Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Çok haklısın canım ya test negatif söylüyosada dikkat etmek lazım.

Kızlar merhaba bende sabırla beklemeye çalışıyorum bat pazartesi

Kızlar size bi sorum olacak .
ben geçen eylül ayında kistten ameliyat oldum.
çoğu kez denememize rağmen tutmadı her ay heyecanla beklerken yine hüsran yine hüsran
ama geçtiğimiz ay 7 mayısta adet oldum. bu ameliattan sonra tekrar kistim yenilediği için doktor doğum kontrol verdi kullan dedi öyle düzensiz kullandım ki yarısı duruyor hapların çünkü bu haplara karşıyım bilmiyorum.
15 günde bir adet olan ben 7 mayıstan bu yana olmadım bugün kasıklarımda ufak bi ağrım var rahmimde yanma .
düşünmek istemesemde düşünmeden edmiyorum. malum ben 15 günde bir oluyordum olmadım test yapsam çıkarmı üzülmekte istemiyorum. eğer 28 günlük periyoda göre olursam 04.06 da hasta olmam lazım
yardım edin ne olur

Canım test yapsanda üzüleceksin adet olsan da bence test yap en azından öğrenmiş olursun test negatif çıkıp yine gelmezse doktora git

Bence kan testi yaptır canım yinede idrar tahliline güvenme negatif çıksada sonradan hamile olduğunu öğrenebilirsin ama kanda çıkar

Ne kadar zor zamanlar yahu hani düşünme diyolar ya imkansız düşünmeden kafana takmadan edemiyor insan
Bence kan testi yaptır canım yinede idrar tahliline güvenme negatif çıksada sonradan hamile olduğunu öğrenebilirsin ama kanda çıkar

Ne kadar zor zamanlar yahu hani düşünme diyolar ya imkansız düşünmeden kafana takmadan edemiyor insan
Bugün yarın da bekleyeyim.
o kadar çok test yaptırdımki son 6 ayda artık bunaldım diyebilirim.
Belki Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine rabbim tüm isteyenlere bağışlar

C
Canım bencede bi test yap sonuçta adet oluncada aynı şwkilde üzülüyo insan inş allah ne muradın varsa verir

Aslında doğru söylüyorsun direk kan vermek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…