam zaten günler çabuk geçmiş olur 4 düyle 5 inci güne bakarım artık tabi olmazsam ya da temizleniceğim günü beklicem kararlıyım bekleye bilirim kendime güveniyorum hadi bakalım

Kızlar bat 4 haziran, 4 aydır deniyoruz, dün akşam dayanamadım predictor early ile test yaptım negatif (((

Canım ben test yaptım yine negatifbugün gecikmenin ikinci günü hala olmadim ama umudum kalmadı ya olsaydı mutlaka silikte olsa bi çizgi çıkardı diye düşünüyorum

bat 8 haziran bnm de. Dün sağlık ocağına gittim öksürük filan vardı muayene için gitmişken de kan vereyim dedim bugün öğrendim negatif ama çok erken oldu ben öylesine çıkarsa diye vermiştim sabırsızlıkla bekliyorum kızlar ama belirtiler var pozitif gibi bir his var içimde bklm hayırlısı

Evet biliyorum canım deniz ismini koymuştum bende o yüzden ☺

Hira Su benim prensesimin adı ben şuan 2. Yi bekliyorum :)
Canım çokkk tatlı yavrun Allah bagışlasın.. benimde yıllar önce bekarken hayalimdi adını hira koymak ama akrabalardan koyan oldu artık koymayı düşünmüyorum özenti falan derler içimi kim bilcek tabi önce Allah ım melegimizi göndersin ismi son derdimiz olsun

Canım benim de 5 haziran dediğin gibi sanki adet oldum öyle gibi ama yok bişey sence erken test alıp baksam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…