Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Kizlar testimde cizgi göruyormusunuz. ama 2 saat sonra boyle oldu

Eklentiler

• 2016-06-07 21.06.25.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 71
  • 20160607_205720.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 86
  • 20160607_192059.webp
    25 KB · Görüntüleme: 71
Bekleyenlerr kolay gelsin. ALLAH umutlarını bosa cikarmasin.
Ben bugun negatif olduğunu ogrendim.

Pardon ya yeni gordum testleri geriden geliyorum :) ben cizgi goremedim. Hem zaten erken daha test icin cikmaz 1 hafta onceden adet gununuz gecsin telrarlayin ozaman belli olabilir yada adet gununuzden snra hcg baktirin

Kızlar yarın regl günüm, 3 gün öncesine kadar sürekli stres heyecan hamile miyim acabalar filan baktım olmuyor Relax olmalıyım 3-5 gün mü geçmicek sanki dedim ve şuan gayet rahat bi şekilde yarını bekliyorum ve cumaya kadar olmazsa kanı da pazartesi vereyim diyorum iyice sabredeyim becerebilirsem :) inş bebiş vardır hayırlısıyla tabiki

İnşallah vardır canım bebiş Allah gönlüne göre versin

Bende bu ay çok yoğun oldum 3 gün fena geçti ama şimdi iyiyim Allah hayır etsin canım beklemeye devam ☺
Ya bu ilk denememdi zaten bundan sonrada korunmadan ilişkiye giricem ovulasyon filan da bakmıcam çünkü o zaman ister istemez stres yapmış oluyoruz bide günler geçmiyo birtürlü en azından bu şekilde ne stres yaparım ne de hüsrana uğramış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…