Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

evet hayatım yumurtlama gününden 3 gün önce birlikte olduk. ilk kez böyle gecikti birde kahverengi lekeleri görünce çok heveslendim ne yalan söliyim :) bugün 5.gün hala tık yok :)
Vardır sende kesin bişeyler hadi hayırlısı boşa değildir o lekelenmeler hassas test aldınmı Can'ım yaparsan haber ver meraktayım

İnşallah bu ay Bebek bekleyen arkadaşlarımın hepsi Mutlu haberler alır. Şu. Mübarek ayda rabbim bütün niyetlerinizi kabul eylesin amin

Vardır sende kesin bişeyler hadi hayırlısı boşa değildir o lekelenmeler hassas test aldınmı Can'ım yaparsan haber ver meraktayım

Hassas test almadım kuzucum bluewell diye bir test aldım negatif çıkmıştı dün. bütün belirtiler mevcut sanki bende ama idrar testinde negatif çıktı anlam veremedim. Pazartesi sağlık ocagında kan testi yaptırmaya düşünüyorum bakalım inşallah :)

Ayy inşallah canım çok istiyorum ama karnım ağrımaya başladı bugün endişeliyim
Endişelenme canım hamileyken adet sancısı gibi olur adet olacakmış gibi sana tavsiyem mutlaka dra gitmelisin hayırlı olsun şimdiden çok sevindim gerçekten ☺☺

Sonunda başladı adet agrim. .agrinin gelişinden anlıyorum zaten..bu ay da gitti temmuz topigine gecmem gerek sanırım

Ben hasta oldum canım bitti sandım ama dün gece kahverengi lekelenme oldu artık bugün temizlenir ve devam ederim amacımı denemeye ☺☺
Hayırlısı artık bende 2 gün sürdü 3. Gün leke gibi geldi 4. Gün çamur gibi akıntımı regl mi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…