Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Ya yapmadım yapmakta istemiyorum varsa bişey zaten bi dahaki ay anlarım yoksa da yoktur zaten sıkıldım ya kafam allak bullak oldu
Ama canım eğer varsa yanlış bile yapıp ona zarar verirsen sonra vicdan azabı çekersin bişeylerin tedbirini almak amaçlı yap bence sonuç için değil kendini öyle şartla ben hala bitmedim anlamadım 8. Gündeyyim 3 gündür kahve rengi akıntım var Bn bile acaba mı diyorum ama 5 gün normal adet geçirdim öyle bişey olsa adet görmezdim ama seninki farklı bi durum bence

Ya yine ümitlenmek istemediğimden aslında ama bu arada kasıklarim hala ağrıyor 20 gün oldu ve geçmedi

Ya yine ümitlenmek istemediğimden aslında ama bu arada kasıklarim hala ağrıyor 20 gün oldu ve geçmedi
Yani canım başka bi durumda olabilir başına bi iş açmayasın hiç belli olmaz bu tarz şeyler ihmal etme bu durumları beni de haberdar et mutlaka merak ederim

Bakalım haziran anneleri kimler olacak :)))

Kizlar bende 11mayista adet oldum ama ne zaman adet olcagimi bilmiyorum 2hazirandan 9hazirana kadar gogus agrisi bel agrisi cektim hergun adet agrisi cektim ama olmadim daha bugun gogusleimde agri yok fakat bi beden buyudu . insallah bu ay olmustur . test yapcam yarinda hic cesaretim yok

Ya yapmadım yapmakta istemiyorum varsa bişey zaten bi dahaki ay anlarım yoksa da yoktur zaten sıkıldım ya kafam allak bullak oldu
Canım Eylumt ' unda dediği gibi tedbir amaçlı kan testi yaptır. Negatif çıksa bile üzülmeni gerektirecek bir durum yok kökü sizde sonuçta : ) bu aydan bende umutluydum ama olmadı önümüzdeki aya inşallah

Buraya bakan anne olmak ne zor diyor ya eskiden annelerimiz pat pat hamile kalırlarmış? Ben şaşırıp kalıyorum bizimki neden böle anlamadım. Rabbim yinede hayırlısı neyse onu versin kurbanım Allah'a o en iyisini bilir

Sağlık ocağında ücretsiz yapıyorlar adetim geçti dersin yaparlar yoksa yapmıyorlar canım

Canım kaç günde bir oluyorsun ? eğer hesaplamadıysan 4-5 gün daha bekle garanti olsun. İnşallah vardır bebiş :)

Eskiden annelerimiz nasıl hamile kaldığını biliyor muydu acaba : ) belkide bu kadar üzerine düşmedikleri içindir. Bizim aklımıza bebiş düştü mü eyvah nasıl olacak ? tuttu mu ? tutmadı mı ? ne zaman yumurtlayacağım ? beynimizi o kadar stres altına sokuyoruz ki belkide bu sebepten beceremiyoruz :)

Arkadaşlar benimde size bir sorum olacak. Normalde bugün adetimin 5.günü olması lazım ama regl olmadım. sadece adetimin ilk günü ve 2.gnü çok çok az kahverengi lekelenmeler oldu. o gün mide bulantısı bel ağrısı kasık ağrısı oldu. normalde adetim çok düzenlidir eşimle ilk kez bebek denedik. şuan hiçbir belirtim yok adetime dair veya hamileliğe dair yalnız sürekli lavaboya çıkıyorum gögüslerim ağrıyor. 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı. Aranızda böyle durumlar yaşayan var mı tanıdıgınız bildiğiniz insanlar? sizce hamile olabilir miyim?

Hamilesin sen kan testi yaptır !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…