Canım bende okudum bu teste silik çıkan hamile olabiliyomuş adetini bekle yinede hayırlısıyla inşallah hamilesindirBi sayfada anlayanlar varmış baktımda bn de biraz önce yaptım adetime bir hafta var ve silik çıktı
İlk 10 dk içindeki geçerli oluyo cnm vn öyle biliyrmKizlar testimde cizgi göruyormusunuz. ama 2 saat sonra boyle oldu
Anlayamadım canım .Kizlar testimde cizgi göruyormusunuz. ama 2 saat sonra boyle oldu
Su an kasıklarım ağrıyo cnm inşallah öyledir Allah herkese nasip etsin cnmCanım bende okudum bu teste silik çıkan hamile olabiliyomuş adetini bekle yinede hayırlısıyla inşallah hamilesindir
İlk 10 dk içindeki geçerli oluyo cnm vn öyle biliyrm
Testtin ilk 10 dk içinde çıkan sonucu dikkate alınıyo diye biliyrm cnm bnAnlayamadım canım .
Cnm yaptın mı test merak ettim var mı güzel bir haber :)Benimde 8 haziran inşş çift çizgiyi görürüzzx.
Hetşry gönlünce olsun cnm bnmEvet öyleymiş insan acaaba demekten kendini alamiyor iste
Tez zamnda nadip etsin cnm bnmBekleyenlerr kolay gelsin. ALLAH umutlarını bosa cikarmasin.
Ben bugun negatif olduğunu ogrendim.
AminTez zamnda nadip etsin cnm bnm
Amin canim. Hakkimizdan hayirlisi.Tez zamnda nadip etsin cnm bnm
HamilemisinizBi sayfada anlayanlar varmış baktımda bn de biraz önce yaptım adetime bir hafta var ve silik çıktı
Testin fotosu varmiHamilemisiniz
İnşallah vardır canım bebiş Allah gönlüne göre versinKızlar yarın regl günüm, 3 gün öncesine kadar sürekli stres heyecan hamile miyim acabalar filan baktım olmuyor Relax olmalıyım 3-5 gün mü geçmicek sanki dedim ve şuan gayet rahat bi şekilde yarını bekliyorum ve cumaya kadar olmazsa kanı da pazartesi vereyim diyorum iyice sabredeyim becerebilirsem :) inş bebiş vardır hayırlısıyla tabiki
Ya bu ilk denememdi zaten bundan sonrada korunmadan ilişkiye giricem ovulasyon filan da bakmıcam çünkü o zaman ister istemez stres yapmış oluyoruz bide günler geçmiyo birtürlü en azından bu şekilde ne stres yaparım ne de hüsrana uğramış olurumBende bu ay çok yoğun oldum 3 gün fena geçti ama şimdi iyiyim Allah hayır etsin canım beklemeye devam ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?