Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Yaaa inanmiyorumm hamilesin galibaaa canimm

Ewt cnm bende gördüm hayalet çizgiyi koş git kan testi wer

Canım koş kan testi ver hamilesin inşallah oleeeeyyyy

Ne hayaleti cnm resmen çift çizgi hayırlı olsunnnn
Kızlr zaten o hayaleti görür görmez hastaneye koştum kan verdim ve sonuç pozitifff hamileyimmmmm
Ama çok erken dedi doktor daha hcg 23 dü.

Kızlr zaten o hayaleti görür görmez hastaneye koştum kan verdim ve sonuç pozitifff hamileyimmmmm
Ama çok erken dedi doktor daha hcg 23 dü.
Hayirli ugurlu olsun. ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin. Umarim cok zevkli ve saglikli bir hamilelik gecirirsin.

Bende yarin kan verecegim sonucuna bir gun nasil bekleyecegim bilmiyorum. Sali gunu oldumu nasil aryip öğreneceğim onu hic bilmiyorum. Korkarim egatif der diye

Cnm merak ettim hala kan geldi mi gelmesiyse git bi kan wer.. Geldiyse adet oluyosundur..

Oluyor Can'ım bende gecen ay erkenden belirti yaşadım dedim tamam hamileyim! Bata 2 hafta kala bünyem değişti ama psikolojikmiş hiç takılma aynı gün hastalandım. Bide işin komik tarafı ne Zaman test yapmaya kalksam hastalanıyorum

Bende istiyorum bu ay yine çalışıcam bakalım kısmetse ama belirtilere takılmamak lazımmış onu anlladım :)

Bende istiyorum bu ay yine çalışıcam bakalım kısmetse ama belirtilere takılmamak lazımmış onu anlladım :)
aynen öyle belirtilere takılmamak gerekiyor.Benim 2 gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı büyük bir ihtimalde bugün adet olucam aşırı ağrım var. Önümüzdeki aya inşallah Allah gönlümüze göre versin : )

Kızlar merhaba benım bat bugün eger bugun olmazsam yarın ıdrar testı yapıcam cıkarmı acaba

Kesin olursun bakıyorum herkes bi umut sonra hüsran takılmamak lazım. Ama işte insanın elinde değil o his çok farklı helede bide İlk kez hissediyorsan. İsteyip istemediğini o hisle anlıyormuş! Ben çocuk istemiyordum bi de baktım kendimi kaptırmışım her belirtiyi okuyorum acaba varmı felan pat hastalandım :)))

Ben Çok istiyorum ama bu ay ilk denememiz bi heyecan bi merak haliyle oluyor ama çok kaptırmadım kendimi hayırlısı diyelim umutlar önümüzdeki aya :)

Canım istersen bi test yap çünkü yerleşme kanaması yada başka bişe olabilir ihmal etme sen yinede

Cnm merak ettim hala kan geldi mi gelmesiyse git bi kan wer.. Geldiyse adet oluyosundur..
Geldi cnm geldi hemde ne gelme. Bnm korkum bebek varsa bebeğe mi bişey oldu diye korkmuştum ama bugün tam adet oldum hayırlısı rabbim her zaman hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…