- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
Yükledim canım gerçekten güzelmiş teşekkürler
Evet bende bu ay yükledim takip etcem o uygulamadan inşallah bu ay hepimizin güzel haberlerini alırız ☺☺Rica ederim canim, hatta arti isareti ile eklemek istediğin şeyleri de yazabiliyorsun,iliskiye girdiğin günlere işaret koyabiliyorsun,hayırlısıyla güzel haberlerimizi alırız ins canim.
Aminnn cnm ama ben bu ay dediğimi yapıcam adet olduğum tarihi hesaplamadım o yüzden ovulasyonuda bilmiyorum bi sonraki bat ım hangi gün olur onuda bilmiyorum şuan yani kendimi tamamen resetledim inan şuan kafam daha rahat baya bi beklicem ama adet olmamayı değil olmayı beklicem sanki korunarak ilişkiye giriyomuşuz gibi bebek olma olasılığı yok gibi takılıyorum şuan sürpriz olsun istiyorum bide öbür türlü 1 gün bile 1 ay gibi geliyorHayırlısı canım vardır bi zamanı biz bilemiyoruz sadece stres yapmaya gerek yok diyoruz ama yapmadan da duramıyoruz bazen sırf bu stresten hiç bi sorun yokken hamile kalamayan bi sürü insan var bunu da görüyoruz ama beklemek işte o zaman var ya bide hayaller çocuklu bebekli bi ev hayali insanın yüreğini sıkıyor ama yinede bekliyoruz başka yapcak bişe yok bol bol dua elden bişe gelmez Rabbim büyüktür
Rica ederim canim, hatta arti isareti ile eklemek istediğin şeyleri de yazabiliyorsun,iliskiye girdiğin günlere işaret koyabiliyorsun,hayırlısıyla güzel haberlerimizi alırız ins canim.
Evet bende bu ay yükledim takip etcem o uygulamadan inşallah bu ay hepimizin güzel haberlerini alırız ☺☺
Batim bugun kızlar bakalim sonuç ne olacak
evet canım en doğrusunu yaparsın bencede öyle olmalı yoksa gerçekten stresten bitcez ☺☺Aminnn cnm ama ben bu ay dediğimi yapıcam adet olduğum tarihi hesaplamadım o yüzden ovulasyonuda bilmiyorum bi sonraki bat ım hangi gün olur onuda bilmiyorum şuan yani kendimi tamamen resetledim inan şuan kafam daha rahat baya bi beklicem ama adet olmamayı değil olmayı beklicem sanki korunarak ilişkiye giriyomuşuz gibi bebek olma olasılığı yok gibi takılıyorum şuan sürpriz olsun istiyorum bide öbür türlü 1 gün bile 1 ay gibi geliyor
Amin tatlım inşallah ☺☺☺☺Amin kızlar inşallah hep birlikte hayırlı haberler alırız
Sen nptn bakimEbe
evet canım en doğrusunu yaparsın bencede öyle olmalı yoksa gerçekten stresten bitcez ☺☺
Kahverengi leke gelmişse yerleşme kanaması diyorlar Can'ım! Artı 2 gün çıkmaya bilir hassas gebelik testleri var onda kesin çıkar diğerleri bazen göstermez helede geç döllenme olduysaArkadaşlar benimde size bir sorum olacak. Normalde bugün adetimin 5.günü olması lazım ama regl olmadım. sadece adetimin ilk günü ve 2.gnü çok çok az kahverengi lekelenmeler oldu. o gün mide bulantısı bel ağrısı kasık ağrısı oldu. normalde adetim çok düzenlidir eşimle ilk kez bebek denedik. şuan hiçbir belirtim yok adetime dair veya hamileliğe dair yalnız sürekli lavaboya çıkıyorum gögüslerim ağrıyor. 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı. Aranızda böyle durumlar yaşayan var mı tanıdıgınız bildiğiniz insanlar? sizce hamile olabilir miyim?
Kahverengi leke gelmişse yerleşme kanaması diyorlar Can'ım! Artı 2 gün çıkmaya bilir hassas gebelik testleri var onda kesin çıkar diğerleri bazen göstermez helede geç döllenme olduysa
inşallah Can'ım sen takip ettin mi yumurtlama gününüTşk ederim canım cevabın için bende yerleşme kanaması diye okudum ama testler negatif çıkınca kafam çok karıştı. İnşallah hamileyimdir :) inşallah sninde civcivin olur tatlımmm :)
Bide kahverengi leke hala devam ediyormu ? Bak bizim akraba adet olacağı gün kahverengi leke gelmiş ondan sonra kesilmiş ertesi gün test yapmış öğrenmiş.kardeşimin gebeliğini de 3 gün öğrendikTşk ederim canım cevabın için bende yerleşme kanaması diye okudum ama testler negatif çıkınca kafam çok karıştı. İnşallah hamileyimdir :) inşallah sninde civcivin olur tatlımmm :)
inşallah Can'ım sen takip ettin mi yumurtlama gününü
Bide kahverengi leke hala devam ediyormu ? Bak bizim akraba adet olacağı gün kahverengi leke gelmiş ondan sonra kesilmiş ertesi gün test yapmış öğrenmiş.kardeşimin gebeliğini de 3 gün öğrendik
Ben hasta oldum canım bitti sandım ama dün gece kahverengi lekelenme oldu artık bugün temizlenir ve devam ederim amacımı denemeye ☺☺Sen nptn bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?