- 28 Mayıs 2016
- 161
- 202
- 53
- 30
Çok haklısın canım ya test negatif söylüyosada dikkat etmek lazım.Slm canm rabbim hayirlisiyla benleyen herkese nasip eder ins.ama gununuz bi r hafta gecince gidin direk kan verin bence.cunku benim arkadasimin bir hafta gecti test yapti negatof cikti birsey yok diye agir isler yapti kanamasi oldu cookkk doktora gitti hamilesin demis oyle dusuk tehlikesi atlatti.testle falan ugrasmayin kafanizi rahat birakin gununuz gecincede kan verin kesin olsn acabalarla ugrasmayin sekerler
İdrar testlerine güvenmemek lazım zaten adet gecikmese bile kanda hemen çıkıyor değer düşük olsadaÇok haklısın canım ya test negatif söylüyosada dikkat etmek lazım.
5 gün önceden idrarda çıkmaz zaten hamile olsanda en azından 1-2 gün geçmesi gerek canım beklemeye devam ☺Hayır canım bat 3 4 haziran da yani benimki sabredemedi 5 gün önceden yaptırdı testi
Bence kan testi yaptır canım yinede idrar tahliline güvenme negatif çıksada sonradan hamile olduğunu öğrenebilirsin ama kanda çıkarKızlar size bi sorum olacak .
ben geçen eylül ayında kistten ameliyat oldum.
çoğu kez denememize rağmen tutmadı her ay heyecanla beklerken yine hüsran yine hüsran
ama geçtiğimiz ay 7 mayısta adet oldum. bu ameliattan sonra tekrar kistim yenilediği için doktor doğum kontrol verdi kullan dedi öyle düzensiz kullandım ki yarısı duruyor hapların çünkü bu haplara karşıyım bilmiyorum.
15 günde bir adet olan ben 7 mayıstan bu yana olmadım bugün kasıklarımda ufak bi ağrım var rahmimde yanma .
düşünmek istemesemde düşünmeden edmiyorum. malum ben 15 günde bir oluyordum olmadım test yapsam çıkarmı üzülmekte istemiyorum. eğer 28 günlük periyoda göre olursam 04.06 da hasta olmam lazım
yardım edin ne olur
Beklemek çok zor vakit geçmiyo insana tez zamanda geçsin inşallah hamile haberlerini alalım ☺Kızlar merhaba bende sabırla beklemeye çalışıyorum bat pazartesi
Bence kan testi yaptır canım yinede idrar tahliline güvenme negatif çıksada sonradan hamile olduğunu öğrenebilirsin ama kanda çıkar
Bugün yarın da bekleyeyim.Ne kadar zor zamanlar yahu hani düşünme diyolar ya imkansız düşünmeden kafana takmadan edemiyor insan
Amin inşallah canımBugün yarın da bekleyeyim.
o kadar çok test yaptırdımki son 6 ayda artık bunaldım diyebilirim.
Belki Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine rabbim tüm isteyenlere bağışlar
Bekliycez bakalim baska care yokki trde olsam coktan doktora gitmistim meraktanO zaman bi kaçgün daha bekle
Bilmiyorum canım ama ben idrar tahlillerine pek güvenmiyorum bende pozitif çıktığı halde gidip kan vermiştim güvenmemiştimKızlar Erken gebelik testlerinden yaptım sonuç negatif ama yanılma payı olabilirmi
o zaman cumartesiye kadar bekleyeym hasta olmassam gider kan veririmBilmiyorum canım ama ben idrar tahlillerine pek güvenmiyorum bende pozitif çıktığı halde gidip kan vermiştim güvenmemiştim
Aynen canım en iyisi ☺o zaman cumartesiye kadar bekleyeym hasta olmassam gider kan veririm
Canım bencede bi test yap sonuçta adet oluncada aynı şwkilde üzülüyo insan inş allah ne muradın varsa verirKızlar size bi sorum olacak .
ben geçen eylül ayında kistten ameliyat oldum.
çoğu kez denememize rağmen tutmadı her ay heyecanla beklerken yine hüsran yine hüsran
ama geçtiğimiz ay 7 mayısta adet oldum. bu ameliattan sonra tekrar kistim yenilediği için doktor doğum kontrol verdi kullan dedi öyle düzensiz kullandım ki yarısı duruyor hapların çünkü bu haplara karşıyım bilmiyorum.
15 günde bir adet olan ben 7 mayıstan bu yana olmadım bugün kasıklarımda ufak bi ağrım var rahmimde yanma .
düşünmek istemesemde düşünmeden edmiyorum. malum ben 15 günde bir oluyordum olmadım test yapsam çıkarmı üzülmekte istemiyorum. eğer 28 günlük periyoda göre olursam 04.06 da hasta olmam lazım
yardım edin ne olur
Aslında doğru söylüyorsun direk kan vermek lazımSlm canm rabbim hayirlisiyla benleyen herkese nasip eder ins.ama gununuz bi r hafta gecince gidin direk kan verin bence.cunku benim arkadasimin bir hafta gecti test yapti negatof cikti birsey yok diye agir isler yapti kanamasi oldu cookkk doktora gitti hamilesin demis oyle dusuk tehlikesi atlatti.testle falan ugrasmayin kafanizi rahat birakin gununuz gecincede kan verin kesin olsn acabalarla ugrasmayin sekerler
Aynen devam zaten benim tarihim geldi yarın bakalım regl olucakmıyım5 gün önceden idrarda çıkmaz zaten hamile olsanda en azından 1-2 gün geçmesi gerek canım beklemeye devam ☺
Hasta oldun mu cnmAmin canım yaa inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?