- 28 Mayıs 2016
- 161
- 202
- 53
- 30
Yaaa inanmiyorumm hamilesin galibaaa canimm
Ewt cnm bende gördüm hayalet çizgiyi koş git kan testi wer
Canım koş kan testi ver hamilesin inşallah oleeeeyyyy
Kızlr zaten o hayaleti görür görmez hastaneye koştum kan verdim ve sonuç pozitifff hamileyimmmmmNe hayaleti cnm resmen çift çizgi hayırlı olsunnnn
Kızlr zaten o hayaleti görür görmez hastaneye koştum kan verdim ve sonuç pozitifff hamileyimmmmm
Ama çok erken dedi doktor daha hcg 23 dü.
Hayirli ugurlu olsun. ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin. Umarim cok zevkli ve saglikli bir hamilelik gecirirsin.Kızlr zaten o hayaleti görür görmez hastaneye koştum kan verdim ve sonuç pozitifff hamileyimmmmm
Kızlr zaten o hayaleti görür görmez hastaneye koştum kan verdim ve sonuç pozitifff hamileyimmmmm
Hadi gözün aydın cnm çok sewindim.. Darisi bize plsun inş..Kızlr zaten o hayaleti görür görmez hastaneye koştum kan verdim ve sonuç pozitifff hamileyimmmmm
Cnm merak ettim hala kan geldi mi gelmesiyse git bi kan wer.. Geldiyse adet oluyosundur..Ya kızlar bugün eşim ilişkiye girmek istedi bende tekrar kontrol ettim kendimi hiç bişey yoktu yani yine adet olmamıştım ilişki sırasında kanamam olmuş ilişkiden sonrada pembemsi bi leke geldi akşama kadarda kontrol ettim ama ara ara çok az geliyo bütün gün pedin yarısı ya doldu ya dolmadı bide tam adet gibi gelmiyo anlamadım ben bişey ya
Oluyor Can'ım bende gecen ay erkenden belirti yaşadım dedim tamam hamileyim! Bata 2 hafta kala bünyem değişti ama psikolojikmiş hiç takılma aynı gün hastalandım. Bide işin komik tarafı ne Zaman test yapmaya kalksam hastalanıyorumBilmiyorum ama adet belirtiside olamaz bu 2 hafta önceden adet sancısı olmaz baş dönmesi halsizlık mide yanmasi bulantisi uyku hali aşırı acıkma sık idrara çıkma bel kasık agrisi gögüşlerm 4 gündür sis agriyo vs.
Canım bende dayanamadım bata 3 gün kala yani azönce test yaptım heyecandan öleceğim bu ne demek oluyorr hayalet bi ikinci çizgi varr
aynen öyle belirtilere takılmamak gerekiyor.Benim 2 gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı büyük bir ihtimalde bugün adet olucam aşırı ağrım var. Önümüzdeki aya inşallah Allah gönlümüze göre versin : )Bende istiyorum bu ay yine çalışıcam bakalım kısmetse ama belirtilere takılmamak lazımmış onu anlladım :)
Kesin olursun bakıyorum herkes bi umut sonra hüsran takılmamak lazım. Ama işte insanın elinde değil o his çok farklı helede bide İlk kez hissediyorsan. İsteyip istemediğini o hisle anlıyormuş! Ben çocuk istemiyordum bi de baktım kendimi kaptırmışım her belirtiyi okuyorum acaba varmı felan pat hastalandım :)))aynen öyle belirtilere takılmamak gerekiyor.Benim 2 gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı büyük bir ihtimalde bugün adet olucam aşırı ağrım var. Önümüzdeki aya inşallah Allah gönlümüze göre versin : )
Eğer varsa çıkar olmazsan da yarında yap kardeşimin ki ikinci gününde çıkmıştıKızlar merhaba benım bat bugün eger bugun olmazsam yarın ıdrar testı yapıcam cıkarmı acaba
Kızlar merhaba benım bat bugün eger bugun olmazsam yarın ıdrar testı yapıcam cıkarmı acaba
Kesin olursun bakıyorum herkes bi umut sonra hüsran takılmamak lazım. Ama işte insanın elinde değil o his çok farklı helede bide İlk kez hissediyorsan. İsteyip istemediğini o hisle anlıyormuş! Ben çocuk istemiyordum bi de baktım kendimi kaptırmışım her belirtiyi okuyorum acaba varmı felan pat hastalandım :)))
Canım istersen bi test yap çünkü yerleşme kanaması yada başka bişe olabilir ihmal etme sen yinedeYa kızlar bugün eşim ilişkiye girmek istedi bende tekrar kontrol ettim kendimi hiç bişey yoktu yani yine adet olmamıştım ilişki sırasında kanamam olmuş ilişkiden sonrada pembemsi bi leke geldi akşama kadarda kontrol ettim ama ara ara çok az geliyo bütün gün pedin yarısı ya doldu ya dolmadı bide tam adet gibi gelmiyo anlamadım ben bişey ya
Süper canım çok sevindim Allah nazarlardan saklasın sana bağışlasın evladını darısı başımıza ☺Kızlr zaten o hayaleti görür görmez hastaneye koştum kan verdim ve sonuç pozitifff hamileyimmmmm
Çok yeşekkür ederim canım allah isteyen herkese nasip etsin. İnşaALLAHSüper canım çok sevindim Allah nazarlardan saklasın sana bağışlasın evladını darısı başımıza ☺
Geldi cnm geldi hemde ne gelme. Bnm korkum bebek varsa bebeğe mi bişey oldu diye korkmuştum ama bugün tam adet oldum hayırlısı rabbim her zaman hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallahCnm merak ettim hala kan geldi mi gelmesiyse git bi kan wer.. Geldiyse adet oluyosundur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?