Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Rica ederim canim, hatta arti isareti ile eklemek istediğin şeyleri de yazabiliyorsun,iliskiye girdiğin günlere işaret koyabiliyorsun,hayırlısıyla güzel haberlerimizi alırız ins canim.
Evet bende bu ay yükledim takip etcem o uygulamadan inşallah bu ay hepimizin güzel haberlerini alırız ☺☺

Aminnn cnm ama ben bu ay dediğimi yapıcam adet olduğum tarihi hesaplamadım o yüzden ovulasyonuda bilmiyorum bi sonraki bat ım hangi gün olur onuda bilmiyorum şuan yani kendimi tamamen resetledim inan şuan kafam daha rahat baya bi beklicem ama adet olmamayı değil olmayı beklicem sanki korunarak ilişkiye giriyomuşuz gibi bebek olma olasılığı yok gibi takılıyorum şuan sürpriz olsun istiyorum bide öbür türlü 1 gün bile 1 ay gibi geliyor

Rica ederim canim, hatta arti isareti ile eklemek istediğin şeyleri de yazabiliyorsun,iliskiye girdiğin günlere işaret koyabiliyorsun,hayırlısıyla güzel haberlerimizi alırız ins canim.

Evet bende bu ay yükledim takip etcem o uygulamadan inşallah bu ay hepimizin güzel haberlerini alırız ☺☺

Amin kızlar inşallah hep birlikte hayırlı haberler alırız

Ebe
evet canım en doğrusunu yaparsın bencede öyle olmalı yoksa gerçekten stresten bitcez ☺☺

Kızlar ben geçen ay doktora gittim adetimden bir hafta sonra göğüslerim ağrımaya şişmeye başladı kasıklarımda ağrı iştahım kesildi. Neyse dedim hamileyim gittim kan testi verdim negatıf doktora gittim yumurtluyorsun sesi :)))
Yumurtlama Zaman'ında göğüs hassasiyeti kasık Ağrı'sı mide bulantısı olurmuş o Zaman'larda ilişkşye girmeye çalışın diyor.

Arkadaşlar benimde size bir sorum olacak. Normalde bugün adetimin 5.günü olması lazım ama regl olmadım. sadece adetimin ilk günü ve 2.gnü çok çok az kahverengi lekelenmeler oldu. o gün mide bulantısı bel ağrısı kasık ağrısı oldu. normalde adetim çok düzenlidir eşimle ilk kez bebek denedik. şuan hiçbir belirtim yok adetime dair veya hamileliğe dair yalnız sürekli lavaboya çıkıyorum gögüslerim ağrıyor. 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı. Aranızda böyle durumlar yaşayan var mı tanıdıgınız bildiğiniz insanlar? sizce hamile olabilir miyim?

Kahverengi leke gelmişse yerleşme kanaması diyorlar Can'ım! Artı 2 gün çıkmaya bilir hassas gebelik testleri var onda kesin çıkar diğerleri bazen göstermez helede geç döllenme olduysa

Bende bu ay takipteyim geçen ay fos çıktı ilaç felanda kullandım olmadı bakalım kısmet bu ay! Haftaya yumurtlama Zaman'ı civciv olur inşallah :)))

Kahverengi leke gelmişse yerleşme kanaması diyorlar Can'ım! Artı 2 gün çıkmaya bilir hassas gebelik testleri var onda kesin çıkar diğerleri bazen göstermez helede geç döllenme olduysa

Tşk ederim canım cevabın için bende yerleşme kanaması diye okudum ama testler negatif çıkınca kafam çok karıştı. İnşallah hamileyimdir :) inşallah sninde civcivin olur tatlımmm :)

Tşk ederim canım cevabın için bende yerleşme kanaması diye okudum ama testler negatif çıkınca kafam çok karıştı. İnşallah hamileyimdir :) inşallah sninde civcivin olur tatlımmm :)
inşallah Can'ım sen takip ettin mi yumurtlama gününü

Bide kahverengi leke hala devam ediyormu ? Bak bizim akraba adet olacağı gün kahverengi leke gelmiş ondan sonra kesilmiş ertesi gün test yapmış öğrenmiş.kardeşimin gebeliğini de 3 gün öğrendik

Bide kahverengi leke hala devam ediyormu ? Bak bizim akraba adet olacağı gün kahverengi leke gelmiş ondan sonra kesilmiş ertesi gün test yapmış öğrenmiş.kardeşimin gebeliğini de 3 gün öğrendik

kahverengi leke normal adetimin ilk günü ve 2. günü geldi tatlım sonra kendiliğinden kesildi. ama sık idrara çıkmam, iştahsızlığım ve kahverengi lekem hamileliğin belirtilerinden :) inşallah yani :) testte negatif çıkınca hevesim kaçtı ama inşallah tutmuştur :)

Doğurganlık günleri ve yumurtlama günleri belirtileri nelerdir?
Rahim ağzından gelen akıntının tipi, şeklin ve miktarı normale göre değişir. Vajinada çok kıvamlı olmayan, bol miktarda olan , şeffaf, kaygan ve iki parmak arasında yapışkan şeklinde uzayan bir akıntı olduğu günler gebelik için uygun günlerdir ve yumurtlama günleri olarak değerlendirilmelidir.

Rahim ağzının yapısal biçimi ve rahim ağzı kıvamı değişir.
Adet günlerinin bitiminde normalde sert olan rahim ağzı yumurtanın olgunlaşmasından yani yumurtlama günleri nden 4-5 gün önce yumuşamaya başlar, parmakla dokunulmak istendiğinde vajinanın üst bölümünde kısmen hissedilir, yumurtlama günleri nde rahim ağzı iyice yumuşar ve zor ulaşılacak derinliktedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…