Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Kızlar regl oldum hayırlısı Rabbim inş kısa zamanda nasip eder hepimize de. Aynen ben de ovülasyon ilişki günü vs plan yapmadan deniycem artık çünkü çok umutlanıyorum bekliyorum

Canım belirtilerin gebelik belirtisiyle uyuşuyor. Bence bi gün 3 gün bekle mevsimsel değişiklikler dolayı da gecikme olabiliyor. Bekle biraz inşallah hamilesindir

Hayırlısı canım vardır bi zamanı biz bilemiyoruz sadece stres yapmaya gerek yok diyoruz ama yapmadan da duramıyoruz bazen sırf bu stresten hiç bi sorun yokken hamile kalamayan bi sürü insan var bunu da görüyoruz ama beklemek işte o zaman var ya bide hayaller çocuklu bebekli bi ev hayali insanın yüreğini sıkıyor ama yinede bekliyoruz başka yapcak bişe yok bol bol dua elden bişe gelmez Rabbim büyüktür

Test sonucu süpheli çıktı not düşülmüş bir hafta snra tekrarı uygundur diye hamilelik olabilirmiş foto atm bak sende bi kuzum ya kafayı yicem

Canım daha erken olduğu için o not yazılmış olabilir. Benim anlamadığım adetine 7 gün varken ultrasonla neden bakıyor. Sen biraz sık dişini zaten 1 hafta sonrası adet gününe denk geliyor. O zaman tekrar gidip yeni test yaptırırsın. İnşallah değerin daha yüksek olur

2gun var adetime dayanamayıp yptim bnde,erken gebelik testinden hem de.sonuc negatif malesef

2gun var adetime dayanamayıp yptim bnde,erken gebelik testinden hem de.sonuc negatif malesef

Adetinden önce yaptığın idrar testlerine pek güvenme adetinin geçmesini bekle gerçi ben 10 gün önceden yaptığımı biliyorum da sanırım bayanlar en çok bu konuda sabırsız :)

Adetinden önce yaptığın idrar testlerine pek güvenme adetinin geçmesini bekle gerçi ben 10 gün önceden yaptığımı biliyorum da sanırım bayanlar en çok bu konuda sabırsız :)

Evet kesinlikle sabirsiziz simdi bekliyorum bkalim 4,5gun gecsin adet olmazsam ozmn yapicam ins. Cift çizgiyi görürüz

Evet kesinlikle sabirsiziz simdi bekliyorum bkalim 4,5gun gecsin adet olmazsam ozmn yapicam ins. Cift çizgiyi görürüz

Günümü yanlış hesaplamamdan dolayı ben bu ay göremedim çift çizgiyi ama piskolojik olarak 2 hafta hamileliği yaşadım Hayırlısı diyelim önümüzdeki ay görürüm bende inşallah

Günümü yanlış hesaplamamdan dolayı ben bu ay göremedim çift çizgiyi ama piskolojik olarak 2 hafta hamileliği yaşadım Hayırlısı diyelim önümüzdeki ay görürüm bende inşallah

Telefona program yükledik pepapp adinda.adet günlerini yumurtlama ve dogurganlik günlerini gösteriyor. Hatta her gun küçük mesajları da oluyor sana. Bn kullanıyorum tavsiye ederim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…