- 16 Mart 2016
- 2
- 0
- 1
- 39
Benimde öyle 7,8 gün kaldı. Acaba tuttumu diye merak içerisindeyim. Göğüs acim var ve yumurtlama zamanından beri hergün kasiklsrum da çok hafif batmalar var[/
merhaba her ay düzenli adet oluyorum bugün olmam gerkiyordu fakat olmadım meme uçlarımda acı var kasıklarımda batma oluyor mide bulantı hissi var bundan 1 hafta önce aşırı baş dönmesi yaşadım ve bi kaçkere istifra ettimBenimde aynen öyle ::))) ay inşallah hamile kalırız bu ay. Bebeklerimz de şunu zamanda doğar :)))iki gün önce gene aynı problemi yaşadım şimdi ise kusma hissi var sadece sizce hamilemiyim acaba daha 1 senelik evliyim ve hiç tecrübem yok bu konuda bana yardımcı olurmusunuz belirtiler konusunda
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok sevindimÇok yeşekkür ederim canım allah isteyen herkese nasip etsin. İnşaALLAH
Çöpe attım cnm ya silik çıktı yaptım baya çizgi gözüküyodu hamile değilm inşallah bir hafta sonra öğrenicem Allah olmyan herkese nasip etsinTestin fotosu varmi
Hayırlısı canım vardır bi zamanı biz bilemiyoruz sadece stres yapmaya gerek yok diyoruz ama yapmadan da duramıyoruz bazen sırf bu stresten hiç bi sorun yokken hamile kalamayan bi sürü insan var bunu da görüyoruz ama beklemek işte o zaman var ya bide hayaller çocuklu bebekli bi ev hayali insanın yüreğini sıkıyor ama yinede bekliyoruz başka yapcak bişe yok bol bol dua elden bişe gelmez Rabbim büyüktürYa bu ilk denememdi zaten bundan sonrada korunmadan ilişkiye giricem ovulasyon filan da bakmıcam çünkü o zaman ister istemez stres yapmış oluyoruz bide günler geçmiyo birtürlü en azından bu şekilde ne stres yaparım ne de hüsrana uğramış olurum
Test sonucu süpheli çıktı not düşülmüş bir hafta snra tekrarı uygundur diye hamilelik olabilirmiş foto atm bak sende bi kuzum ya kafayı yicem
Bekleyenlerr kolay gelsin. ALLAH umutlarını bosa cikarmasin.
Ben bugun negatif olduğunu ogrendim.
2gun var adetime dayanamayıp yptim bnde,erken gebelik testinden hem de.sonuc negatif malesef
Adetinden önce yaptığın idrar testlerine pek güvenme adetinin geçmesini bekle gerçi ben 10 gün önceden yaptığımı biliyorum dasanırım bayanlar en çok bu konuda sabırsız :)
Evet kesinlikle sabirsiziz simdi bekliyorum bkalim 4,5gun gecsin adet olmazsam ozmn yapicam ins. Cift çizgiyi görürüz
Canım bende adetime 4 gün kala öğrendim hcg 23 dü.Yani yok mu ? Doktor şüpheli dedi adetime daha 6gün var diye adetn gecince gel dedi
yaptım canım hamileyimmm.Cnm yaptın mı test merak ettim var mı güzel bir haber :)
Ay çok sevindim cnm yaaa inşallh bizlerede nasip eder rabbimyaptım canım hamileyimmm.
Kaç gğn gecikti adetin ve belirtiler nelerdi xnmAy çok sevindim cnm yaaa inşallh bizlerede nasip eder rabbim
Günümü yanlış hesaplamamdan dolayı ben bu ay göremedim çift çizgiyi ama piskolojik olarak 2 hafta hamileliği yaşadımHayırlısı diyelim önümüzdeki ay görürüm bende inşallah
Yükledim canım gerçekten güzelmiş teşekkürlerTelefona program yükledik pepapp adinda.adet günlerini yumurtlama ve dogurganlik günlerini gösteriyor. Hatta her gun küçük mesajları da oluyor sana. Bn kullanıyorum tavsiye ederim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?