Hayırlısı inşallah tatlımGeldi cnm geldi hemde ne gelme. Bnm korkum bebek varsa bebeğe mi bişey oldu diye korkmuştum ama bugün tam adet oldum hayırlısı rabbim her zaman hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Bende bu ay çok yoğun oldum 3 gün fena geçti ama şimdi iyiyim Allah hayır etsin canım beklemeye devam ☺Bugün oldum ama baya yoğun oldum çok fenaydıEylumt
Ve adetime 7 gün var dahaKızlar dayanamadm hastaneye gittim ultrasnda karnıma baktı keseyi görmedi ama döl yatagnda bi duzensizlik gördü kan tahlili istedi şüphelendi varsa daha küçük diye mi görünmdi bilmyrm
U
Ve adetime 7 gün var daha
Test sonucu süpheli çıktı not düşülmüş bir hafta snra tekrarı uygundur diye hamilelik olabilirmiş foto atm bak sende bi kuzum ya kafayı yicemCanım benim adetine 7 gün varsa kesenin görünmesi mümkün değil. Bırak ultrasonu testte bile çıkmayabilir. O doktor hangi kafayla baktı acaba sana .
Canım sonucun ne değer kaç anlamadım burda 0.6 mı değerTest sonucu süpheli çıktı not düşülmüş bir hafta snra tekrarı uygundur diye hamilelik olabilirmiş foto atm bak sende bi kuzum ya kafayı yicem
Galiba öyle canım ama not düşülmúş neden anlamadmCanım sonucun ne değer kaç anlamadım burda 0.6 mı değer
Bende anlamadım notu hiç anlamadımEvet sonucu bende anlamadim
Yani yok mu ? Doktor şüpheli dedi adetime daha 6gün var diye adetn gecince gel dediO not degildir bence sonuc kagidinda yazan yazidir not olsa alta duserler direk hafta ve deger arasina yazmislar 0 5 arasi negatif olarak degerlendiriliyor
Tşk edrm ilgin için hayırlısi olsun0.6 cok dusuk bir deger. Ornek vereyim ben adetime 12 gun kala cok erkendi baktirdim 2.0 cikti ama gebelik olusmadi . Sizin belki yukselir adetinin gecmesini beklemesin bir 10 gun falan belki deger yukselebilir .
Tabiki hayirlisi olsun. Insallah istedigin gibi sonuc alirsinTşk edrm ilgin için hayırlısi olsun
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsinTabiki hayirlisi olsun. Insallah istedigin gibi sonuc alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?